Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση – σκούπα με γερανούς για δεκάδες παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο κέντρο


Επιχείρηση «καθαρισμού» των παράνομων σταθμευμένων αυτοκινήτων στις οδού Δωδεκανήσου και Πολυτεχνείου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν το πρωί μικτά συνεργεία της Διεύθυνσης Τροχαίας και της Δημοτικής Αστυνομίας του κεντρικού δήμου.

Πρόκειται για νευραλγικά σημεία της πόλης που καθημερινά όμως «μπλοκάρουν» από τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα, με τους ιδιοκτήτες τους να παρκάρουν ακόμη και στους ποδηλατόδρομους που βρίσκονται εκατέρωθεν των οδικών αρτηριών. Ήδη από το πρωί τα συνεργεία έκοψαν κλήσεις και απομάκρυναν οχήματα με γερανούς.

Η πρωινή επιχείρηση διεξήχθη παρουσία του διευθυντή της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ταξίαρχου Θωμά Γέρμανου, και του εντεταλμένου δημοτικού σύμβουλου για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας στον Δήμο Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Δαγκλή.

«Είναι επιχειρήσεις που γίνονται συνέχεια και θα συνεχιστούν με μεγάλη ένταση. Είναι μία κίνηση που κάνουμε καθημερινά, όμως, θέλαμε να δώσουμε δημοσιότητα σήμερα ώστε να καταλάβει ο ασυνεπής οδηγός, αυτός που δεν τηρεί τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ότι τόσο η Τροχαία, όσο και η Δημοτική Αστυνομία δεν θα σταματήσουν να επιτηρούν», δήλωσε ο κ.Δαγκλής.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη