Επένδυση 7 εκατ. ευρώ και νέο κατάστημα από την Lidl


Επένδυση 7 εκατ. ευρώ και νέο κατάστημα Lidl
Με στόχο να επεκταθεί και στη νησιωτική χώρα και προσεγγίζοντας ακόμη περισσότερους καταναλωτές, η Lidl Ελλάς εγκαινίασε ένα νέο κατάστημα στον Λιμένα Θάσου, φτάνοντας συνολικά τα 229 καταστήματα στην Ελλάδα με μια επένδυση που, όπως ανακοινώθηκε, ξεπερνά τα 7 εκατ. ευρώ.

Το νέο κατάστημα αναπτύσσεται σε έναν χώρο πώλησης 1.024 τ.μ., διαθέτει 6 ταμεία και 91 θέσεις στάθμευσης, καθώς και σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων δύο θέσεων, ο οποίος διατίθεται για όλους τους πελάτες του καταστήματος, δωρεάν.

Η Lidl Ελλάς, διαβεβαιώνει ότι με σεβασμό στον ιστορικό και πολεοδομικό χαρακτήρα του εκάστοτε τόπου δραστηριότητάς της, προσάρμοσε το κτίσμα της, ώστε να ενσωματωθεί ομαλά στο δομημένο περιβάλλον της Θάσου και συγκεκριμένα στον οικισμό του Λιμένα, που εντάσσεται σε ευρύτερο κηρυγμένο αρχαιολογικό χώρο.

Στο πλαίσιο ανέγερσης των νέων της καταστημάτων η Lidl Ελλάς δηλώνει ότι φροντίζει να βελτιώνει την ενεργειακή της απόδοση, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και τη μείωση του ενεργειακού της αποτυπώματος. Παράλληλα φροντίζει, ώστε μέσα από την γκάμα της να καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών, αναβαθμίζοντας συνεχώς την αγοραστική τους εμπειρία, δίνοντας βάση στην εντοπιότητα, την ποιότητα, τη φρεσκάδα των προϊόντων και φυσικά εξασφαλίζοντας χαμηλές τιμές. Επιπλέον, μέσω των νέων σημείων πώλησης, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και τονώνει την τοπική κοινωνία και οικονομία, ανοίγοντας τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Η ομάδα του καταστήματος της Θάσου, δηλώνει γεμάτη ενθουσιασμό και πάθος για εξυπηρέτηση, έτοιμη να ανταποκριθεί στις ανάγκες των καταναλωτών της περιοχής, προσφέροντάς τους μια αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη