Βίντεο: Χυδαιότητες από "ΛΟΑΤΚΙ", σε βάρος της αποθανούσας Φώφης Γεννηματά.


Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας καταφέρθηκε με σκληρά λόγια εναντίον της Φώφης Γεννηματά.

Την οργή του ΠΑΣΟΚ προκάλεσαν οι χυδαιότητες που ακούστηκαν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος της αδικοχαμένης προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά.

Συγκεκριμένα, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας καταφέρθηκε με σκληρά λόγια εναντίον της Φώφης Γεννηματά, κατηγορώντας την ότι όταν ψηφιζόταν στη Βουλή το Σύμφωνο Συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια ήταν απούσα από την ψηφοφορία, ενώ είναι γνωστό ότι έλειπε διότι αντιμετώπιζε το γνωστό πρόβλημα υγείας με τον καρκίνο.

Ξεχώρισε επίσης και ο χαρακτηρισμός "φασίστες" για το ΠΑΣΟΚ, με τη Χαριλάου Τρικούπη να ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ να ανακαλέσει.

Όπως είπε η σύνεδρος, "να θυμίσω στους Πασόκους του ΚΙΝΑΛ ότι στην ψήφιση της ταυτότητας φύλου και στην ψήφιση για το σύμφωνο συμβίωσης, η αείμνηστη αρχηγός του ΚΙΝΑΛ, απουσίαζε, που θέλει να λέγεται Αριστερά σήμερα το ΚΙΝΑΛ και κ@@λοτρίβεται στο Pride δίπλα στην κοινότητα, λέγοντας ότι δεν θα επιτρέψουμε στον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει το μονοπώλιο των δικαιωμάτων. Αλήθεια; Γιατί πότε τα στήριξαν τα δικαιώματα το ΚΙΝΑΛ…"”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη