Μασκοφόρος ποδηλάτης προσπάθησε να βιάσει 93χρονη και 86χρονη, καταμεσής του δρόμου


Τρόμος επικράτησε στον Κολωνό της Αθήνας,  όταν νεαρός μασκοφόρος ποδηλάτης, επιτέθηκε σε δυο ηλικιωμένες αδερφές 86 και 93 ετών και προσπάθησε να βιάσει τη μια στη μέση του δρόμου.

Μετά την επίθεση, η 93χρονη αδερφή της άρχισε να ουρλιάζει και έτσι ο δράστης καβάλησε το ποδήλατό του και χάθηκε στα στενά της περιοχής.

Ο «σταρένιος» μασκοφόρος - έτσι περιέγραψαν το χρώμα της επιδερμίδας του τα θύματα- με τα μαύρα μαλλιά, ηλικίας 25-30 και ύψους 1.70-1.75, χτύπησε στις 14:30 της Κυριακής. 
Οι δυο ηλικιωμένες αδερφές, επέστρεφαν στο σπίτι τους στον Κολωνό, όταν ξαφνικά η 86χρονη ένιωσε από πίσω της ένα χέρι να την αρπάζει και να την κολλάει σε ένα σταθμευμένο IX.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς, αιφνιδιάστηκε και πριν προλάβει να αντιδράσει ο ανώμαλος με τη μαύρη μάσκα, άρχισε να ξεσπά πάνω της τις σeξουαλικές του διαστροφές θωπεύοντας τη.
Το σκηνικό της φρίκης με θύμα την ανήμπορη ηλικιωμένη ξεδιπλώθηκε μπροστά στα μάτια της 93χρονης αδερφής της η οποία άρχισε να ουρλιάζει με αποτέλεσμα ο δράστης να σπρώξει το θύμα και με το ποδήλατο να εξαφανιστεί. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Κολωνού με οδηγό τη μαρτυρία των δυο γυναικών προσπαθούν να εντοπίσουν τον ανώμαλο ποδηλάτη με τη μαύρη μάσκα πριν ξαναχτυπήσει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη