Τατουάζ στο χέρι, πόσες φορές κόλλησαν κορωναϊό, θα πρέπει να κάνουν οι Έλληνες πολίτες

Σε έξαρση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η πανδημία του κορωναϊού στη χώρα μας, με τις επαναμολύνσεις μάλιστα να είναι ένα πολύ σύνηθες φαινόμενο.

Στις διάφορες συζητήσεις σε γραφεία, μπαρ, ασανσέρ, δημόσιες υπηρεσίες και κοινωνικές εκδηλώσεις, μόνιμο θέμα κουβέντας είναι οι φορές που έχει κολλήσει ο καθένας, έχοντας ξεπεράσει μέχρι και τις μεταβολές του καιρού. Πέρα όμως από το σπάσιμο του πάγου, αυτή η πληροφορία είναι πολύ χρήσιμη και για υγειονομικούς λόγους, αφού αν κάποιος δεν έχει κολλήσει ποτέ, αυτόματα καθίσταται ιδιαίτερα πιθανός στόχος του ιού στο άμεσο μέλλον.

Για το λόγο αυτό μάλιστα,  η επιτροπή των ειδικών πρότεινε όλοι οι Έλληνες πολίτες να χτυπήσουν τατουάζ σε εμφανές σημείο στο χέρι τις φορές που έχουν κολλήσει, ώστε να αποφεύγονται άσκοπες συζητήσεις και παρεξηγήσεις. 

Έτσι, αρχής γενομένης από την επόμενη Δευτέρα, όλοι θα φέρουν στο χέρι έναν διακριτικό αριθμό από το 0 μέχρι το 4, με τη δυνατότητα ο αριθμός αυτός να επεξεργάζεται με κάθε επαναμόλυνση.Το παραπάνω κείμενο αποτελεί αναδημοσίευση από το σατιρικό  tokoulouri.com και είναι ξεκάθαρη πλάκα 

Απολαύστε υπεύθυνα 😉
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη