Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 25/3


Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 25/3


ΚΡΙΟΣΓενικά
Χρόνια Πολλά σε όλη την Ελλάδα! Φίλε Κριέ, σήμερα θα καταφέρεις να κερδίσεις το ουσιαστικό ενδιαφέρον των γύρων σου, τον σεβασμό τους και τον θαυμασμό τους! Η ώριμη κοινωνική σου στάση εξυπηρετεί φιλοδοξίες και σκοπούς! Προσπαθείς να μην μπορεί ο συνομιλητής σου εύκολα να κατανοήσει τις προθέσεις σου και τα συναισθήματά σου, γεγονός που το πετυχαίνεις εύκολα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις επιτέλους, να κάνεις ένα μεγάλο σημαντικό βήμα με το άλλο σου μισό και πολλές από τις επιθυμίες σου για την σχέση σου, γίνονται πραγματικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι στις επιπόλαιες ερωτικές επικοινωνίες και στις ανούσιες νέες γνωριμίες!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, η επιτυχία είναι δεδομένη! Οικονομικά έχεις άγχος, αφού έρχονται απανωτές υποχρεώσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Χρόνια Πολλά σε όλη την Ελλάδα! Φίλε Ταύρε, σήμερα είσαι χαρούμενος, εξωστρεφής, κοινωνικός, ενθουσιώδης και αισιόδοξος! Εκμεταλλεύσου την ημέρα για εξόδους ψυχαγωγίας, συναρπαστικές γνωριμίες ή ακόμα και για ένα ταξίδι! Οι άλλοι σε θαυμάζουν και διεκδικούν την παρέα σου! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις, είναι η τάση σου για ανούσια κουτσομπολιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία νέα συναρπαστική γνωριμία, με ένα πρόσωπο που θα σε κάνει να περάσεις πολύ όμορφα μαζί του! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την οξυθυμία σου και να αποβάλλεις την επίμονη ιδέα πως ο σύντροφος σου, προσπαθεί να σου επιβληθεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στην δουλειά και οφείλεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου! Οικονομικά, θα έχεις μόνο ικανοποιητικές εξελίξεις

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Χρόνια Πολλά σε όλη την Ελλάδα! Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα ίσως να είσαι πιο κλειστός και καχύποπτος σήμερα, φροντίζοντας να έχεις δίπλα σου μόνο άτομα που εμπιστεύεσαι πραγματικά και είσαι απόλυτα βέβαιος πως δεν θα σε προδώσουν και δεν θα σε βλάψουν με οποιοδήποτε τρόπο! Μία αποκάλυψη, που αφορά τον κοινωνικό σου περίγυρο, θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις επιθυμίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις καυτές, σεξουαλικές και αισθησιακές στιγμές μαζί με το έτερον σου ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, λες όχι στο ανούσιο φλερτ και επιστρατεύεις διορατικότητα, ώστε να βρεις ένα άτομο, το οποίο αξίζει να εμπιστευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, θα έχεις νέες πηγές εσόδων όπως και λύσεις σε εκκρεμότητες σου! Στην καριέρα, πετυχαίνεις ένα μεγάλο στόχο, λόγω της ενισχυμένης διορατικότητας σου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Χρόνια Πολλά σε όλη την Ελλάδα! Φίλε Καρκίνε, σήμερα αν περιορίσεις την τάση σου, για υπερβολές και έπαρση, η σημερινή ημέρα θα είναι σίγουρα κεφάτη, συναρπαστικές εμπειρίες, διασκέδαση και κοινωνικότητα! Καταφέρνεις και τραβάς όλα τα βλέμματα πάνω σου και αυτό θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα απολαύσεις σήμερα, πάθος, ρομαντισμό και διασκεδαστικές στιγμές με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος θα αισθανθείς με ποικίλους τρόπους, πως είσαι το επίκεντρο! Φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά ξοδεύεις αλόγιστα και θες δεν θες, θα έχεις απώλειες! Κάποια προβλήματα στον εργασιακό τομέα, επιτέλους διορθώνονται!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Χρόνια Πολλά σε όλη την Ελλάδα! Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα είσαι αρκετά συγκρατημένος και δεν αφήνεσαι στα συναισθήματά σου, αφού αναγκάζεσαι να βάλεις προτεραιότητα πρακτικά θέματα καθημερινότητας, εκκρεμότητες και υποχρεώσεις! Οφείλεις ωστόσο, να βρεις οπωσδήποτε και λίγο χρόνο για ξεκούραση και γενικά για τον εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, το άλλο σου μισό δυσανασχετεί, λόγω της ψυχρής σου στάσης απέναντι του! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις ένα απρόσμενο φλερτ, μέσα από τον επαγγελματικό χώρο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το οξυδερκές και πρακτικό μυαλό σου, θα φέρει εργασιακή επιτυχία! Οικονομικά, αγχώνεσαι για κάποιες εκκρεμότητες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Χρόνια Πολλά σε όλη την Ελλάδα! Φίλε Παρθένε, σήμερα χαρακτηρίζεσαι από λάμψη, γοητεία και φλογερό ταπεραμέντο! Μπορείς να αναμένεις πολλές ευκαιρίες, για στιγμές διασκέδασης και κοινωνικοποίησης! Απολαμβάνεις επαφές, συναναστροφές και νέες γνωριμίες και πετυχημένη κοινωνική ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις χωρίς σταματημό και η πιθανότητα να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο, που θα καταφέρει να σε γοητεύσει πολύ! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις συναρπαστικές στιγμές, γεμάτες γέλιο, χαρές, πάθος, ρομαντισμό και καλοπέραση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετές θα είναι οι γκάφες σου σου σε επάγγελμα και χρήμα, αν δεν περιορίσεις άμεσα την τάση σου για αναποφασιστικότητα και υπερβολική αναμελιά!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Χρόνια Πολλά σε όλη την Ελλάδα! Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα νοιάζεσαι πραγματικά και ειλικρινά για τα συναισθήματα των άλλων και αυτό θα ανταμειφθεί αργά ή γρήγορα κατά την διάρκεια της ημέρας! Μπορεί να βιώσεις ορισμένες στιγμές που θα θελήσεις να κλειστείς στον εαυτό σου, ωστόσο σίγουρα θα έχεις ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάς και κυρίως με την οικογένεια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θες κάτι σταθερό ερωτικά στην ζωή σου και πιθανόν σήμερα, να βρεις έναν έρωτα που υπόσχεται μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με το άλλο σου μισό, εμπλουτίζεται από ρομαντισμό και τρυφερότητα! Μακριά ωστόσο, από ξεσπάσματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, μπορείς να αναμένεις μόνο θετικές εξελίξεις! Οικονομικά, ορισμένα απρόσμενα έξοδα θα υπάρξουν, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Χρόνια Πολλά σε όλη την Ελλάδα! Φίλε Σκορπιέ, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να χαλαρώσεις, να κάνεις θετικές αλλαγές και να περάσεις όμορφα και ήρεμα, χωρίς έγνοιες! Διεκδίκησε μεγαλεπήβολους στόχους και όνειρα και οι σύμμαχοι σου σε αυτό, θα είναι σαφώς οι φίλοι σου, που θα σταθούν δίπλα σου σε ό,τι κι αν χρειαστείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας είναι ένα υπέροχο παιχνίδι για εσένα! Μπορείς να αναμένεις φλερτ και χαρμόσυνα μηνύματα! Αν είσαι δεσμευμένος, η χαρούμενη διάθεση σου και η δυναμικότητα σου, θα γοητεύσει το έτερον ήμισυ και σίγουρα θα περάσετε υπέροχα μαζί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές φιλοδοξίες και στόχοι γίνονται πραγματικότητα σήμερα με ευκολία! Οικονομικά, θα έχεις αρκετές λύσεις σε προβλήματα, που υπάρχουν εδώ και καιρό!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Χρόνια Πολλά σε όλη την Ελλάδα! Αγαπητέ Τοξότη, πρέπει σήμερα, να περιορίσεις την τάση σου για υπερβολική απαιτητικότητα, δογματικότητα και ισχυρογνωμοσύνη! Φρόντισε σε επαφές και συναναστροφές, να επιστρατεύσεις τιμιότητα, αξιοπιστία και σοβαρότητα σου ώστε να βελτιώσεις ουσιαστικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει, σου δείχνει έμμεσα σημάδια ανταπόκρισης! Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου αναγνωρίζει σήμερα το γεγονός, πως τον αγαπάς ουσιαστικά και είσαι αφοσιωμένος στην σχέση ή τον γάμο σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, αναγνωρίζεται η αξιοπιστία σου και η επιμέλεια σου! Οικονομικά, όλα κυλούν νορμάλ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Χρόνια Πολλά σε όλη την Ελλάδα! Φίλε Αιγόκερε, σήμερα μην διστάσεις να πάρεις το ρόλο του κυνηγού και να διεκδικήσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου! Σε χαρακτηρίζουν αυτοπεποίθηση, λάμψη και τόλμη! Το μόνο που πρέπει άμεσα να περιορίσεις είναι η τάση σου για επίδειξη, έπαρση και ρίσκο! Πρόβαλλε τον καλύτερο σου εαυτό, αλλά χωρίς υπερβολές και φανφάρες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα διαπιστώσεις, πως τίποτα δεν είναι αδύνατο! Η τύχη είναι με το μέρος σου, ώστε να κατακτήσεις το πρόσωπο που θες! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για νέες εμπειρίες και καυτές στιγμές με το άλλο σου μισό! Ωστόσο, πες όχι στα ξεσπάσματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα και φυσικά πετυχαίνεις φιλοδοξίες και στόχους! Οικονομικά κάνεις λάθη στην διαχείριση λόγω υπερβολικού ρίσκου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Χρόνια Πολλά σε όλη την Ελλάδα! Φίλε Υδροχόε, σήμερα η διαίσθηση και η διορατικότητα σου είναι εκείνες που θα σου δώσουν λύσεις! Γνωρίζεις από την αρχή, αν μία διαπροσωπική συναναστροφή θα έχει θετική εξέλιξη και αν τελικά θα σε ωφελήσει! Την σημερινή ημέρα το ένστικτο σου, σου λέει την καθαρή αλήθεια και σε ωθεί να πάρεις παρασκηνιακά σπουδαίες αποφάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι σε εξιδανικεύσεις και ψευδαισθήσεις για το άτομο που σε ενδιαφέρει, διότι ενδεχομένως να έρθουν! Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε παρασκηνιακές ή παράνομες ιστορίες, διότι κινδυνεύεις από αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, οι σημερινές εξελίξεις θα είναι απόλυτα θετικές! Στην καριέρα, αρνείσαι να δουλέψεις σκληρά, γεγονός που θα φέρει καθυστερήσεις και εκκρεμότητες!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Χρόνια Πολλά σε όλη την Ελλάδα! Σήμερα φίλε Ιχθύ, σήμερα θα έχεις πολλές απρόσμενες θετικές αλλαγές, όπως και ευχάριστες στιγμές ψυχαγωγίας! Γενικά, ο τομέας που θα σε απασχολήσει είναι αυτός της φιλίας και καλά θα κάνεις, αφού οι φίλοι σου θα σταθούν στο πλευρό σου και θα σε βοηθήσει σε κάθε σου προβληματισμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος μην μπερδεύεις την φιλία με τον έρωτα σήμερα, γιατί θα υπάρξουν μεγάλες παρεξηγήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για αλλαγή και ανανέωση στην σχέση σου με το έτερον σου ήμισυ! Περνάτε υπέροχες στιγμές μαζί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα εκπληρώνεις στόχους, σε κάθε σου επαγγελματική κίνηση! Οικονομικά, όσο ξοδεύεις, τόσες θα είναι και οι απώλειες!


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη