Δωρεάν 10.000 εισιτήρια για τη 10η επέτειό αεροπορικής εταιρίας


Δωρεάν 10.000 αεροπορικά εισιτήρια για τη 10η επέτειό της
Γιορτάζοντας τα 10 χρόνια λειτουργίας της, η Scoot, η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους και θυγατρική της Singapore Airlines με έδρα τη Σιγκαπούρη, θα προσφέρει 10.000 δωρεάν εισιτήρια για προορισμούς προς τους οποίους πετά.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Έτσι το γιορτάζουμε εμείς» (This is How We Party), δέκα τυχεροί επιβάτες σε επιλεγμένες πτήσεις της Scoot από την 1η Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου 2022 θα κερδίσουν από ένα ταξίδι μετ' επιστροφής στην επόμενη πτήση τους με τη Scoot.  

«Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γιορτάσει τα 10α γενέθλια της η Scoot από το να τα προσφέρει στους πελάτες της την ευκαιρία να πετούν περισσότερο» αναφέρει ο Τάκης Δημητρίου, επικεφαλής της Asian Aviation που διαχειρίζεται τις υπηρεσίες της Scoot σε Ελλάδα και Κύπρο. 

Επιβάτες της αεροπορικής που θα ταξιδέψουν με πτήση της Scoot έως τις 31 Αυγούστου μπορεί να είναι από τους τυχερούς νικητές, οι οποίοι θα επιλεγούν τυχαία μέσω κλήρωσης από το πλήρωμα καμπίνας. Για πτήσεις μικρών αποστάσεων (διάρκεια ταξιδιού που δεν υπερβαίνει τις τρεις ώρες), η επιλογή των επιβατών θα γίνει μέσω κάρτας-ξυστό που θα παραλάβουν οι επιβάτες.

Η κλήρωση των εισιτηρίων θα διεξαχθεί, επίσης, σε επιλεγμένους περιφερειακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, καθώς και στις σελίδες της Scoot στο Facebook και το Instagram. 

Η 1η επιλεγμένη πτήση ήταν η TR12 της Scoot με προορισμό το Σίδνεϋ στις 4 Ιουνίου 2022. Ως η παρθενική πτήση που σηματοδότησε τη γέννηση της Scoot πριν από 10 χρόνια, η αεροπορική πραγματοποίησε στα 40.000 πόδια πάνω από το έδαφος μια σειρά από ευχάριστες δραστηριότητες "Scootitude" για τους επιβάτες της και μοίρασε λιχουδιές. Δέκα τυχεροί επιβάτες κέρδισαν ένα εισιτήριο μετ' επιστροφής για οποιοδήποτε σημείο του δικτύου της Scoot. 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη