«Είμαι στο κρεβάτι με τη γυναίκα σου»


«Είμαι στο κρεβάτι με τη γυναίκα σου»
H Κιμ Καρντάσιαν μετά τον χωρισμό της με τον Κάνιε Γουέστ έχει κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή έχοντας στο πλευρό της τον Πιτ Ντέιβιντσον.

Μάλιστα η πιο διάσημη influencer του πλανήτη το βράδυ της Παρασκευής ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες τους κοινές φωτογραφίες κάνοντας με αυτό τον τρόπο πιο επίσημη τη σχέση τους.
Φαίνεται πως αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Κάνιε Γουέστ ο οποίος τρέφει μίσος για τον αγαπημένο της πρώην γυναίκας του.



Τώρα όμως τα πράγματα ανάμεσα στον Κάνιε και τον Πιτ πάνε από το κακό στο χειρότερο. Ο Ντέιβ Σάιρους, φίλος του Πιτ διέρρευσε μηνύματα που αντάλλαξαν ο ράπερ και ο κωμικός ηθοποιός.

Στα μηνύματα που δημοσίευσε η ιστοσελίδα «buzzfeed» βλέπουμε τους ακραίους διαλόγους ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Στο πρώτο μήνυμα ο Πιτ γράφει στον Κάνιε: «Μπορείς σε παρακαλώ να ηρεμήσεις; Είναι 8 το πρωί και δεν πρέπει να είσαι έτσι. Η Κιμ είναι κυριολεκτικά η καλύτερη μητέρα που έχω γνωρίσει. Αυτό που κάνει για αυτά τα παιδιά είναι καταπληκτικό και είσαι τόσο τυχερός που είναι η μαμά των παιδιών σου. Ωρίμασε λίγο».
Τότε ο Κάνιε ρώτησε τον Πιτ: «Πού είσαι;». Με τον Πιτ να του απαντά: «Στο κρεβάτι με τη γυναίκα σου».

Ο Ντέιβιντσον έχει σβήσει όλα τα μηνύματα που φέρεται να αντάλλαξε με τον Γουέστ. Το BuzzFeed προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους πρωταγωνιστές της ιστορίας Κιμ, Κάνιε και Πιτ αλλά κανένας δεν έκανε το παραμικρό σχόλιο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη