Στην Ελλάδα για διακοπές, μία από τις πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο


Δεν πέρασε απαρατήρητη για όσους τη γνωρίζουν, μία από τις πιο πλούσιες γυναίκες του πλανήτη, η οποία ήρθε στην Κρήτη για ολιγοήμερες διακοπές. Η Lynsi Lavelle Snyder Ellingson, η οποία συγκαταλέγεται στις λίστες του Forbes με τους δέκα πιο νέους πλούσιους δισεκατομμυριούχους του κόσμου είναι η ιδιοκτήτρια της εταιρίας «In and Out Burger» και η άφιξή της, πριν λίγα 24ωρα στο νησί προκάλεσε αίσθηση.

Την προηγούμενη Τετάρτη προσγειώθηκε απευθείας από αμερικανικό αεροδρόμιο στο «Νίκος Καζαντζάκης», ένα airbus 330 το οποίο μετέφερε 70 άτομα, τα οποία είναι υπάλληλοι της δισεκατομμυριούχου από την Αμερική. Την επόμενη ημέρα, στην πίστα του αεροδρομίου Ηρακλείου προσγειώθηκε ένα ιδιωτικό αεροσκάφος μέσα στο οποίο βρισκόταν η ίδια, συγγενείς της και στενοί συνεργάτες της. Προορισμός της ήταν η περιοχή της Ελούντας και της Πλάκας όπου κατέλυσαν σε πολυτελή ξενοδοχεία της περιοχής.

Κάτοικοι του νομού Λασιθίου που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα ανέφεραν στο creta24.gr, ότι δύο γνωστές ψαροταβέρνες κλείστηκαν για την εξυπηρέτηση των 100 περίπου ατόμων που ήρθαν στην Κρήτη από την Αμερική. Προχθές με τα ίδια αεροσκάφη με τα οποία αφίχθηκαν, αναχώρησαν για τη Σαντορίνη

Η Lynsi Lavelle Snyder-Ellingson είναι Αμερικανίδα επιχειρηματίας δισεκατομμυριούχος, κληρονόμος της εταιρείας In-N-Out Burger. Είναι το μόνο παιδί της Lynda και του H. Guy Snyder και το μοναδικό εγγόνι του Χάρι και της Esther Snyder, που ίδρυσαν το In-N-Out το 1948.

Η περιουσία της 40χρονης υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 4,2 δισεκατομμύρια, σύμφωνα με το Forbes. Σύμφωνα με το Bloomberg Billionaires Index, το 2012, η Snyder ήταν η νεότερη Αμερικανίδα δισεκατομμυριούχος. Η Snyder ανέλαβε την ιδιοκτησία του μεριδίου του πατέρα της, στα 30ά της γενέθλια και κληρονόμησε το υπόλοιπο της εταιρείας, όταν πέθανε η γιαγιά της Esther. Η Σνάιντερ απέκτησε τον πλήρη έλεγχο της εταιρείας όταν έκλεισε τα 35 της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη