Η πρώτη ανάρτηση του Κατσαούνη, μετά την εκδίωξη του από το Survivor


Ο Γιώργος Κατσαούνης εδώ και μερικά 24ωρα αποτελεί παρελθόν από το Survivor. O παίκτης των «Κόκκινων» όπως είναι γνωστό αποβλήθηκε μετά την επίθεση εναντίον του Τάκη Καραγκούνια τη νύχτα στην καλύβα τους.

Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram
O Γιώργος Κατσαούνης μετά την οριστική αποβολή του από το ριάλιτι επιβίωσης επικοινώνησε με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram. O «Τσάκα Τσούκας» όπως είναι το παρατσούκλι του ευχαρίστησε όλους όσους των στήριξαν ενώ ζήτησε συγγνώμη και από τον κόσμο.

«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ και ένα συγνώμη στον κόσμο που με στήριξε από κάθε γωνιά της Ελλάδας φανατικα. Γνωρίζω ότι θέλατε να με δείτε στον τελικό αλλά το επάθλο για εμένα είστε εσείς… ΛΟΧΑΓΟΣ», έγραψε στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram ο αγρότης του Survivor.

Η επιστροφή στην Ελλάδα
Ο αγρότης έχει ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα μέσω Παρισιού και σύμφωνα με το okmag, κατά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» συνομίλησε με αρκετό κόσμο, που τον αναγνώρισε. «Ήταν η κακιά η ώρα», ακούστηκε να λέει μιλώντας για το περιστατικό που τον οδήγησε εκτός παιχνιδιού.ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη