Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 15 Μαΐου


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 15 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα το Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, σε ωθεί να θεωρείς δεδομένα πρόσωπα και καταστάσεις, έχοντας δογματικές και απαιτητικές συμπεριφορές! Σε χαρακτηρίζει υπερβολικό πείσμα και ισχυρογνωμοσύνη, γεγονός που θα σου φέρει προβλήματα! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα προστατεύσει αποτελεσματικά τα κεκτημένα και τις αξίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε ζήλια και κτητικότητα, αλλά ένα μεγάλο ναι σε αισθησιακές καυτές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, δεν θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στα ερωτικά σου θέματα, είτε θετικές, είτε αρνητικές!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα εργασιακά σου ζητήματα, οι αργοί σου ρυθμοί, θα σε γεμίζουν εκκρεμότητες! Στα οικονομικά, οφείλεις να κόψεις τις άσκοπες σπατάλες άμεσα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, η σημερινή ημέρα θέλει προσοχή, αφού το Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, σε καθιστά επιρρεπή σε σοβαρά και επιζήμια λάθη, που δεν θα μπορέσουν να διορθωθούν εύκολα! Μείνε λογικός, προσγειωμένος και ώριμος απέναντι σε στόχους και σκοπούς! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα εκπληρώσει μία μεγάλη σου και βαθιά επιθυμία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποφύγεις ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να απολαύσεις το παιχνίδι του έρωτα, αλλά όχι επιπόλαια, γιατί ενδεχομένως να χάσεις σπουδαίες ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές και οικονομικές εξελίξεις, θα σε αγχώσουν και θα σε πιέσουν, αλλά θα βρεις λύσεις, έστω και αργά

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, δυστυχώς και την σημερινή ημέρα, ορισμένα προβλήματα σε βαραίνουν ακόμα, λόγω του Τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου! Φρόντισε λοιπόν, να κινηθείς παρασκηνιακά, προσεκτικά και ώριμα, αν θες να δεις τους στόχους σου, να πραγματοποιούνται! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα αποκαλύψει ένα μυστικό που σε αφορά και θα ωφελήσει τις επόμενες κινήσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πες ένα μεγάλο όχι σε έναν παράνομο απαγορευμένο έρωτα, διότι έρχονται σοβαρές, επιζήμιες αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις να σταματήσεις να στηρίζεσαι σε ψευδαισθήσεις και εξιδανικεύσεις, που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει, αν δεν θες να πληγωθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, είναι πολλά τα προβλήματα και ίσως αγχωθείς αρκετά. Οικονομικά, βρίσκεις επιτέλους λύσεις σε προβλήματα που σε βασανίζουν καιρό τώρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τους φίλους σου! Μην παρασυρθείς σε εγωιστικές συμπεριφορές, λόγω του Τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου, προκαλώντας κόντρες και διαφωνίες, από το πουθενά! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα βοηθήσει τον φιλικό τομέα, να κλείσει γρήγορα τις πληγές που τώρα θα δημιουργηθούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε με διάφορους τρόπους να βελτιώσεις την σχέση σου και μην «ψάχνεσαι» συνεχώς για καυγά! Αν είσαι ελεύθερος, οι φίλοι σου, θα σου δώσουν σπουδαίες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν, να ξεπεράσεις τα κακώς κείμενα, στην σχέση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον εργασιακό, όπως και στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε υπογραφές και συμφωνίες σήμερα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, σήμερα λόγω του Τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου, θα πρέπει να αναμένεις δύσκολες εξελίξεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις σημαντικές για εσένα διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα φέρει ευκαιρίες πολλές για να διορθώσεις την φήμη σου, έστω και αργά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι και πάλι σε ανούσιο και αχαλίνωτο φλερτ, που ενδεχομένως να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ και το άλλο σου μισό, ασχολείστε κυρίως με πρακτικά θέματα, την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, θα υπάρξουν αρκετές ανατροπές, είτε θετικές, είτε αρνητικές. Οικονομικά, πρέπει άμεσα να περιορίσεις τις σπατάλες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα λόγω του Τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου, οφείλεις να περιορίσεις την τάση σου για επιπολαιότητα, αυθορμητισμό και βιασύνη σε μηνύματα, συζητήσεις, συνομιλίες και τηλεφωνήματα! Πρόσεξε επίσης την οδήγηση σου και γενικά τις μετακινήσεις σου! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα φέρει ένα ευχάριστο νέο, που θα σου προσφέρει και πάλι αισιοδοξία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες γοητευτικές γνωριμίες, χαρμόσυνα νέα, νέα ραντεβού και μπόλικο φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις σοβαρές και τελεσίδικες συζητήσεις, με το ταίρι σου, την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, καλύτερα να αποφύγεις συμφωνίες και νέα ξεκινήματα την σημερινή ημέρα! Οικονομικά, πετυχαίνεις έναν σπουδαίο στόχο, αρκεί να περιορίσεις τα περιττά έξοδα!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με το Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, πες ναι στην οξυδέρκεια και την διορατικότητα, αλλά όχι στην καχυποψία και την ψυχρότητα, απέναντι στους άλλους! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα φέρει μία εποικοδομητική αποκάλυψη, που θα σε κάνει να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει στο άμεσο περιβάλλον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θες απεγνωσμένα να αποκτήσεις τον έλεγχο στην σχέση σου και προσπαθείς να χειραγωγείς το ταίρι σου, με λάθος τρόπο! Αν είσαι ελεύθερος, σε χαρακτηρίζει ακαταμάχητη γοητεία, γεγονός που θα φέρει κατακτήσεις και θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιήσεις οφειλές και εκκρεμότητες, την σημερινή ημέρα! Επαγγελματικά, θα έρθουν ορισμένα προβλήματα, που αφορούν τις συναδελφικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα με το Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, καλό θα ήταν να αποφύγεις σπουδαίες αποφάσεις, που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, συναναστροφές και επαφές! Αναμένονται ρήξεις και παρεξηγήσεις! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα διορθώσει έστω και αργά, κλονισμένες σχέσεις και συναναστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε με νύχια και με δόντια να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους στην σχέση σου, αν δεν θες ρήξεις με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος ετοιμάσου για νέες γνωριμίες, αλλά καλύτερα κράτα μικρό καλάθι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον εργασιακό τομέα, οφείλεις να προστατέψεις συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις, από ρήξεις! Οικονομικά, δεν είναι η ιδανική ημέρα για συμβόλαια, αποφάσεις και υπογραφές!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, αρκετά θα είναι τα προβλήματα σήμερα στην καθημερινότητα σου με το Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, το οποίο επαναφέρει εκκρεμότητες, υποχρεώσεις και άγχη! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα σου δώσει ευκαιρίες, να ανανεώσεις την εμφάνιση σου και να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι με κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, αλλά πρέπει να προσέξεις την συμπεριφορά σου, για να μην εκτεθείς στην δουλειά! Αν είσαι δεσμευμένος, η απόμακρη και ψυχρή συμπεριφορά προς το άλλο σου μισό, θα δημιουργήσει προβλήματα στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον εργασιακό τομέα, θα υπάρξουν σίγουρα αναποδιές, γι’αυτό φρόντισε να διατηρήσεις την ωριμότητα και την σοβαρότητα σου! Οικονομικά, να αναμένεις μικρά, αλλά απρόσμενα έξοδα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε επιπόλαιες συμπεριφορές, έπαρση και απαιτητικότητα, λόγω του Τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου! Προστάτεψε την καλή σου φήμη και απέφυγε λάθη! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα διορθώσει έστω και αργά τα κακώς κείμενα και θα αισθανθείς και πάλι ευχαριστημένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για συναίσθημα, ρομαντισμό, τρυφερότητα και πάθος, στην σχέση σου, αρκεί να αποφύγεις ξεσπάσματα! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις ασταμάτητο φλερτ, ωστόσο πρέπει να αποφύγεις υπερβολές, που ενδεχομένως να αμαυρώσουν την καλή σου φήμη!Πώς θα σε επηρεάσει το “Ματωμένο Φεγγάρι” Ολική Έκλειψη Σελήνης στο Σκορπιό; ΔΕΣ ΕΔΩ<<

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, απέφυγε ανταγωνιστικές συμπεριφορές, γιατί θα υπάρξουν ρήξεις! Οικονομικά ξοδεύεις πιο πολλά απ’όσο σε «παίρνει»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, πιθανόν σήμερα να κλονιστούν ορισμένες οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις, λόγω του Τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου! Προσπάθησε λοιπόν, να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα φέρει λύσεις, για παρελθοντικά προβλήματα του σπιτιού, τα οποία σε αγχώνουν καιρό τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, κάνε μόνο ώριμες συζητήσεις με το ταίρι σου για τα προβλήματα που έχετε και κυρίως ήρεμες! Αν είσαι ελεύθερος, σε απασχολεί την σημερινή ημέρα ένας έρωτας από το παρελθόν! Μην κάνεις το πρώτο βήμα, γιατί μπορεί να απογοητευτείς

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, θα υπάρξουν ορισμένες παρεξηγήσεις με συνεργάτες και συναδέλφους! Οικονομικά, θα προκύψουν ορισμένες υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, λόγω του σημερινού Τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου, θα υπάρξουν προβλήματα σε επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις και σχέσεις σου με αδέλφια, μακρινούς συγγενείς και γείτονες! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, υπόσχεται ευχάριστα νέα και ειδήσεις, που θα σου δώσουν λύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε οπωσδήποτε ώριμη και ουσιαστική επικοινωνία με το άλλο σου μισό και μην παρασύρεσαι σε μεγάλα λόγια! Αν είσαι ελεύθερος, αναλώνεσαι σε σχέσεις επιφανειακές, αλλά με αυτόν τον τρόπο, δεν θα μπορέσεις να βρεις κάτι αξιόλογο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, οι εξελίξεις θα έχουν σκαμπανεβάσματα, κυρίως για τις σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες! Οικονομικά, πες όχι τουλάχιστον για σήμερα, σε συμφωνίες, συμβόλαια και υπογραφές!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη