Ραγδαίες εξελίξεις : Ένα βήμα από την εξιχνίαση των θανάτων των τριών αδελφών από την Πάτρα

Σε μη παθολογικά αίτια οφείλεται ο θάνατος της Τζωρτζίνας !!!
Εβδομάδα ραγδαίων εξελίξεων αναμένεται να είναι αυτή που ξεκινάει, για την υπόθεση θανάτων των τριών μικρών κοριτσιών της οικογένειας από την Πάτρα.

Κι αυτό γιατί μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν οι καταθέσεις για την υπόθεση, 15 γιατρών και νοσηλευτών από δύο νοσοκομεία της Πάτρας και δύο της Αθήνας που ασχολήθηκαν με τα τρία μικρά κορίτσια καθώς και 7 ιατροδικαστών που εξέτασαν τα άψυχα σώματα των παιδιών. Μάλιστα, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Πάτρας, Άννα Μαστοράκου, δήλωσε στο MEGA ότι όλοι οι φάκελοι των νοσηλειών των παιδιών θα ανοίξουν προκειμένου να βρεθεί ο συνδετικός κρίκος στους θανάτους τους.

Επίσης, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές και τις ιστολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας για να διαπιστωθεί όχι μόνο γιατί απεβίωσε, αλλά και γιατί είχε την ανακοπή πριν από ένα χρόνο στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο..

Τα τρία αδερφάκια, ηλικίας 6 μηνών, 3,5 και 9 ετών, έφυγαν από τη ζωή μέσα σε διάστημα 32 μηνών…
Ο απινιδωτής της μικρής Τζωρτζίνας «ξεκλειδώνει» το μυστήριο των τριών θανάτων

Την ίδια ώρα, εξαιρετικά αποκαλυπτικά είναι τα όσα έρχονται στο φως, από τον απινιδωτή και τον βηματοδότη που είχαν τοποθετηθεί στην μικρή Τζωρτζίνα όσο ήταν στο νοσοκομείο, με σκοπό να παρακολουθούν οι γιατροί την καρδιά της και να υπάρξει άμεση επέμβαση σε περίπτωση που κάτι συμβεί.
Αυτές οι online καταγραφές, σύμφωνα με το MEGA, δεν έδειξαν το παραμικρό πρόβλημα με την καρδιά της μικρούλας, παρά μόνο δευτερόλεπτα πριν ξεψυχήσει.


Συγκεκριμένα, από το σύστημα παρακολούθησης διαπιστώθηκε ότι ο βηματοδότης του παιδιού ενεργοποιήθηκε δευτερόλεπτα πριν αυτό πεθάνει, επειδή το άτυχο κορίτσι παρουσίασε βραδυκαρδία. Oυσιαστικά τη στιγμή που σταματούσε η καρδιά της και πέθανε δηλαδή…

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο βηματοδότης ενεργοποιήθηκε για λίγα λεπτά επειδή η 9χρονη εμφάνισε βραδυκαρδία, μετά από κατάρρευση του μυοκαρδίου, φαινόμενα τα οποία  όπως λένε δεν μπορούν να εξηγηθούν από παθολογικό αίτιο, αλλά μόνο από εξωτερική παρέμβαση-αίτιο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη