Χάρης Ρώμας : «Δεν μετάνιωσα ποτέ που άλλαξα το επίθετό μου»


Συνέντευξη παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας και αναφέρθηκε τόσο στην οικογένειά του, όσο και στην πολιτική του καριέρα.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» κι αρχικά, αναφέρθηκε στις εκπομπές που παίζουν στην ελληνική τηλεόραση.

«Μου αρέσει που υπάρχει θεματολογία και στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές και γενικά, στις εκπομπές που είναι πλήρεις, σχετικά με το κοινωνικό γίγνεσθαι», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις σειρές που έχει πρωταγωνιστήσει κι έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία, όπως το «Κωνσταντίνου κι Ελένης» και το «Καφέ της Χαράς».
«Αισθάνομαι περήφανος για τις σειρές που έχω κάνει κι είναι πολύ κολακευτικό που ακόμα και σήμερα κάνουν επιτυχία», τόνισε και συμπλήρωσε πως αρχικά, είχε επηρεαστεί από την Ελένη Ράντου, στην οποία δεν αρέσουν οι επαναλήψεις.

«Θα γεράσουμε και θα είμαστε η "Κατακουζήνα" και η "γκαρσόνα"», δήλωσε χιουμοριστικά και πρόσθεσε: «Στην πραγματικότητα όταν κάνεις συνεχόμενες επιτυχίες, μπορεί να γίνεσαι ο "Πώποτας", αλλά στο τέλος είσαι ο Χάρης Ρώμας, που κάνεις πράγματα και αγγίζουν τον κόσμο».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης, στην ενασχόλησή του με την πολιτική τα τελευταία χρόνια. Ο ηθοποιός εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος Αττικής στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών το 2019 και τώρα, ετοιμάζεται να θέσει υποψηφιότητα για τον Δήμο Χαλανδρίου.

«Κανείς δεν ξέρει πως θα τα φέρει η ζωή, αν εκλεγώ, το Χαλάνδρι είναι ένας δύσκολος και μεγάλος Δήμος. Μου αρέσει η ιδέα, θέλω πολύ να το κάνω και πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω στον κόσμο. Διαφορετικά, δεν θα έμπαινα στον προεκλογικό αγώνα», εξήγησε και παράλληλα τόνισε πως δεν το κάνει σε καμία περίπτωση για τα χρήματα ή την εξουσία, αφού έτσι κι αλλιώς έχει πολύ μεγαλύτερο κέρδος ως ηθοποιός.

Τέλος, μίλησε για την οικογένειά του και την αλλαγή του επιθέτου του. Σε ερώτηση για το αν έχει μετανιώσει που άλλαξε το επώνυμο του πατέρα του, που ήταν «Ρασσιάς» για να πάρει εκείνο της μητέρας του, απάντησε πως δεν έχει μετανιώσει.

«Μου έλειψε όλα αυτά τα χρόνια ο πατέρας μου. Δεν μπορεί να μην σου λείπει ο άνθρωπος που σε έχει φέρει στη ζωή. Οφείλουμε να μην είμαστε αχάριστοι ως προς αυτό, ακόμη κι αν διαφωνούμε. Ένα κομμάτι δικό μου είναι κι εκείνος. Αισθάνομαι περηφάνια και για τα δύο μου ονόματά. Είτε με φωνάξουν "Χάρη Ρώμα", είτε "Χαράλαμπο Ρασσιά", εγώ έχω το κεφάλι ψηλά», είπε κλείνοντας με φανερή συγκίνηση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη