"Με κερνούσε καραμέλες, για να με αποπλανήσει"Δηλώσεις παραχώρησε το Τζεφ Μοντάνα, με αφορμή την επερχόμενη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Απριλίου.

Το τρανς μοντέλο, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε με ποιον τρόπο την προσέγγισε ο σκηνοθέτης, όταν ήταν ανήλικη.

Αρχικά, αναφέρθηκε όμως, στο αγόρι που θα καταθέσει ενώπιον του δικαστηρίου, την Παρασκευή.

«Το παιδί που θα καταθέσει αυτή τη φορά στη δίκη, το γνώρισα στο δικαστήριο. Και μόνο που σκέφτομαι τι έχει να περάσει με όλα αυτά που θα ακούσει και εντός και εκτός δικαστηρίου, με πιάνει ένας κόμπος στο λαιμό. Είναι σεφ, είναι ένα παιδί νέο, δεν έχει διαμορφώσει την αυτοπεποίθηση και την προσωπικότητα που έχω εγώ σήμερα. Και μόνο που σκέφτομαι ότι πρέπει να μπει και να καταθέσει για μια ιστορία, όπου ένας ανώμαλος, διεστραμμένος, μεσήλικας άνδρας παραβίασε την ιδιωτικότητά του, εξοργίζομαι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την ανάρτηση που είχε κάνει η ίδια, με μία φωτογραφία του Δημήτρη Λιγνάδη, όπου κρατάει καραμέλες, η Τζεφ Μοντάνα υποστήριξε πως στηρίζεται σε αληθινά γεγονότα.

«Ακριβώς αυτό έκανε. Με πήγαινε στο περίπτερο και μου έπαιρνε ζελεδάκια. Μαζί με τον Ρουβά και όλα τα άλλα που έταζε και παρουσίαζε ως "δέλεαρ" στα παιδιά, έκανε κι αυτό. Πιστεύω έχει κι αυτό μία επίπτωση στην ψυχολογία και την αποπλάνηση ενός ανηλίκου», είπε η Τζεφ Μοντάνα.

Τέλος, αναφέρθηκε στην καταγγελία που φημολογείται πως θα γίνει στον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών για τον Αλέξη Κούγια.

«Φυσικά, κι έχει γίνει και καταγγελία και μήνυση σε διάφορα σωματεία, αυτό όμως, αφορά τον κο Κούγια κι εγώ μαζί του έχω εντελώς αντίθετο σύστημα αξιών», ανέφερε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη