Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 27 Απριλίου


Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 27 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Κριέ μου, αυτή την Τετάρτη με το εξάγωνο Ερμή – Δία θα είσαι απόλυτα δημιουργικός, ανανεωμένος ψυχικά, ήρεμος και συνειδητοποιημένος συναισθηματικά και ικανός να εκφράσεις τα βαθύτερα «θέλω» σου. Στα επαγγελματικά σου καταφέρνεις να έχεις την εξέλιξη που θέλεις, αρκεί για την ώρα να μην ανακοινώνεις τα προσωπικά σου σχέδια, Συζητήσεις για οικονομικά ευνοούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Επιτέλους ηρεμείς μέσα σου και νιώθεις πολύ πιο θετικά! Ένας απαγορευμένος, παλαιός ή κρυφός έρωτας σε παρασύρει και το απολαμβάνεις! Ακολούθησε την διαίσθηση σου, αλλά χωρίς να παρασυρθείς σε ουτοπίες και εξιδανικεύσεις!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ανακουφίζεσαι από την έκβαση που υπάρχει σε εργασιακά και οικονομικά! Λύνεις εκκρεμότητες και φεύγουν βάρη από πάνω σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ταύρε μου, αυτή την Τετάρτη με το εξάγωνο Ερμή – Δία θα υπάρξουν ευχάριστες στιγμές με φίλους, χαρούμενες ειδήσεις, νέες σημαντικές γνωριμίες και εξελίξεις σχετικά με θέματα του φιλικού σου κύκλου. Προτάσεις, συζητήσεις, επαφές έχουν να σου προσφέρουν μία σημαντική ευκαιρία! Αξιοποίησε στο έπακρο τα εκφραστικά σου μέσα και μην διαστάσεις να πεις όλα όσα επιθυμείς… Εξάλλου για σένα σήμερα ισχύει το ρητό ζήτα του και θα σου δοθεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα σε χαρακτηρίζει όραμα, διάθεση για αλλαγή και θέληση! Δένεσαι περισσότερο συναισθηματικά με το άτομο της καρδιάς σου ενώ ευνοούνται και νέες αισθηματικές γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου είσαι σε πνευματική ετοιμότητα για να βρεις λύσεις σε ότι αναζητάς. Επιπλέον το πελατολόγιο σου τονώνεται σημαντικά αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Δίδυμε μου, αυτή την Τετάρτη με το εξάγωνο Ερμή – Δία θα έχεις πολλές αλλά και σημαντικές ευκαιρίες για επαγγελματική επιτυχία και εξέλιξη στο τομέα της καριέρας και θα λυθούν οι ανησυχίες και οι φόβοι σου! Είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για να αξιοποιήσεις μία σημαντική στήριξη που θα λάβεις που θα σε βοηθήσει να πας την ζωή σου ένα βήμα παρακάτω και να λύσεις προβλήματα που σε ταλάνιζαν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα ερωτικά σου, απέφυγε ψευδαισθήσεις, για να γλυτώσεις τις απογοητεύσεις! Ίσως άθελά σου εξιδανικεύεις τα συναισθήματά σου και παρασύρεσαι σε λάθη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση, αν και εφόσον παραμείνεις συγκροτημένος στην πραγματικότητα και … δεν πάρουν τα μυαλά σου αέρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Καρκίνε μου, αυτή την Τετάρτη με το εξάγωνο Ερμή – Δία θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες στις κοινωνικές σου επαφές και στις μετακινήσεις σου, που θα σε βοηθήσουν σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και κράτα ψηλά την αισιοδοξία σου αυτές τις μέρες. Ιδανική στιγμή για προγραμματισμό ταξιδιού! Συνάμα, με την σύνοδο Αφροδίτης – Ποσειδώνα η ρομαντική σου διάθεση είναι στα ύψη και έχεις και κάποιες επικοινωνίες που σε ταξιδεύουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την Τετάρτη στα αισθηματικά σου νιώθεις αισιοδοξία και χαρά, αλλά οι εξελίξεις σου δίνουν και τύχη!Ιδανική μέρα για να κάνεις σχέδια με το ταίρι σου αν είσαι δεσμευμένος! Νέες γνωριμίες, φλερτ και επαφές, ευνοούνται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το κλίμα στα επαγγελματικά σου είναι ήσυχο, όμως τώρα μπορείς να βάλεις στα σκαριά νέα σχέδια! Στα οικονομικά σου έχεις ανασφάλειες και υπάρχει στασιμότητα.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Λιοντάρι μου, αυτή την Τετάρτη με το εξάγωνο Ερμή – Δία θα έχεις πάρα πολλές αλλά και σημαντικές ευκαιρίες στον οικονομικό και ερωτικό τομέα! Θα καταφέρεις να έχεις άριστες επικοινωνίες και να λύσεις οποιοδήποτε ζήτημα σε απασχολεί. Υποθέσεις εργασιακού περιεχομένου ευνοούνται στο έπακρο! Επιπλέον ενδυναμώνεις ψυχικά, συναισθηματικά και σωματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απολαμβάνεις πάθος, σεξουαλικές στιγμές και η ψυχολογία σου ανανεώνεται! Σε χαρακτηρίζει ισχυρή διαίσθηση που σε βοηθά να νιώσεις περισσότερο τις προθέσεις του ατόμου που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με τον Ερμή στον Ταύρο να σχηματίζει θετική γωνία με Δία, η μέρα είναι άριστη για να κουβεντιάσεις επαγγελματικά σχέδια ή και να κλείσεις μία νέα συμφωνία. Στα οικονομικά ανοίγονται ευκαιρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Παρθένε μου, αυτή την Τετάρτη με το εξάγωνο Ερμή – Δία θα έχεις σημαντικές ευκαιρίες να αναζωπυρώσεις τη σχέση σου με το σύντροφο, να ενδυναμώσεις σημαντικές συνεργασίες ή να κάνεις μία πολύ ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία. Παράλληλα, νέα επιχειρηματικά σχέδια μέσω καινούργιων συνεργασιών, μπορούν να σου αποδώσουν πολλούς καρπούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχει συναισθηματική βελτίωση στην συντροφική ζωή, αρκεί να μην παρασυρθείς σε ψέματα ή και ευπιστία! Είναι πολύ πιθανό να απομυθοποιήσεις καταστάσεις και να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ιδανική μέρα για να προχωρήσεις σε συμφωνητικά επαγγελματικά ή και για να ξεκινήσεις μία νέα συνεργασία. Στα οικονομικά δεν υπάρχουν σπουδαίες εξελίξεις.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ζυγέ μου, αυτή την Τετάρτη με το εξάγωνο Ερμή – Δία θα σου δοθούν ανέλπιστες ευκαιρίες να αναδείξεις τις επαγγελματικές σου ικανότητες και τα εργασιακά σου ταλέντα ή να κάνεις μία σημαντική αλλαγή ευνοώντας την φυσική σου κατάσταση αλλά και την εξωτερική σου εμφάνισή. Είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για να βελτιώσεις τις συνήθειες σου και να βρεις και πάλι την ψυχική και σωματική ισορροπία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Διώξε τις αμφιβολίες από την αισθηματική σου ζωή και προσπάθησε να πλησιάσεις το ταίρι σου και να λύσετε τις διαφωνίες. Μην αφήσεις τις ευαισθησίες να σε παρασύρουν σε λάθη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά η μέρα είναι κατάλληλη για να βάλεις μπροστά σχέδια, να συγκροτήσεις τις δουλειές σου, αλλά και να βελτιώσεις τις υπηρεσίες σου! Στα οικονομικά είσαι σε ανησυχία και τα έξοδα τρέχουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σκορπιέ μου, αυτή την Τετάρτη με το εξάγωνο Ερμή – Δία θα έχεις τις προτάσεις σου για ψυχαγωγία, ερωτικές επιτυχίες, ευχάριστες στιγμές ενώ θα σε διακρίνει δημιουργικότητα και καλή φήμη στις κοινωνικές επαφές σου. Οι συζητήσεις, οι επαφές, τα μηνύματα και οι συναντήσεις που θα έχεις, θα σου δώσουν μία μεγάλη ευκαιρία… Η ενασχόληση με την τέχνη, τα παιδιά, τα δημιουργικά σχέδια θα φορτίσουν τις μπαταρίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ερωτική σου ζωή ευνοείται πολύ τώρα, αφού θα δεις πολλές από τις επιθυμίες σου να πραγματοποιούνται! Κατακτήσεις, θαυμαστές, ρομαντισμός και πάθος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις συζητήσεις με άτομα που συνεργάζεσαι τα οποία θα σε στηρίξουν. Στα οικονομικά το διάστημα σου δίνει καλές απολαβές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Τοξότη μου, αυτή την Τετάρτη με το εξάγωνο Ερμή – Δία δίνονται λύσεις σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα, το σπίτι, την οικογένεια αλλά και την φυσική κατάσταση των δικών σου και των οικείων σου. Δέχεσαι νέα που σε ξαλαφρώνουν! Είναι μία καλή περίοδος για να κάνεις έναν προγραμματισμό της καθημερινότητάς σου, της ρουτίνας αλλά και των εργασιών σου! Συνάμα με την σύνοδο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, η περίοδος φέρνει και τα «τυχερά» της στο σπίτι, στην οικογένεια ή ακόμα και σε κάποιες επενδύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου λαμβάνεις ικανοποίηση και μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου ! Αν είσαι χωρίς σχέση μην παρασύρεσαι σε κάποια ερωτική ιστορία του παρελθόντος, διότι είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου έχεις εξέλιξη και πρόοδο, ενώ θα υπάρξουν και κάποια νέα τα οποία θα προσφέρουν ικανοποίηση. Στα οικονομικά δέχεσαι στήριξη και ο προϋπολογισμός της οικογένειας είναι σε καλά επίπεδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αιγόκερε μου , αυτή την Τετάρτη με το εξάγωνο Ερμή – Δία θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις και νέα, ευκαιρίες για εποικοδομητικές επαφές και επικοινωνίες, για νέες γνωριμίες και ενδυνάμωση της κοινωνικής σου ζωής. Μία νέα πρόταση μπορεί τώρα να σταθεί η αφορμή να αλλάξεις ριζικά τους βασικούς τομείς της ζωής σου! Επιπλέον, η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό στον τρόπο έκφρασης και εκδήλωσης των συναισθημάτων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνιακή σου ικανότητα σε καθιστά ιδιαίτερα συμπαθητικό, δημοφιλή και περιζήτητο, αξιοποίησε αυτή την τάση αν είσαι ελεύθερος! Αν είσαι σε σχέση είναι μία καλή μέρα να βάλεις νερό στο κρασί σου και να προσεγγίσεις το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προχώρησε μπροστά σε συζητήσεις, προτάσεις, συμφωνητικά, όπου σε ευνοούν αυτή την ημέρα. Στα οικονομικά σου υπάρχουν πιέσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Υδροχόε μου, αυτή την Τετάρτη με το εξάγωνο Ερμή – Δία θα έχεις σημαντικές ευκαιρίες να αυξήσεις το εισόδημα σου και να βελτιώσεις και να σταθεροποιήσεις την συναισθηματική σου ζωή. Η αυτοπεποίθηση σου σε βοηθάει να αγγίξεις την επιτυχία. Ξεπερνάς εμπόδια του χτες, νιώθεις σιγουριά για τις δυνάμεις σου και επικεντρώνεσαι στις πρακτικές σου υποθέσεις που μπορείς πραγματικά να τις προχωρήσεις στο έπακρο αυτή την ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αυτοπεποίθηση σου είναι στα ύψη και αυτό το εκπέμπεις και έχεις τα τυχερά σου αυτή την ημέρα. Αν είσαι ήδη σε σχέση , φαίνεται ότι ανακτάς την εμπιστοσύνη στο ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να προχωρήσεις σε συζητήσεις, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις που θα φέρουν και μία καλύτερη οικονομική πορεία! Στα οικονομικά προσοχή στα απερίσκεπτα έξοδα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Ιχθύ μου, αυτή την Τετάρτη με το εξάγωνο Ερμή – Δία μπορείς να χρησιμοποιήσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο και να πετύχεις τα πάντα! Μπορείς να κερδίσεις την εύνοια και την συμπαράσταση από τον κοινωνικό περίγυρο! Ευνοούνται νέα συμφωνητικά, σχέδια για ένα ταξίδι, επικοινωνίες που θα σου προσφέρουν αισιοδοξία, χαρά ενθουσιασμό! Νέες γνωριμίες και δικτύωση, μπορούν πραγματικά να σου δώσουν ευκαιρίες για ένα καλύτερο αύριο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ακούς την καρδιά και την διαίσθηση! Απόλαυσε εκπλήρωση ονείρων, ρομαντισμό, φαντασία, δημιουργικότητα, αλλά παρέμεινε λογικός, για να μην απογοητευτείς από απατηλές προσδοκίες! Μην ξεχνάς την λογική, αν δεν θες να πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου είσαι σε επεκτατική φάση και θα παρουσιάσεις μεγάλη επιτυχία, αρκεί να στηριχτείς στις δικές σου δυνάμεις και να μην γίνεις θύμα επηρεασμού από τρίτους! Στα οικονομικά τώρα βάζεις τις βάσεις για μία καλύτερη πορεία!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη