Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3/7


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3/7


ΚΡΙΟΣΓενικά
Σήμερα φίλε Κριέ, μπορείς να αναμένεις μία ημέρα, γεμάτη θετικότητα, κέφι και χαρούμενες στιγμές! Γίνεσαι κοινωνικός και διασκεδαστικός και έτσι ο περίγυρος σου αποζητά συνεχώς την συντροφιά σου! Προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου και προσφέρεις γενναιόδωρα συναισθήματα, αλλά και υλικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην λες μεγάλα λόγια στο ταίρι σου, απλά για λόγους εντυπωσιασμού, διότι θα υπάρξουν παρεξηγήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, καινούργιες γνωριμίες, θαυμαστές και απανωτές κατακτήσεις!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, συνέχισε να βοηθάς τους συναδέλφους, χωρίς όμως να αφήσεις κανέναν να σε εκμεταλλευτεί! Οικονομικά, η εύνοια είναι δεδομένη!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Ταύρε, είσαι καλοπροαίρετος, ανοιχτός συναισθηματικά και πολύ τρυφερός με τους γύρω σου! Ιδανική ημέρα επίσης, για να ασχοληθείς με τον πολύ σημαντικό τομέα, που αφορά το σπίτι και την οικογένεια! Μπορείς να πάρεις τις ορθές αποφάσεις, ώστε να διορθώσεις και να βελτιώσεις συγγενικές σχέσεις, αλλά και οικιακά ζητήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως ορισμένος στιγμές γίνεις υπερβολικά προστατευτικός και τελικά, να καταπιέσεις το έτερον σου ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις αρκετές επιστροφές από το ερωτικό σου παρελθόν την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, θα πρέπει να ανταπεξέλθεις σε κάποια απρόσμενα έξοδα που έχουν να κάνουν με το σπίτι! Στην καριέρα, θα πάνε όλα θετικά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, αισθάνεσαι απόλυτα δημοφιλής και αγαπητός, στους κοινωνικούς σου κύκλους! Συναναστροφές, συζητήσεις, ειδήσεις και συναντήσεις, στέφονται όλες από επιτυχία! Επιπλέον, η ημέρα θα σε βοηθήσει με πολλούς τρόπους, να ολοκληρώσεις τα σχέδια σου και να εκπληρώσεις στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για φλερτ, μηνύματα μέσω διαδικτύου και πολλές νέες συναρπαστικές γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν η συμπεριφορά σου είναι κάπως απόμακρη προς το ταίρι σου! Ωστόσο, σίγουρα θα υπάρξουν και αρκετές ψυχαγωγικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, οι αποτελεσματικές ιδέες σου, θα σου φέρουν επιτυχία! Οικονομικά, πιθανόν να υπάρξουν αναποδιές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα η ημέρα είναι ιδανική να αισθανθείς ξανά, ήρεμος, σίγουρος και ασφαλής με τα κεκτημένα σου και γενικά με την ζωή σου! Προσπάθησε μόνο να μην είσαι ισχυρογνώμων και δεσποτικός με τους άλλους, διότι ενδεχομένως να υπάρξουν παρεξηγήσεις! Κοινωνικά, θα υπάρξει στασιμότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις μία αισθησιακή και παθιασμένη ημέρα! Θα πρέπει λοιπόν, να περιορίσεις άμεσα την κτητικότητα και την ζήλια σου, απέναντι στο ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα πάρεις μία χαρούμενη είδηση, από το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, θα πρέπει να αναμένεις άγχος και κάποιες μικρές καθυστερήσεις! Οικονομικά, έχεις απόλυτη εύνοια!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, να αναμένεις μία υπέροχη ημέρα! Λάμπεις, τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού επάνω σου και να νιώθεις το επίκεντρο, πράγμα ! Περιόρισε μόνο, την τάση σου για υπερβολικές απαιτήσεις και έπαρση! Κατά τ’άλλα θα περάσεις υπέροχα σήμερα και θα πετύχεις στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις άπειρες παθιασμένες στιγμές με το έτερον σου ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, μην ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα με ένα καινούργιο φλερτ! Προχώρησε αυτήν την νέα γνωριμία, βήμα-βήμα και με λογική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, θα υπάρξουν πολλές θετικές εξελίξεις! Οικονομικά, σπαταλάς απερίσκεπτα και ρισκάρεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Παρθένε, θα επικεντρωθείς στον εαυτό σου και θα προτιμήσεις την μοναξιά σου, προκειμένου να αφιερώσεις χρόνο στην ψυχική σου ηρεμία, ώστε να προχωρήσεις αποτελεσματικά σε υλοποίηση σχεδίων και επίτευξη στόχων. Επιπλέον, μία παρασκηνιακή επικοινωνία, θα σου δώσει ιδιαίτερη χαρά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε μυστικά, ψέματα και παρανομίες, διότι έρχονται αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις εξιδανικεύσεις και ουτοπική διάθεση, απέναντι σε έναν έρωτα ανεκπλήρωτο και παρελθοντικό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, πέφτεις σε λάθη λόγω έλλειψης συγκέντρωσης! Οικονομικά, θα έχεις αρκετή εύνοια!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα ασχολείσαι με τις φιλίες σου, όπως και στις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις, προκειμένου να τις διορθώσεις και να της εξομαλύνεις! Επιπλέον, θα έχεις άπειρες ευκαιρίες, να κατακτήσεις όνειρα και να πετύχεις στόχους, αλλά και για να τολμήσεις να κάνεις σπουδαίες αλλαγές κάθε είδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, το άλλο σου μισό σε ξεσηκώνει, για μία έξοδο ψυχαγωγίας, κατά την οποία θα περάσετε υπέροχα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις και κυρίως, μία καινούργια γνωριμία, που θα έρθει, μέσα από το φιλικό σου κύκλο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, πετυχαίνεις στόχους με τις ξεχωριστές ιδέες σου! Οικονομικά, μην ξοδεύεις αλόγιστα χρήματα και μάλιστα μόνο για άλλους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Σκορπιέ, αποφασίζεις να γίνεις πιο, καχύποπτος, απόμακρος και σκληρός, απέναντι στις κοινωνικές σου επαφές! Ωστόσο, αυτή σου η στάση, δεν θα χαλάσει την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Αντ’αυτού, θα μπορέσεις να κερδίσεις τον σεβασμό και τον ουσιαστικό θαυμασμό των άλλων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για σταθεροποίηση και γερές βάσεις στην ερωτική σας σχέση! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις αξιόλογες και ουσιαστικές κατακτήσεις! Ωστόσο, μην περιμένεις γρήγορες εξελίξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της δουλειάς, εκπληρώνεις φιλοδοξίες και πετυχαίνεις σταθερότητα! Οικονομικά, οι δράσεις και οι κινήσεις σου, θα έχουν επιτυχία!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, σήμερα οφείλεις να περάσεις όσο πιο καλά μπορείς και να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την τύχη που έχεις! Θα έχεις άπειρες ευκαιρίες, να διευρύνεις τους κοινωνικούς σου κύκλους, αλλά και να σχεδιάσεις μία εκδρομή ή ένα ταξίδι! Η κοινωνική σου ζωή, βελτιώνεται στο έπακρο και το απολαμβάνεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις νεύρα, ξεσπάσματα και καυγάδες! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα ασχολείσαι κυρίως με ερωτικές επικοινωνίες και επαφές! Μπορείς να αναμένεις μηνύματα και τηλεφωνήματα που θα σε χαροποιήσουν πολύ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η βιαστική και επιπόλαιη συμπεριφορά σε καριέρα και χρήμα, θα σου φέρει απώλειες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, οι σημερινές συγκυρίες, τα πρόσωπα τα οποία συναναστρέφεσαι και κάποια γεγονότα σήμερα, θα ξυπνήσουν την καχυποψία σου και την επιφυλακτικότητα σου! Θες οπωσδήποτε, να έχεις το πάνω χέρι και τον έλεγχο σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση! Προσοχή όμως, η στάση σου αυτή, θα γυρίσει αργά ή γρήγορα εναντίον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σε διακατέχει σήμερα, μια έντονη ανασφάλεια και ζήλια, απέναντι στο άλλο σου μισό και καυγαδίζετε χωρίς λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, η διορατικότητα σου θα σε οδηγήσει σωστά, ώστε να σαγηνεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, ξεπερνάς κάθε δυσκολία και καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις στα πάντα! Οικονομικές συναλλαγές την σημερινή ημέρα, θα έχουν επιτυχία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, σήμερα καταφέρνεις να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό και να απολαύσεις την αποδοχή των άλλων! Θα αισθανθείς απόλυτα ευχάριστος, αγαπητός και γοητευτικός και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, θα βγεις νικητής, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μεγάλες και ουσιαστικές ευκαιρίες για μία νέα σχέση! Άρπαξε τες! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ανανέωση και αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου, με ποικίλους τρόπους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, μάλλον σήμερα τεμπελιάζεις, γεγονός που θα φέρει προβλήματα και καθυστερήσεις! Οικονομικά, ξοδεύεις αλόγιστα για λόγους καλλωπισμού!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα αποφασίζεις να ασχοληθείς κυρίως με πρακτικά θέματα, φίλε Ιχθύ! Ιδανική ημέρα λοιπόν, για διακοπή κακής συνήθειας, διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων και υποχρεώσεων, γενική καθαριότητα σπιτιού, αναδιοργάνωση χρόνου, έναρξη διατροφής και άσκησης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, λόγω της ανανεωμένης σου εμφάνισης! Ωστόσο, επικεντρώνεσαι σε ένα συγκεκριμένο άτομο, μέσα από τον εργασιακό χώρο! Αν είσαι δεσμευμένος, βρίσκεις λύσεις για τα προβλήματα της σχέσης ή του γάμου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, έχεις άψογη απόδοση και πετυχαίνεις αυτό που ήθελες για την ανέλιξη σου! Μία οικονομική λύση έρχεται απρόσμενα και βάζει τέλος στο άγχος!


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη