"Όλοι ήξεραν ότι ο άντρας μου με απατούσε εκτός από μένα"Κόλαφος η Χρύσα Ρώπα για τον πρώην σύζυγό της Θανάση Λάλα: «Όλος ο κόσμος ήξερε για τις παράλληλες σχέσεις»

Η συνέντευξη που παραχώρησε η ηθοποιός Χρύσα Ρώπα στην Αννίτα Πάνια και την εκπομπή «Ανοιχτά» προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης. Η αγαπημένη ηθοποιός «ξάπλωσε» στον καναπέ της Αννίτας και άνοιξε την καρδιά της.

Η Χρύσα Ρώπα αναφέρθηκε και στον πρώην σύζυγό της Θανάση Λάλα. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον πολυτάραχο γάμο της με τον γνωστό δημοσιογράφο, με τον οποίο έχει αποκτήσει τον μονάκριβο γιο της.

«Ο Θανάσης Λάλας είναι ένας άνθρωπος με εξουσία. Ένας δημοσιογράφος ο οποίος ήταν στον Τύπο και υπηρετούσε μια μεγάλη εξουσία. Αυτό δίνει μια δύναμη, μια εξουσία. Όταν είσαι μέσα στο βαρέλι με την εξουσία, οι άνθρωποι γύρω σου, σε βλέπουν διαφορετικά. Υπήρχαν δυο ζωές παράλληλες οι οποίες δεν συναντήθηκαν ποτέ», ανέφερε αρχικά για τον Θανάση Λάλα.

Και συνέχεια πρόσθεσε: «Υπάρχουν περίοδοι στη ζωή μας κατά τις οποίες κάποιος δίπλα μας νομίζει ότι είναι ένας μικρός θεός. Τραβήξαμε την προσοχή ως ζευγάρι, εξαιτίας της θέσης που είχε… Αυτό έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο και στο δικό μου επάγγελμα. Απέκτησα φίλους, αλλά και εχθρούς, απ’ όλο αυτό», είπε η Χρύσα Ρώπα.


Η αποκάλυψη για τον χωρισμό τους.
«Όλος ο κόσμος ήξερε ότι ήταν ένας άνθρωπος με παράλληλες ζωές, παράλληλες σχέσεις και ήμουν η τελευταία που το έμαθα. Υπήρχαν κάποιες ανακαλύψεις, αλλά… εντάξει. “Θα το δούμε” έλεγα.

Έβλεπα κάποιους να χωρίζουν, να μένουν φίλοι και εγώ ένιωθα φοβερές ενοχές. Γιατί εγώ δεν ήμουν καλά με τον πρώην μου. Εμείς δεν έχουμε καμιά επικοινωνία, καθόλου δεν επιθυμώ επικοινωνία μαζί του. Από τη ζωή μου βγάζω τους ανθρώπους που είναι χειριστικοί απέναντί μου. Είναι ένα είδος ασθένειας, λέγεται ναρκισσιστική διαταραχή. Κατά τη γνώμη μου πιστεύω ότι έπεσα σε μια τέτοια περίπτωση. Δεν μπορείς να ξεφύγεις. Χειραγωγούσε το παιδί μου… Ήμουν σε μια φυλακή, σε ένα πράγμα που έπρεπε να σώσω τη σχέση με το παιδί μου. Εγώ ήμουν η τρελή», αποκάλυψε η Χρύσα Ρώπα.

Ενώ παραδέχτηκε για τον γιο τους, Κωνσταντίνο: «Είναι το μεγαλύτερο καλό που μου έχει συμβεί», είπε καλεσμένη στην εκπομπή «Ανοιχτά».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη