24χρονη έπνιξε και αποκεφάλισε άντρα, κατά την διάρκεια ερωτικής πράξης


24χρονη γυναίκα συνελήφθη για την στυγερή δολοφονία άνδρα, που βρέθηκε αποκεφαλισμενος στο υπόγειο του σπιτιού της.
Η αστυνομία πήγε στο σπίτι της γυναίκας το πρωί της 23ης Φεβρουαρίου για να τη συλλάβει επειδή είχε βγάλει το ηλεκτρονικό βραχιόλι παρακολούθησής της, όταν ανακάλυψαν ότι είχε αποκεφαλίσει το σώμα ενός άνδρα στο υπόγειο.

Η 24χρονη Taylor Schabusiness συνελήφθη επιτόπου και αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση πρώτου βαθμού, ακρωτηριασμό πτώματος και σeξουαλική επίθεση τρίτου βαθμού, με την αναφορά της αστυνομίας να σημειώνει ότι το θέαμα ήταν «αποκρουστικό».

Η 24χρονη βρισκόταν στο σπίτι της με το θύμα, τον Shad Thyrion, και κατέθεσε ότι έκαναν χρήση ναρκωτικών, συμπεριλαμβανομένης της μεθαμφεταμίνης, και έκαναν σeξ, με τον άνδρα να χάνει τη ζωή του από ασφυξία.
Στη συνέχεια τον κακοποίησε σεξουαλικά, διαμέλισε το σώμα του και τοποθέτησε τα μέρη σε διάφορα σημεία του σπιτιού και σε ένα όχημα, σύμφωνα με την δικογραφία.

Η Schabusiness δήλωσε ότι κάποια στιγμή έγινε παρανοϊκή από τα ναρκωτικά, κάτι που της άρεσε και την οδήγησε να προχωρήσει στις φρικαλεότητες για τις οποίες κατηγορείται.

Αν και έχει κριθεί ως «ικανή να φροντίσει και να υπερασπιστεί τον εαυτό της» από εμπειρογνώμονες, η 24χρονη έχει υποβληθεί σε δύο τεστ και το ιατρικό πόρισμα είναι πως έχει «ψυχωτικό χαρακτήρα και πάσχει από διπολική διαταραχή».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη