Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 28/7


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 28/7


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Κριέ σήμερα Πέμπτη πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Ιουλίου από το ζώδιο του Λέοντα, η οποία ανοίγει ένα νέο κύκλο μπροστά σου γεμάτο από ευκαιρίες για έρωτα, διασκέδαση, ανεμελιά! Έχει έρθει η ώρα να εφαρμόσεις αλλαγές που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο όμορφα! Με το Τετράγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Ουρανό από τον Ταύρο προκύπτουν αναπάντεχες επαφές, γεγονότα και ειδήσεις στην αισθηματική σου ζωή, σε ξαφνιάζουν και σου προκαλούν προβλήματα, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος και ψύχραιμος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως σήμερα να κοιτάς λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και να μην δίνεις την απαραίτητη σημασία στα «θέλω» του συντρόφου σου, ο οποίος αντίθετα, σε φροντίζει και σε νοιάζεται! Οι ελεύθεροι Κριοί, χορταίνουν κατακτήσεις, επιτυχίες, φλερτ και θαυμαστές και μπόλικες ερωτικές εξομολογήσεις, ακόμα κι από πρόσωπα του παρελθόντος!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για οικονομικές συμφωνίες ή και αγορές. Στα επαγγελματικά αξιοποίησε το μεράκι , το ταλέντο και την έμπνευσή σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ταύρε σήμερα Πέμπτη πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Ιουλίου από το ζώδιο του Λέοντα, η οποία φέρνει ανακατατάξεις στο σπίτι και στην οικογένεια! Σπατάλες που μπορεί να αφορούν αυτούς τους τομείς, θα είναι για καλό και θα προσφέρουν ανανέωση! Με το Τετράγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο σου προσοχή σήμερα στις ζημιές μέσα στο σπίτι. Επιπλέον σημαντικό είναι να μην επιδιώξεις τώρα επαφές και επικοινωνία με το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά σου σήμερα, κινούνται κυρίως από αναμνήσεις, νοσταλγία και μία αδικαιολόγητη τάση να αναβιώνεις το παρελθόν! Αν είσαι ελεύθερος, θυμάσαι τον πρώην σύντροφο σου και τις όμορφες στιγμές σας και ενδεχομένως να υπάρξει και επικοινωνία μεταξύ σας, τώρα! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, επαναφέρεις παλαιά προβλήματα και λάθη του, με αποτέλεσμα να «ξοδέψεις» την μέρα σε γκρίνια και τσακωμούς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις ένα ιδιαίτερο ταλέντο σήμερα, να ανταποκρίνεσαι στις επαγγελματικές σου και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, ακόμα κι αν οι ρυθμοί σου είναι αργοί ή ακόμα κι αν προτιμάς να λειτουργείς στο παρασκήνιο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ μου Δίδυμε σήμερα Πέμπτη πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Ιουλίου από το ζώδιο του Λέοντα, η οποία και σε ωθεί να επικοινωνήσεις, να κάνεις νέες γνωριμίες, να εκφραστείς, να ταξιδέψεις! Ωστόσο με το Τετράγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Ουρανό ειδικά σήμερα θα έχουν και κάποιες ειδήσεις που θα σε ξαφνιάσουν δυσάρεστα. Περιόρισε την νευρικότητα και την οξυθυμία σου σε κοινωνικό περιβάλλον, αδέρφια και δείξε προσοχή στις μετακινήσεις και στο όχημα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να είσαι περισσότερο υπεύθυνος, σοβαρός και έντιμος όσον αφορά τα ερωτικά σου! Αν είσαι δεσμευμένος, μην «παίζεις» σε διπλό ταμπλό, ακόμα κι αν πρόκειται μόνο για επικοινωνία ή φλερτ, γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις μεν γνωριμίες και φλερτ, κάνεις δε επικοινωνιακά λάθη και λες αρκετά ψέματα που δεν μπορούν να κρυφτούν σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σωστή επικοινωνία και οι αξιοθαύμαστες ιδέες σου, θα σε φέρουν στην επαγγελματική επιτυχία! Έξοδα που έχουν να κάνουν με αμάξι ή μετακινήσεις, είναι πιθανόν σήμερα να προκύψουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Καρκίνε σήμερα Πέμπτη πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Ιουλίου από το ζώδιο του Λέοντα, η οποία σε ωθεί να ανοίξεις ένα νέο κύκλο στα επαγγελματικά και οικονομικά σου! Με το Τετράγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Ουρανό από τον Ταύρο δεν λείπουν για σήμερα και κάποιες αναποδιές είτε σε ξαφνικά έξοδα που προκύπτουν, είτε και στα αισθηματικά να υπάρχουν εκρήξεις ζήλειας και κτητικότητας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος ζητάς από τον σύντροφο, ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Δεν χρειάζεται ωστόσο να αντιδράς με κτητικότητα, απαιτητικότητα και ζήλια στον σύντροφο, προκειμένου να το πετύχεις! Αν είσαι ελεύθερος, επικεντρώνεσαι σε ένα άτομο το οποίο ήδη έχει δείξει το ενδιαφέρον του για σένα, έστω και έμμεσα και δοκιμάζεις να του δώσεις ευκαιρία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες ναι, σε νέες ιδέες σε χρήμα και καριέρα, οι λύσεις και η εύνοια, θα φανεί μέσα από αλλαγές και όχι μέσα από βολέματα!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ μου Λέοντα σήμερα Πέμπτη πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Ιουλίου και αυτή την φορά πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και σου δίνει την ώθηση να γυρίσεις μία νέα σελίδα και να ανανεώσεις την ζωή σου. Δέχεσαι προτάσεις, κάνεις γνωριμίες, μπαίνει ένας νέος άνθρωπος στην ζωή σου, ταξιδεύεις ή αλλάζεις παραστάσεις! Σήμερα ωστόσο έχουμε και το Τετράγωνο του Ερμή από το ζώδιο σου με τον Ουρανό από τον Ταύρο επομένως εμπιστέψου τις ξαφνικές αναλαμπές ιδεών αλλά μείνε μακριά από σοβαρές συζητήσεις που μπορεί να έχουν ανατρεπτικά αποτελέσματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πάθος και διεκδίκηση, χαρακτηρίζουν τον έρωτα σήμερα για σένα! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε αυτό που θες και θα καταφέρεις να το πετύχεις σίγουρα, ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, θαυμαστές και άπειρες ερωτικές επιτυχίες! Φλέρταρε και πες ναι σε νέες γνωριμίες! Η αυτοπεποίθηση σου, σε βοηθά να εκπληρώσεις ερωτικούς στόχους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσπάθησε σήμερα, να μην προκαλείς εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, απλά για λόγους επικράτησης ή προβολής! Οικονομικά, απέφυγε σημαντικές αγορές, αφού το πιθανότερο είναι να το μετανιώσεις αργότερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Παρθένε σήμερα Πέμπτη πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Ιουλίου από το ζώδιο του Λέοντα, η οποία σε παροτρύνει να ασχοληθείς με όλες τις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να κλείσεις κύκλους με το χτες. Έχει έρθει η ώρα να επικεντρωθείς στον ψυχισμό σου, να βελτιώσεις την συναισθηματική σου κατάσταση και να διώξεις από πάνω σου βαρίδια! Με το σημερινό Τετράγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Ουρανό απέφυγε τις παρασκηνιακές επαφές, γιατί κινδυνεύεις με αποκαλύψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά, τις υποθέσεις του μυαλού σου και τα «θέλω» της καρδιάς σου! Σήμερα είναι εξαιρετικά εύκολο να υποκύψεις στα κολακευτικά και στα μεγάλα λόγια και να δείξεις εμπιστοσύνη, σε ανθρώπους που δεν πρέπει, κάνοντας όνειρα για μέλλον που θα ναυαγήσουν μετά! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε παράλληλους και απαγορευμένους έρωτες, πριν αποκαλυφθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσοχή σήμερα σε τυχόν παραλήψεις ή λάθη σε επάγγελμα και χρήμα, γιατί οι συνέπειες, θα είναι δύσκολο να ανατραπούν


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ζυγέ σήμερα Πέμπτη πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Ιουλίου από το ζώδιο του Λέοντα και μπαίνεις στην πιο κοινωνική περίοδο του καλοκαιρού όπου θα γνωρίσεις κόσμο και θα είσαι μέσα στην ανεμελιά! Στόχοι, όνειρα και σχέδια οδεύουν προς υλοποίηση ενώ οι νέες γνωριμίες ευνοούνται. Με το σημερινό Τετράγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Ουρανό μην βλέπεις επιπόλαια κάποιες καταστάσεις στα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν αφήνεις σήμερα το συναίσθημα σου ελεύθερο, αφού λειτουργείς περισσότερο εγκεφαλικά! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από φιλικές συναναστροφές θα υπάρξει «παιχνίδι», φλερτ και αρκετές ευκαιρίες για μία νέα γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος και ενδεχομένως αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα στην σχέση σου, οι συμβουλές των φίλων σου, είναι αυτές που θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές σου συνεργασίες και οι συναδελφικές σου σχέσεις, φέρνουν ικανοποίηση και επιτυχία, στον τομέα τις καριέρας! Στις οικονομικές σου υποθέσεις, μην φέρεσαι παρορμητικά και αυθόρμητα, με αποτέλεσμα να κάνεις λάθη, που θα μετανιώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Σκορπιέ σήμερα Πέμπτη πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Ιουλίου από το ζώδιο του Λέοντα και τώρα σου δίνονται απλόχερα οι ευκαιρίες για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα φέρει άνοδο , διάκριση και επιτυχία στα επαγγελματικά ! Σήμερα ωστόσο δεν λείπει και το τετράγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Ουρανό από τον ταύρο και η μέρα σου είναι εκρηκτική για συζητήσεις που αφορούν τα αισθηματικά ή την πορεία συνεργασιών!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, επιδιώκεις σήμερα να επικεντρωθείς σε ένα πρόσωπο, που υπόσχεται μια σταθερή, ουσιαστική και στέρεα σχέση! Αυτό το πρόσωπο, ενδεχομένως να εμφανιστεί και μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε συντηρητικές, δογματικές και ίσως απότομες συμπεριφορές απέναντι στον σύντροφο, επειδή απλά θες να έχεις το «πάνω χέρι»!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πετυχαίνεις σήμερα με ευκολία στόχους και φιλοδοξίες στην καριέρα! Οικονομικά, κάνεις σχέδια που στηρίζονται στην λογική και φυσικά, ο στόχος που έχεις εκπληρώνεται!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Τοξότη σήμερα Πέμπτη πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Ιουλίου από το ζώδιο του Λέοντα και είσαι πραγματικότητα σε ετοιμότητα για διακοπές. Η διάθεση σου βελτιώνεται, λαμβάνεις όμορφα νέα, αποκτάς νέες εμπειρίες και κάνεις τα βήματα εκείνα για να διακριθείς και να επεκταθείς με κάθε τρόπο! ! Σήμερα ωστόσο δεν λείπει και το τετράγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Ουρανό από τον ταύρο που θα προκαλέσει μία προσωρινή έλλειψη προγραμματισμού!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην ενθουσιάζεσαι τόσο με νέες γνωριμίες και φλερτ, γιατί πιθανόν να προσγειωθείς απότομα και να γκρεμιστούν οι υψηλές σου προσδοκίες! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για καλοπέραση, διασκέδαση και βελτίωση επικοινωνίας με τον σύντροφο! Πες ναι σε ένα ταξίδι ή μία έξοδο και όχι σε καυγάδες χωρίς λόγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι οικονομικές δυσκολίες σήμερα, προκύπτουν από την λάθος διαχείριση των χρημάτων σου! Επαγγελματικά, στόχοι επιτυγχάνονται, αρκεί να αποφύγεις παρορμητισμούς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Αιγόκερε σήμερα Πέμπτη πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Ιουλίου από το ζώδιο του Λέοντα η οποία θα φέρει αέρα ανακούφισης στα οικονομικά σου και θα σε βοηθήσει να προβείς σε διευθετήσεις που σε συμφέρουν, η ψυχολογία σου θα βελτιωθεί σημαντικά! Σήμερα ωστόσο δεν λείπει και το τετράγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Ουρανό από τον ταύρο όπου δεν λείπουν οι εντάσεις στον ερωτικό τομέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ερωτισμό, καυτές στιγμές, σεξουαλικότητα και πάθος χωρίς τελειωμό. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις, ώστε να μην χαλάσεις αυτήν την ερωτική ατμόσφαιρα, είναι η τάση σου για παιχνίδια εξουσίας και επικράτησης, όπως και η ροπή σου για ζήλια και καταπίεση! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι από το πάθος σου και ίσως προσεγγίσεις και πάλι το λάθος άτομο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, έρχεται μία λύση από το πουθενά και σε… «ξελασπώνει»! Επαγγελματικά, κάνεις κάποια απαραίτητα ξεκαθαρίσματα σε συνεργάτες και συναδέλφους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Υδροχόε σήμερα Πέμπτη πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Ιουλίου από το ζώδιο του Λέοντα η οποία φέρνει νέα πνοή στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών! Ο έρωτας καλά κρατεί γιατί έρχεται εντελώς ξαφνικά στην ζωή σου και σε κάνει να αισθάνεσαι και πάλι πάθος, αλλά και συντροφικότητα! Σήμερα ωστόσο δεν λείπει και το τετράγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Ουρανό από τον ταύρο και χρειάζεται να αποφύγεις τις βιασύνες αλλά και τα καβγαδάκια με την οικογένεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου ζωή θα βρει τις απαραίτητες ισορροπίες, ώστε να προχωρήσεις στην διεκδίκηση των ερωτικών σου στόχων και να τους κατακτήσεις! Ναι, η έναρξη μίας νέας σταθερής σχέσης, είναι πολύ πιθανή σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σε περιποιείται, σε ηρεμεί και σε κάνει να νιώθεις σιγουριά για την αγάπη του και την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ίσως η ιδανικότερη ημέρα για επαγγελματικές ή οικονομικές συμφωνίες, που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα από το παρελθόν!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ιχθύ σήμερα Πέμπτη πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Ιουλίου από το ζώδιο του Λέοντα,η οποία σε βοηθά να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις, να φροντίσεις τον εαυτό σου αλλά και να προχωρήσεις εργασιακά σχέδια που θα τονώσουν τον οικονομικό σου τομέα! Σήμερα ωστόσο δεν λείπει και το τετράγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Ουρανό από τον ταύρο που θα εντείνει προσωρινά το στρες, ίσως γιατί εσύ ο ίδιος σκέφτεσαι πολύπλοκα αυτή την ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις μέσα από συζητήσεις με τον σύντροφο, να βρείτε λύσεις, ακόμα και για παρελθοντικά προβλήματα! Δεν αφήνεις συναισθηματισμούς να σε παρασύρουν και καταφέρνεις και λες, αυτό ακριβώς που σκέφτεσαι! Αν είσαι ελεύθερος, βλέπεις επιτέλους την αλήθεια μπροστά σου! Δεν γοητεύεσαι πια από μεγάλα λόγια και επιτρέπεις να σε πλησιάσει ένα άτομο, που σου δείχνει έμπρακτα την αγάπη του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές επιτυχίες, αλλά και οικονομικές λύσεις ή διεκπεραιώσεις, σε ηρεμούν και σε ανακουφίζουν!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη