Θεσσαλονίκη : 14χρονη έφυγε στην Αθήνα, με 32χρονο Πακιστανό


Στη σύλληψη ενός 32χρονου άνδρα από το Πακιστάν για αρπαγή ανηλίκου προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγάλεω.
Όλα συνέβησαν όταν οι αστυνομικοί έκριναν ως ύποπτο το όχημα στο οποίο επέβαινε ο άνδρας μαζί με μία ανήλικη και το σταμάτησαν για έλεγχο. Όπως διαπιστώθηκε, η 14χρονη που βρισκόταν μαζί με τον 32χρονο είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένη από τους γονείς της στη Θεσσαλονίκη, στις 10 Μαρτίου 2022.

Ο άνδρας από το Πακιστάν οδηγήθηκε στο Τ.Α. Αιγάλεω και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τη μητέρα της 14χρονης για τον εντοπισμό της κόρης της, με την ίδια να ζητάει την ποινική δίωξη του 32χρονου αλλά να δηλώνει ταυτόχρονα αδυναμία να την παραλάβει από την Αθήνα.

Με εισαγγελική εντολή η προσωρινή εποπτεία της ανήλικης κοπέλας δόθηκε στο «Χαμόγελο του παιδιού» μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη δομή φιλοξενίας. Η 14χρονη υποβλήθηκε σε προληπτικές ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», ενώ ο 32χρονος οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
O συλληφθείς αρνείται τις κατηγορίες., υποστηρίζει πως δεν είχε σχέση με την 14χρονη και πως απλώς την μετέφερε σε μία φίλη της. 
Από τη μεριά της η κοπέλα αρνείται και αυτή πως είχε σχέση με τον άνδρα και λέει πως τον γνώρισε από μία γνωστή της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη