Η βόλτα τεσσάρων μαθητών μετά το σχολείο κατέληξε σε τραγωδία, όταν ανατράπηκε και κάηκε το αυτοκίνητο


Άλλη μια τραγωδία στην άσφαλτο ήρθε να προστεθεί σήμερα το πρωί στον μακρύ κατάλογο των τροχαίων δυστυχημάτων και ειδικά αυτών με θύματα νέους ανθρώπους. 
Στην Κεφαλλονιά, ένας 17χρονος μαθητής απανθρακώθηκε όταν στο αυτοκίνητο που επέβαινε, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ανατραπεί και να τυλιχτεί στις φλόγες.

Όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί στην περιοχή της Λάσσης Αργοστολίου. Μετά το σχολείο, τέσσερις φίλοι Ελληνικής και Αλβανικής καταγωγής, μπήκαν στο αυτοκίνητο του ενός και ξεκίνησαν να πάνε βόλτα προς το αεροδρόμιο του νησιού.


Στην διαδρομή και συγκεκριμένα στην περιοχή της Λάσσης με κατεύθυνση τον Πλατύ Γιαλό, ο 18χρονος οδηγός, ο οποίος σύμφωνα με την τροχαία έχει άδεια οδήγησης, έχασε για άγνωστο λόγο τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, έπεσε στο κράσπεδο του πεζοδρομίου με αποτέλεσμα το όχημα να ανατραπεί.

Για κακή τους τύχη, όταν το αυτοκίνητο ανετράπη, πήρε αμέσως φωτιά με τους τέσσερις νεαρούς να παλεύουν να βγουν έξω ενώ ο ένας από αυτούς, ο 17χρονος Φάμπιο δεν τα κατάφερε.

Περαστικοί κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική η οποία προχώρησε στην κατάσβεση της φωτιάς ενώ απεγκλώβισαν το απανθρακωμένο σώμα του άτυχου νεαρού.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι άλλοι τρεις επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους ενώ μόνο ένας απο αυτούς έφερε ελαφρά τραύματα.

Σύμφωνα με τον οδηγό της Οδικής Βοήθειας που παρέλαβε το όχημα των νεαρών προκειμένου να το μεταφέρει στην τροχαία για έρευνα, το αυτοκίνητο τους είχε καεί ολοσχερώς.

«Δεν είχε μείνει τίποτα από τα πλαστικά του αυτοκινήτου, μέχρι και τα λάστιχα του είχαν καεί» είπε συγκλονισμένος ο οδηγός της Οδικής Βοήθειας.
Η οικογένεια του άτυχου νεαρού είναι συντετριμμένη καθώς δεν μπορεί να πιστέψει πως μια απλή βόλτα ήταν η τελευταία για τον 17χρονο γιό τους. Η Τροχαία Αργοστολίου έχει ξεκινήσει προανάκριση για τα αίτια του και τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη