Αυτοκτονία φοιτητή, που άφησε πίσω του πολυσέλιδη επιστολή εξηγώντας την απελπισμένη πράξη του


Αυτοκτονία φοιτητή, που άφησε πίσω του πολυσέλιδη επιστολή εξηγώντας την απελπισμένη πράξη του

Ο 24χρονος φοιτητής έδωσε τέλος στη ζωή του, στην Πάτρα, με την είδηση για την αυτοκτονία του να προκαλεί συγκίνηση και θλίψη. Ο αυτόχειρας ήταν αποφασισμένος να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα και αυτό φαίνεται από την επιστολή που άφησε πίσω. Έγραφε τους λόγους που τον οδήγησαν σε απελπισία και εξηγούσε πως ήθελε να γίνει η κηδεία του.

Η τραγωδία στην Πάτρα αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς του ανησύχησαν επειδή τις τελευταίες δύο μέρες δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με το παιδί τους. Λίγο αργότερα, όταν ο ιδιοκτήτης έμπαινε στο σπίτι, οι εικόνες ήταν σκληρές. Ο 24χρονος φοιτητής ήταν νεκρός στο κρεβάτι του. Η αυτοκτονία είχε υλοποιηθεί. Δεν υπήρχε το παραμικρό περιθώριο για να επανέλθει στη ζωή.

Τέλος στην ζωή του έδωσε 24χρονος φοιτητής, στην Πάτρα, δίδοντας μάλιστα και οδηγίες για το πως επιθυμεί να γίνει η κηδεία του. 
Ο νεαρός φοιτητής, που διέμενε στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου, δεν είχε επικοινωνήσει από προχθές με τους γονείς του, οι οποίοι ανησύχησαν και ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος να δει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Ο ιδιοκτήτης πήγε στο σπίτι και μπαίνοντας αντίκρισε τον 24χρονο νεκρό πάνω στο κρεβάτι του. Αμέσως ενημέρωσε τους οικείους του και την Αστυνομία. 
Οι Αρχές ερευνώντας το διαμέρισμα βρήκαν πολυσέλιδη επιστολή που είχε αφήσει ο αυτόχειρας, όπου εξηγούσε τους λόγους που έδωσε τέλος στην ζωή του και έδινε λεπτομέρειες ακόμη και για το πως θα κηδευόταν.

Η σορός του άτυχου νέου έχει μεταφερθεί για νεκροψία, ώστε να διαπιστωθεί ο τρόπος του θανάτου του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη