Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 5/6
ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Για Σήμερα Κυριακή φίλε Κριέ, περνάς άψογα σε κάθε περίσταση και κατάσταση, κυρίως λόγω της άμεσης και αποτελεσματικής σου δράσης! Τα γεγονότα της ημέρας αναμένονται να σου χαρίσουν ενθουσιασμό, συναισθηματική ανανέωση, ενώ δεν θα λείψει η χαρά και καλοπέραση! Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα πάνω σου και καταφέρνεις να γοητεύεις εύκολα τους γύρω σου ! Η τύχη είναι το καλύτερο σου φιλαράκι , σε κάθε σου κίνηση ή δράση, γι’αυτό μην διστάσεις στιγμή για πρωτοβουλία και νέα ξεκινήματα! Προσοχή μόνο στα τολμηρά και απερίσκεπτα έξοδα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα είναι κατάλληλη για να ξεφύγεις από την ρουτίνα με το ταίρι σου και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί ! Οι ελεύθεροι Κριοί, χορταίνετε κατακτήσεις, επιτυχίες, φλερτ και θαυμαστές και μπόλικες ερωτικές εξομολογήσεις, ακόμα κι από πρόσωπα του παρελθόντος!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες ναι στις τολμηρές και θαρραλέες κινήσεις και αποφάσεις, στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα! Η επιτυχία είναι εδώ!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα Κυριακή , αγαπητέ Ταύρε, επικεντρώνεσαι πολύ παραπάνω στον εσωτερικό σου κόσμο, στα συναισθήματα σου και στη φωνή της διαίσθησης σου. Είσαι περισσότερο στραμμένος στην οικογένεια και τις ανάγκες της, καταλαβαίνεις απόλυτα τις προθέσεις των ανθρώπων που σε περιβάλλουν και έτσι «προλαβαίνεις» πολλές δυσάρεστες καταστάσεις ή συνέπειες! Αυτή την ημέρα θα πάρεις τις σωστές αποφάσεις και θα βρεις τις απαραίτητες λύσεις, ώστε να έχεις αποκλειστικά εσύ τον έλεγχο σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά σου σήμερα, κινούνται κυρίως από αναμνήσεις, νοσταλγία και μία αδικαιολόγητη τάση να αναβιώνεις το παρελθόν! Αν είσαι ελεύθερος, θυμάσαι τον πρώην σύντροφο σου και τις όμορφες στιγμές σας και ενδεχομένως να υπάρξει και επικοινωνία μεταξύ σας, τώρα! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, επαναφέρεις παλαιά προβλήματα και λάθη του, με αποτέλεσμα να «ξοδέψεις» την μέρα σε γκρίνια και τσακωμούς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις ένα ιδιαίτερο ταλέντο σήμερα, να ανταποκρίνεσαι στις επαγγελματικές σου και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, ακόμα κι αν οι ρυθμοί σου είναι αργοί ή ακόμα κι αν προτιμάς να λειτουργείς στο παρασκήνιο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα Κυριακή είναι η ημέρα φίλε Δίδυμε, όπου θα καταφέρεις να διεκδικήσεις και να εκπληρώσεις ότι βάλεις στο μυαλό σου ενώ η μέρα προσφέρεται για μετακινήσεις και επικοινωνία ! Η δράση, αλλά και η αντίδραση σου, σε καταστάσεις και γεγονότα, χαρακτηρίζονται από σβελτάδα και αποτελεσματικότητα! Οι επικοινωνίες σου είναι γρήγορες, ευφυείς και αξιοθαύμαστες! Το μόνο που ίσως πρέπει να προσέξεις σήμερα, είναι η τάση σου για κουτσομπολιό και η νευρικότητα στην οδήγηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μέρα κατάλληλη για να ξεφύγεις για λίγο από το άγχος , τις απαιτήσεις ή και τις γκρίνιες στην αισθηματική σου ζωή και να εξωτερικεύσεις όμορφα λόγια και σκέψεις! Αν είσαι δεσμευμένος, δραπετεύεις με το ταίρι σου και με χιούμορ περνάτε ωραία ! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις μεν γνωριμίες και φλερτ, κάνεις δε επικοινωνιακά λάθη και λες αρκετά ψέματα που δεν μπορούν να κρυφτούν σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σωστή επικοινωνία και οι αξιοθαύμαστες ιδέες σου, θα σε φέρουν στην επαγγελματική επιτυχία! Έξοδα που έχουν να κάνουν με αμάξι ή μετακινήσεις, είναι πιθανόν σήμερα να προκύψουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα Κυριακή αγαπητέ Καρκίνε, έχεις την ευκολία να βρεις λύσεις για τα προβλήματα ή τα θέματα που σε απασχολούν, όμως δώσε τον απαραίτητο χρόνο στις καταστάσεις για να στρώσουν και επιστράτευσε υπομονή, χωρίς να βιάζεσαι ή να πιέζεις ή να πιέζεσαι! Έχεις την ευκαιρία να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά από τα δεδομένα γύρω σου! Σήμερα ξοδεύεις κάποια χρήματα για να περάσεις καλά, όμως το χαίρεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος ζητάς από τον σύντροφο, ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Δεν χρειάζεται ωστόσο να αντιδράς με κτητικότητα, απαιτητικότητα και ζήλια στον σύντροφο, προκειμένου να το πετύχεις! Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι σε ένα άτομο το οποίο ήδη έχει δείξει το ενδιαφέρον του για σένα, έστω και έμμεσα και δοκιμάζεις να του δώσεις ευκαιρία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες ναι, σε νέες ιδέες σε χρήμα και καριέρα, οι λύσεις και η εύνοια, θα φανεί μέσα από αλλαγές και όχι μέσα από βολέματα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη για σήμερα Κυριακή , είναι στο δικό σου Ζώδιο αγαπητέ μου Λέοντα και στην κυριολεξία, λάμπεις! Η επιτυχία είναι στα χέρια σου και ότι βάλεις στόχο μπορείς να το κατακτήσεις , λόγω της αποφασιστικής και άμεσης δράσης σου! Η αυτοπεποίθηση σου αλλά και η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου σε βοηθούν να διακριθείς, το μόνο που πρέπει να αποφύγεις είναι την έπαρση και τις υπερβολές! Θα καταφέρεις, να γοητεύσεις τους συνομιλητές σου, ενώ η μέρα προσφέρεται και για ξαφνικά χαρμόσυνα γεγονότα

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πάθος και διεκδίκηση, χαρακτηρίζουν τον έρωτα σήμερα για σένα! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε αυτό που θες και θα καταφέρεις να το πετύχεις σίγουρα, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, θαυμαστές και άπειρες ερωτικές επιτυχίες! Φλέρταρε και πες ναι σε νέες γνωριμίες! Η αυτοπεποίθηση σου, σε βοηθά να εκπληρώσεις ερωτικούς στόχους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσπάθησε σήμερα, να μην προκαλείς εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, απλά για λόγους επικράτησης ή προβολής! Οικονομικά, απέφυγε σημαντικές αγορές, αφού το πιθανότερο είναι να το μετανιώσεις αργότερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα Κυριακή πιθανόν να νιώσεις πως δεν μπορείς να εκφράσεις με ευκολία τις σκέψεις, τις επιθυμίες και τις απόψεις σου, ενώ πιθανόν οι γύρω σου, να παρεξηγούν τα κίνητρά σου ή τα λόγια σου. Καλό θα ήταν λοιπόν σήμερα να μείνεις πιο αποστασιοποιημένος και να αξιοποιήσεις την ημέρα σου για ξεκούραση, χαλάρωση, ενδοσκόπηση προκειμένου στην συνέχεια να προχωρήσεις στην λήψη σημαντικών αποφάσεων! Αυτή την ημέρα ειδικά, καλό θα ήταν να μην κοινοποιήσεις σε κανέναν όσα σχεδιάζεις , ώστε να μείνεις κι εσύ ανεπηρέαστος από τις γνώμες των άλλων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά, τις υποθέσεις του μυαλού σου και τα «θέλω» της καρδιάς σου! Σήμερα είναι εξαιρετικά εύκολο να υποκύψεις στα κολακευτικά και στα μεγάλα λόγια και να δείξεις εμπιστοσύνη, σε ανθρώπους που δεν πρέπει, κάνοντας όνειρα για μέλλον που θα ναυαγήσουν μετά! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε παράλληλους και απαγορευμένους έρωτες, πριν αποκαλυφθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσοχή σήμερα σε τυχόν παραλήψεις ή λάθη σε επάγγελμα και χρήμα, γιατί οι συνέπειες, θα είναι δύσκολο να ανατραπούν!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ για σήμερα Κυριακή , θα το ρίξεις έξω και θα γλεντήσεις … με την παρέα φίλων! Ξεχωρίζεις για την εξυπνάδα σου και την ισχυρή σου γοητεία, ιδίως στον τρόπο που επικοινωνείς, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Σήμερα επιδιώκεις περισσότερο την αλλαγή, την καλοπέραση αλλά και την εκπλήρωση μεγάλων σχεδίων! Οι φίλοι είναι στο πλευρό σου και καταφέρνεις να εκπληρώνεις, ένα μεγάλο στόχο ή όνειρο !

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μέρα κατάλληλη για φλερτ, ερωτικό παιχνίδι και επιβεβαίωση! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από φιλικές συναναστροφές θα δημιουργηθεί έλξη και φλερτ με ένα νέο πρόσωπο! Αν είσαι δεσμευμένος καλό είναι σήμερα να εμπιστευτείς τις συμβουλές φίλων, που θα σε βοηθήσουν σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου συνεργασίες και οι συναδελφικές σου σχέσεις, φέρνουν ικανοποίηση και επιτυχία, στον τομέα τις καριέρας! Στις οικονομικές σου υποθέσεις, μην φέρεσαι παρορμητικά και αυθόρμητα, με αποτέλεσμα να κάνεις λάθη, που θα μετανιώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα Κυριακή οργανώνεις όλα όσα θέτεις στόχο για την εβδομάδα που ξεκινά! Είσαι φιλόδοξος, κάνεις πλάνα, σε απασχολούν τα επαγγελματικά και η πορεία τους, όμως βάζεις ψηλά τον πήχη και ξέρεις πως όπως και να έρθουν τα πράγματα εσύ θα τα καταφέρεις! Επιλέγεις για σήμερα να έχεις δίπλα σου, μόνο αληθινούς ανθρώπους που πραγματικά σε σέβονται, σε αγαπούν και τους έχεις εμπιστοσύνη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αναζητάς σήμερα μία γνωριμία που θα έχει την προοπτική μίας σταθερής σχέσης! Αυτό το πρόσωπο, ενδεχομένως να εμφανιστεί και μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε συντηρητικές, δογματικές και ίσως απότομες συμπεριφορές απέναντι στον σύντροφο, επειδή απλά θες να έχεις το «πάνω χέρι»!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πετυχαίνεις σήμερα με ευκολία στόχους και φιλοδοξίες στην καριέρα! Οικονομικά, κάνεις σχέδια που στηρίζονται στην λογική και φυσικά, ο στόχος που έχεις εκπληρώνεται!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα Κυριακή , αγαπητέ Τοξότη, βρίσκεις και πάλι τον αξιαγάπητο εαυτό σου και θέλεις να απολαύσεις στιγμές που θα σου προσφέρουν ανεμελιά, ελευθερία και δραπέτευση από την ρουτίνα! Διακατέχεσαι από μία έντονη επιθυμία για περιπέτεια και για ψυχαγωγία έτσι λοιπόν η μέρα σου παίρνει ρυθμό απόλυτα κοινωνικό ! Συγκράτησε ωστόσο τα λόγια σου αλλά και τον τρόπο έκφρασής σου, γιατί η βιασύνη σου μπορεί να σε κάνει καυστικό, επίμονο στις ιδέες σου, ή ακόμα και υπερβολικό! Όπως και να’χει, εκμεταλλεύσου την τύχη και την αισιοδοξία σου, σε κάθε στόχο που έχεις θέσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είναι κατάλληλη μέρα για να το ρίξεις έξω και για να ανανεώσεις τον κύκλο γνωριμιών σου! Φλερτ μέσα από το διαδίκτυο ευνοούνται, ωστόσο δεν υπάρχουν για την ώρα οι σταθερές προοπτικές! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για καλοπέραση, διασκέδαση και βελτίωση επικοινωνίας με τον σύντροφο! Πες ναι σε ένα ταξίδι ή μία έξοδο και όχι σε καυγάδες χωρίς λόγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι οικονομικές δυσκολίες σήμερα, προκύπτουν από την λάθος διαχείριση των χρημάτων σου! Επαγγελματικά, στόχοι επιτυγχάνονται, αρκεί να αποφύγεις παρορμητισμούς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα Κυριακή αγαπητέ Αιγόκερε, διακατέχεσαι από αμφιβολίες, ανασφάλειες , φόβους και έχεις την επιθυμία για λίγο να μείνεις μόνος σου και να σκεφτείς γεγονότα που σε προβληματίζουν και την εύρεση λύσεων πάνω σε αυτά! Η επιμονή σου θα σε βοηθήσει να πετύχεις πολύ πιο εύκολα στόχους και σχέδια, αφού ως παρατηρητής των γεγονότων, κερδίζεις περισσότερα! Προσπάθησε να καταπολεμήσεις την έντονη ανησυχία για τα οικονομικά που δεν σου επιτρέπει να είσαι πιο χαλαρός και άνετο! Η μέρα προσφέρεται για να ανοίξεις την ψυχή σου σε έναν κοντινό σου άνθρωπο και να μοιραστείς όσα σε προβληματίζουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ερωτισμό, καυτές στιγμές, σεξουαλικότητα και πάθος χωρίς τελειωμό. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις, ώστε να μην χαλάσεις αυτήν την ερωτική ατμόσφαιρα, είναι η τάση σου για παιχνίδια εξουσίας και επικράτησης, όπως και η ροπή σου για ζήλια και καταπίεση! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι από το πάθος σου και ίσως προσεγγίσεις και πάλι το λάθος άτομο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, έρχεται μία λύση από το πουθενά και σε… «ξελασπώνει»! Επαγγελματικά, κάνεις κάποια απαραίτητα ξεκαθαρίσματα σε συνεργάτες και συναδέλφους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, αυτή την Κυριακή σου προσφέρονται πολλές ευκαιρίες, για να πεις αντίο στην μοναξιά! Η συντροφικότητα τονώνεται ενώ πολλοί άνθρωποι στέκονται δίπλα σου και επιδιώκουν να σε έχουν στο άμεσο περιβάλλον τους! Όλα κυλούν ακριβώς όπως επιθυμείς, αρμονικά, κοινωνικά, ευχάριστα και ήρεμα, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με τους δικούς σου ανθρώπους! Οι δύσκολες καταστάσεις, τελειώνουν εδώ και οι λύσεις έρχονται κυρίως με την βοήθεια και την υποστήριξη των άλλων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου ζωή θα βρει τις απαραίτητες ισορροπίες, ώστε να προχωρήσεις στην διεκδίκηση των ερωτικών σου στόχων και να τους κατακτήσεις! Ναι, η έναρξη μίας νέας σταθερής σχέσης, είναι πολύ πιθανή σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σε περιποιείται, σε ηρεμεί και σε κάνει να νιώθεις σιγουριά για την αγάπη του και την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ίσως η ιδανικότερη ημέρα για επαγγελματικές ή οικονομικές συμφωνίες, που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα από το παρελθόν!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, για σήμερα Κυριακή έχεις την ανάγκη να οργανώσεις καλύτερα ζητήματα ρουτίνας, για παράδειγμα την εργασία σου, το πρόγραμμά σου, τα καθημερινά σου καθήκοντα! Διακατέχεσαι από στρες και καλό θα ήταν να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για ξεκούραση, χαλάρωση, ανεμελιά! Ευνοούνται αποφάσεις για θέματα ευεξίας, ευχάριστος χρόνος με άτομα που έχεις οικειότητα και μπορείς μαζί τους να περνάς ήρεμες στιγμές, αλλά και όμορφες αλλαγές στο χώρο σου που θα σε κάνουν να νιώθεις πιο άνετα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από συζητήσεις με τον σύντροφο, να βρείτε λύσεις, ακόμα και για παρελθοντικά προβλήματα! Δεν αφήνεις συναισθηματισμούς να σε παρασύρουν και καταφέρνεις και λες, αυτό ακριβώς που σκέφτεσαι! Αν είσαι ελεύθερος, βλέπεις επιτέλους την αλήθεια μπροστά σου! Δεν γοητεύεσαι πια από μεγάλα λόγια και επιτρέπεις να σε πλησιάσει ένα άτομο, που σου δείχνει έμπρακτα την αγάπη του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές επιτυχίες, αλλά και οικονομικές λύσεις ή διεκπεραιώσεις, σε ηρεμούν και σε ανακουφίζουν!ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη