Χωρίς δίπλωμα ο 18χρονος που σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (28.06.2022) στη λεωφόρο Παπανικολή στο Χαλάνδρι. Το 18χρονο θύμα δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, ούτε και φορούσε ζώνη ασφαλείας όταν προσέκρουσε στο δέντρο.

Το σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στις 04:00 τα ξημερώματα στην κάθοδο της λεωφόρου Παπανικολή, στο Χαλάνδρι όταν, όπως έχει προκύψει μέχρι στιγμής, ο 18χρονος έκανε κόντρες με φίλο του και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Από την έρευνα που έκαναν οι αξιωματικοί της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής προέκυψε, επίσης, ότι ο 18χρονος δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και πως τη στιγμή του τροχαίου δεν φορούσε ούτε και τη ζώνη ασφαλείας! Ο 20χρονος φίλος του έχει ήδη συλληφθεί, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και επικίνδυνη οδήγηση και οδηγείται στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Οι δυο νεαροί φαίνεται ότι ήθελαν να κοντραριστούν σχετικά με το ποιο αυτοκίνητο είναι πιο γρήγορο. Ξεκίνησαν την κόντρα στο ρεύμα της λεωφόρου Παπαπικολή προς την Κηφισίας. Με ταχύτητα, ο νεαρός ανέβηκε στο διαχωριστικό διάζωμα και προσέκρουσε σε δέντρο. Ήταν τέτοια η ισχύς της πρόσκρουσης που το δέντρο στο οποίο έπεσε ο 18χρονος, ξεριζώθηκε, ενώ το αυτοκίνητό του μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, μέσα στην οποία εγκλωβίστηκε.

Χρειάστηκε να επιχειρήσουν οκτώ πυροσβέστες για να απεγκλωβίσουν τον 18χρονο, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη