"Δημόσιος κίνδυνος" ο 18χρονος που σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο


"Δημόσιος κίνδυνος" ο 18χρονος που σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο
Σοκαρισμένοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι του 18χρονου που «έχασε» τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο στο Χαλάνδρι, αποκαλύπτοντας ότι στο παρελθόν είχε κι άλλο τροχαίο μαζί με τη μητέρα του.

Θείος του θύματος που μιλώντας στο Star ανέφερε ότι πριν ένα μήνα περίπου το παιδί είχε και άλλο τροχαίο με τη μητέρα του: «Πριν κάνα μήνα, η μητέρα του είχε ένα παπάκι. Τον είχε πάει κάπου, σε κάποιο φροντιστήριο, και εδώ λίγο πιο πάνω στο Χαλάνδρι, δεν ξέρω πώς έγινε, ποιος έφταιγε, αλλά τράκαραν με ένα αμάξι. Έπεσαν κάτω και η μητέρα του είναι τώρα με πατερίτσες».

Σκοτώθηκε την ημέρα που περίμενε τα αποτελέσματα των Πανελληνίων ο 18χρονος

Μόλις είχε τελειώσει το σχολείο. Χθες θα περίμενε με αγωνία να μάθει τη βαθμολογία που συγκέντρωσε στις Πανελλήνιες. Όμως όλα ανατράπηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν ο 18χρονος Παναγιώτης άφησε την τελευταία του πνοή λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι του στο Χαλάνδρι.

«Δράμα… Μοναχογιός ήταν. Είχε τελειώσει την Γ’ Λυκείου και τώρα έδωσε Πανελλήνιες. Τώρα έδωσε Πανελλήνιες, φέτος. Περιμέναμε να βγουν τα αποτελέσματα. Ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, τα Οικονομικά. Το παιδί εγώ ήξερα ότι έπαιρνε το αμάξι του πατέρα του. Του άρεσαν τα αμάξια, του άρεσαν τα μηχανάκια. Πολύ καλό παιδί. Ήσυχο, ήρεμο και ευγενικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο θείος του, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο Mega.

Κακουργηματική δίωξη στον φίλο του 18χρονου
Αντιμέτωπος με το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης που προκάλεσε το θάνατο άλλου ανθρώπου, βρίσκεται ο 18χρονος που συνελήφθη για το θανατηφόρο τροχαίο στο Χαλάνδρι.

Ο νεαρός άνδρας οδηγήθηκε στην εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας η οποία και άσκησε την κακουργηματική ποινική δίωξη σε βάρος του. Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή για να απολογηθεί. Έχει πάντως το δικαίωμα να ζητήσει και να λάβει προθεσμία ώστε να προετοιμάσει την απολογία.

Δεν είχε δίπλωμα ο 18χρονος που σκοτώθηκε σε κόντρα
Χωρίς δίπλωμα οδηγούσε τελικά ο 18χρονος ο οποίος σκοτώθηκε στο Χαλάνδρι τα ξημερώματα της Τρίτης ενώ συμμετείχε σε αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας με φίλο του. Την ίδια ώρα οι αρχές έχουν λάβει αίμα και ούρα τόσο από τον 18χρονο όσο και από τον 20χρονο συλληφθέντα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχαν καταναλώσει αλκοόλ ή άλλες ουσίες.

Το όχημα του 18χρονου που χτύπησε πάνω σε δέντρο κατευθυνόταν στο ρεύμα επί της Παλαιολόγου προς Νέα Ιωνία.Νωρίτερα, νέα δεδομένα προέκυψαν στην υπόθεση με το τροχαίο δυστύχημα σήμερα τα ξημερώματα στο Χαλάνδρι που κόστισε τη ζωή του 18χρονου οδηγού.
Ο 18χρονος που έχασε τη ζωή του στο Χαλάνδρι.
Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του protothema.gr, οι αξιωματικοί της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής που χειρίζονται το φάκελο, κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να βρουν αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος έδωσε στοιχεία που ξεκλειδώνουν την ιστορία αναφορικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος που έστειλε στο θάνατο τον 18χρονο. Έτσι, συνέλαβαν τον 20χρονο φίλο του με τον οποίο ο άτυχος νεαρός πραγματοποιούσε κόντρες στην οδό Παπανικολή.

Ο συλληφθείς, αντιμετωπίζει κατηγορίες για συμμετοχή σε αυτοσχέδιους αγώνες. Πλέον, η υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου αποκτά νέες διαστάσεις και αυτό που ψάχνουν οι έμπειροι αξιωματικοί είναι να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες όπως την ταχύτητα των δύο οχημάτων τη στιγμή της εκτροπής και της πρόσκρουσης στο δέντρο.

Για τον απεγκλωβισμό του άτυχου 18χρονου, χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής που επιχείρησε στο σημείο με 3 οχήματα και 8 πυροσβέστες οι οποίοι έβγαλαν τον οδηγό από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη