Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 20 Ιουνίου


Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 20 Ιουνίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Δευτέρα με το εξάγωνο Ερμή – Δία, δέχεσαι προτάσεις και ευκαιρίες ανανέωσης. Ένα ταξίδι, μία συμφωνία, μία γνωριμία, θα σου δώσει ανέλπιστη χαρά! Συνάμα με την Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ, αντιλαμβάνεσαι καλύτερα από κάθε άλλη φορά, ότι εκτός από το να τρέχεις για εργασίες, ή για να φροντίζεις να μένουν ικανοποιημένοι όλοι γύρω σου, έχεις και εσύ από την πλευρά σου ανάγκες τις οποίες είχες παραμελήσει τον τελευταίο καιρό και έχει έρθει η ώρα να τους δώσεις προσοχή!


Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέρα κατάλληλη για να συζητήσεις και να βρεις λύσεις σε μία αισθηματική υπόθεση που σε έχει απογοήτευση το τελευταίο διάστημα. Μία ερωτική συνάντηση είναι πολύ πιθανή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα είναι εξαιρετικά παραγωγική στα επαγγελματικά σου, παρόλο που θα είσαι φορτισμένος με άγχος και θα βιάζεσαι να τα ολοκληρώσεις όλα με επιτυχία. Στα οικονομικά σου είσαι εν αναμονή εξελίξεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Δευτέρα με το εξάγωνο Ερμή – Δία, γίνονται συζητήσεις στα οικονομικά σου που σε βοηθούν να ξεδιαλύνεις το τοπίο και να κλείσεις εκκρεμότητές σου! Ανακουφίζεσαι και τονώνεται η αυτοπεποίθησή σου! Με την Σελήνη να κινείται στους Ιχθύες, οι φίλοι σου αποδεικνύουν για μία ακόμα φορά ότι είναι το τυχερό σου χαρτί, δηλαδή ότι μπορείς να βασιστείς επάνω τους και ότι η παρέα τους αποτελεί το καταφύγιο για την λύση κάθε προβλήματος! Κάποια όνειρα ή προσωπικά σχέδια οδεύουν τώρα προς το δρόμο της υλοποίησης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέρα ιδανική για φλερτ, νέες αισθηματικές γνωριμίες αλλά και κατακτήσεις που θα προέλθουν μέσω δικτύωσης που θα έχεις! Αν είσαι δεσμευμένος ωστόσο έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από την ρουτίνα παρέα με τον σύντροφό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι φιλοδοξίες σου τονώνονται αυτή την ημέρα ενώ το πρωτοποριακό σου πνεύμα και η διάθεσή σου να εκσυγχρονίσεις την εργασία σου θα είναι στοιχεία που θα σε βοηθήσουν στην πρόοδό σου! Στα οικονομικά σου έχεις νέες προτάσεις που σε χαροποιούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Δευτέρα με το εξάγωνο Ερμή – Δία, είσαι εκφραστικός, επικοινωνιακός, περιζήτητος και δημοφιλής! Δικτυώνεσαι και γνωρίζεις κόσμο, δέχεσαι προτάσεις από το περιβάλλον σου και προβάλεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον εαυτό σου! Παράλληλα, με την Σελήνη σου από τους Ιχθύες αναλαμβάνεις δράση και προχωράς υποθέσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου ή και το γάμο σου. Η νευρικότητα δεν λείπει, ενώ καλό είναι να μην παίρνεις τόσο προσωπικά κάποιες υποθέσεις, ξεσπώντας σε συναισθηματικές απογοητεύσεις. Μην έχεις τόσο υψηλές απαιτήσεις τόσο από εσένα, όσο και από τους άλλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σκέφτεσαι πολύ το μέλλον και την προοπτική της αισθηματικής σου ζωής, όμως δεν ακούς τόσο πολύ τις συναισθηματικές σου ανάγκες, αλλά προσπαθείς να υπερασπιστείς αυτό που είναι σωστό να γίνει! Προσοχή σε καβγαδάκια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κυνήγησε αυτή την ημέρα τους επαγγελματικούς σου στόχους με θάρρος, δύναμη, χωρίς όμως να χάνεις την υπομονή σου! Στα οικονομικά πες όχι στα περιττά έξοδα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Δευτέρα με το εξάγωνο Ερμή – Δία παίρνεις σημαντική ώθηση στα επαγγελματικά σου και γίνονται κάποιες συζητήσεις ή δέχεσαι μία είδηση που σου ανοίγει μία νέα πόρτα για τη καριέρα σου! Επιπλέον με την Σελήνη από τους Ιχθύες φιλοσοφείς την ζωή με πιο ανανεωμένη διάθεση, ανακτάς την σπιρτάδα του ενθουσιασμού και κάνεις σχέδια επέκτασης, ή και βελτίωσης της ζωής σου! Μετακινήσεις, επαφές, γνωριμίες, νέα σχέδια είναι όλα όσα σε ευνοούν σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Όμορφες ερωτικές περιπέτειες έρχονται αυτή την ημέρα για να ανεβάσουν την ερωτική σου διάθεση, να τονώσουν τον ηθικό σου και για να σε βοηθήσουν να βρεις και πάλι τον ενθουσιασμό και την χαρά για ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέα φιλόδοξα σχέδια, προτάσεις, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις μπορούν να έχουν μία άκρως θετική πορεία στα επαγγελματικά σου! Ιδανική μέρα για επέκταση και προώθηση εργασίας. Στα οικονομικά λαμβάνεις ικανοποίηση!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Λιοντάρι αγαπημένο, για σήμερα Δευτέρα με το εξάγωνο Ερμή – Δία γνωρίζεις νέους ανθρώπους, έχεις όμορφες επικοινωνίες, δέχεσαι προτάσεις και κάνεις όμορφες αλλαγές στην ζωή σου! Προγραμματίζεις ένα μακρινό ταξίδι! Επιπλέον με τη Σελήνη από τους Ιχθύες, το ένστικτό σου είναι πολύ ισχυρό αυτή την ημέρα και οφείλεις να το εμπιστευτείς άμεσα, γρήγορα διώχνοντας κάθε φόβο ή ανασφάλεια που σου έχει δημιουργηθεί αυτό τον καιρό! Προσπάθησε για σήμερα τουλάχιστον να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου αλλά και από τους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πάθος κυριαρχεί αυτή την ημέρα όμως θέλεις όλα να γίνονται στους ρυθμούς τους δικούς σου ή και επιμένεις να αποδείξεις ότι σε όλα έχεις δίκιο. Χαλάρωσε τους τόνους και δώσε περισσότερο χώρο και χρόνο σε σένα και στο άτομο που έχεις στην καρδιά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εξαιρετικά επίμονος στους στόχους σου είσαι στα επαγγελματικά σου αυτή την ημέρα, όμως η ανταγωνιστικότητά σου δεν σημαίνει ότι μπορεί να βγει σε καλό, για αυτό χαλάρωσε τους τόνους! Στα οικονομικά σου αναμένεται κάποια ικανοποίηση – ανακούφιση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε για σήμερα Δευτέρα με το εξάγωνο Ερμή – Δία, κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις στα επαγγελματικά σου, οι οποίες θα ανεβάσουν και τον οικονομικό σου τομέα. Πες ναι σε τυχερές προτάσεις. Επιπλέον με την Σελήνη από τους Ιχθύες έχεις σύσφιξη σχέσεων γεγονός που θα σε ικανοποιήσει αλλά θα σε κάνει να νιώσεις πιο δικαιωμένος, γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι οι προσπάθειες που έκανες ως σήμερα τελικά έχουν την ανταμοιβή τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ανανέωση σου υπόσχεται η μέρα στο πέρασμά της πολύ παραπάνω στον αισθηματικό τομέα, όπου θα έχεις εξελίξεις που ταράξουν τον συναισθηματικό σου κόσμο! Αν αποβάλεις τις ανασφάλειές σου σίγουρα μπορείς να απολαύσεις μοναδικές στιγμές ενθουσιασμού στον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ισχύς έρχεται μέσα από την ένωση και αυτό ισχύει και στον επαγγελματικό τομέα όπου η μέρα σε καλεί να συνεργαστείς για να αποφέρεις καρπούς στις προσπάθειές σου! Στα οικονομικά προσπάθησε να μην παρασύρεσαι από άτομα που μπορεί να σε εμπλέξουν σε παραπάνω έξοδα αυτό τον καιρό!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ μου για σήμερα Δευτέρα με το εξάγωνο Ερμή – Δία, γνωρίζεις νέους ανθρώπους, ξεκινάς νέες συνεργασίες, δέχεσαι μία πρόταση (μπορεί και για γάμο) και κάνεις όμορφα σχέδια για το μέλλον σου! Επιπλέον, με την Σελήνη από τους Ιχθύες η μέρα είναι κατάλληλη για να φροντίσεις πολύ παραπάνω τον εαυτό σου, να αλλάξεις τις συνήθειές σου να κόψεις επιβλαβείς χούγια (πχ άτσαλη διατροφή, κάπνισμα) και να φροντίσεις πώς θα ενδυναμώσεις περισσότερο τον εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα μπορείς να έχεις αυτό ακριβώς που θέλεις, αρκεί να ανοίξεις τα χαρτιά σου και να μιλήσεις ανοιχτά για τα συναισθήματά σου! Δέχεσαι επικοινωνία που σε χαροποιεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ευκαιρίες για να προβείς σε νέες συνεργασίες θα σου λύσει τα χέρια σε επαγγελματικά ζητήματα που έχεις. Στον οικονομικό τομέα είσαι ακόμα αρκετά ζορισμένος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ μου, για σήμερα Δευτέρα με το εξάγωνο Ερμή – Δία λύνονται κάποια εργασιακά και οικονομικά ζητήματα αλλά καταφέρνεις και βρίσκεσαι κερδισμένος στην πρόοδο των επαγγελματικών σου! Επιπλέον με την Σελήνη από τους Ιχθύες σήμερα άφησε την δημιουργικότητά σου ελεύθερη η οποία μπορεί να σε κατευθύνει σωστά και να φέρει όμορφα αποτελέσματα σε κάθε σου δραστηριότητα. Η μέρα σου είναι γεμάτη γέλιο, χαρά, ικανοποίηση, χαμόγελο ενώ και ο έρωτας είναι φανερό ότι βάζει τις δικές του όμορφες πινελιές για να δώσεις αλλά και να λάβεις ικανοποίηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πέφτεις με τα μούτρα στον έρωτα αυτή την ημέρα όμως το απολαμβάνεις στον μέγιστο βαθμό αφού φαίνεται πως μία ερωτική ιστορία σε συναρπάζει και σε κάνει να βρίσκεις και πάλι το χαμένο παιδί που κρύβεται μέσα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα δαπανήσεις κάποια χρήματα για διασκέδαση, ή κούρες ομορφιές – καλλωπισμό όμως θα το απολαύσεις! Στα επαγγελματικά η λέξη κλειδί και επιτυχίας είναι η δημιουργικότητα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη μου, για σήμερα Δευτέρα με το εξάγωνο Ερμή – Δία δέχεσαι χαρούμενα νέα στα αισθηματικά σου, προκύπτει μία τυχερή ερωτική γνωριμία, συναντάς το άτομο που ποθείς, ανανεώνεσαι, διασκεδάζεις και ζεις καλοκαιράκι! Επιπλέον με την Σελήνη από τους Ιχθύες η μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με τις πιο προσωπικές σου υποθέσεις αλλά και με ζητήματα που αφορούν το σπίτι αλλά και την οικογένεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσκόλληση στο παρελθόν φέρνει η σημερινή μέρα όπου σε πιάνει η νοσταλγία, η αναπόληση αλλά στην συνέχεια και τα νεύρα σου γιατί αισθάνεσαι ότι έχεις αδικηθεί από έναν άνθρωπο που άγγιξε μία ευαίσθητη χορδή στην ψυχή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα και τα δικαιώματά σου στα επαγγελματικά σου και προσπαθείς να δημιουργήσεις πιο γερές βάσεις για την πορεία σου! Προσοχή στα έξοδα που προκύπτουν για την αποφόρτιση της ψυχολογίας σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε μου, για σήμερα Δευτέρα με το εξάγωνο Ερμή – Δία λύνονται προβλήματα που αφορούσαν το σπίτι, την οικογένεια αλλά και την εργασία. Ανακουφίζεσαι και ξεπερνάς καταστάσεις που σε άγχωναν. Η μέρα όμως έχει και επικοινωνιακό χαρακτήρα αφού με την Σελήνη από τους Ιχθύες μοιράζεσαι τις σκέψεις σου μπορείς να βρεις την πλήρη ανταπόκριση από τα άτομα που συναναστρέφεσαι! Μία είδηση, μία γνωριμία, ή ακόμα και μία μετακίνηση θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα φλέγοντα θέματα που σε αφορούν τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου σήμερα βελτιώνεται η επικοινωνία με το ταίρι σου και υπάρχει μία πιο χαλαρή ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Μικρές αποδράσεις, εξόδους και ευχάριστες δραστηριότητες θα σε φέρουν πιο κοντά στο ταίρι σου! Αν δεν έχεις σχέση η μέρα είναι άψογη για φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα έρχεσαι σε επαφή με αρκετό κόσμο για ζητήματα που αφορούν την εργασία σου και οι επικοινωνίες σου θα αποφέρουν πολύ καλούς καρπούς. Είναι ιδανική μέρα για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και αποφάσεις. Στα οικονομικά σου αξιοποιώντας τις ιδέες σου θα μπορέσεις να κάνεις βήματα ανόδου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε μου, για σήμερα Δευτέρα με το εξάγωνο Ερμή – Δία, φλερτάρεις, διασκεδάζεις και είσαι έξω καρδιά! Τα ερωτικά μηνύματα της ημέρας είναι γεμάτα υποσχέσεις και ευκαιρίες. Επιπλέον, με την Σελήνη στους Ιχθύες σήμερα θα θελήσεις να κάνεις μία αγορά, να προχωρήσεις σε μία επένδυση, ή να κουβεντιάσεις για μία οικονομική σου υπόθεση! Συναισθηματικά είσαι απόλυτα κυριαρχικός και ίσως κάπως απόλυτος στα θέλω σου αποζητώντας βαθιά και ουσιαστική ένωση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα έχεις την ανάγκη να αναπτύξεις έναν βαθύ και ουσιαστικό σύνδεσμο ανάμεσα σε σένα και στο άτομο που σε ενδιαφέρει και να μπορείτε μαζί να απολαύσετε τον έρωτά σας, βάζοντας γερά θεμέλια για το αύριο! Προσπάθησε μόνο να χαλαρώσεις τις υπερβολικές σου απαιτήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Βάζεις υψηλούς στόχους τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σημαντικό όμως είναι να επιβραβεύεις τον εαυτό σου για τις επιτυχίες που ως τώρα έχεις κατακτήσει!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ μου, για σήμερα Δευτέρα με το εξάγωνο Ερμή – Δία έρχονται όμορφες ειδήσεις στο σπίτι και στην οικογένεια, κυρίως για ζητήματα οικονομικά! Να αναμένεις ένα καλό κέρδος! Η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο και δίνεις πολύ περισσότερη έμφαση στις ανάγκες, στις επιθυμίες σου και ακολουθείς με πάθος όλα όσα ορίζει η καρδιά σου! Νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου και δίνεις το 100% του εαυτού σου προκειμένου να κατακτήσεις ότι έχεις θέσει στόχο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα είναι κατάλληλη για να πάρεις πρωτοβουλίες για την ανανέωση της σχέσης σου, αρκεί να μην βλέπεις κάποιες καταστάσεις εγωιστικά. Αν δεν έχεις σχέση, τότε η μέρα σε ευνοεί να βγεις από το καβούκι σου και με την εξωστρέφεια που σε διακρίνει να κάνεις όμορφες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις όλη την ενεργητικότητα για να προχωρήσεις μπροστά τα επαγγελματικά σου σχέδια, ενώ είναι από τις μέρες που μπορείς να προβάλεις πολύ καλά τον εαυτό σου, τις ικανότητές σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει στην εύρεση εργασίας, ή σε μία νέα επιτυχημένη επαγγελματική εξέλιξη. Στον οικονομικό τομέα κάνεις μεγαλεπήβολα σχέδια, χρειάζεται να προσέξεις στα παρορμητικά έξοδα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη