Super market ναρκωτικών έστησαν στην Θεσσαλονίκη


Για μια ακόμη φορά έκανε το καθήκον του ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών «Ακύλας» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, που κλήθηκε να ανακαλύψει τι έκρυβαν στα σπίτια τους ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός και στο κατάστημα του πρώτου, όπου γινόταν διακίνηση ναρκωτικών.

Οι δυο δράστες εντοπίστηκαν με συντονισμένη επιχείρηση που εκτελέστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε., σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης. Αφού συνελήφθησαν, ο εκπαιδευμένος σκύλος έκανε έρευνες στις κατοικίες τους, όπου βρέθηκαν οκτώ συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους έξι κιλών και 50 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα κάνναβης, ενώ κατασχέθηκαν και 150 ευρώ.


Στη συνέχεια, ο "Ακύλας" έκανε έρευνα και σε ένα κατάστημα που διατηρεί ο Έλληνας, όπου ανακάλυψε 21,2 γραμμάρια κοκαΐνης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα κοκαΐνης τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με άλλα 60 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη