«Θα πάθετε τίποτα απ' τη χολέρα....Ζώα, σκουπίδια»


Μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει δεχτεί πληθώρα αρνητικών σχολίων. 
Ωστόσο, η ίδια βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της και προσπαθεί να μην ασχολείται με την κριτική του κόσμου.
Το μοντέλο τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν μοιράζεται νέα της, παρά μόνο με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media. Πριν λίγες ημέρες, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Ιnstagram, με μια φωτογραφία που την έδειχνε ξαπλωμένη στο κρεβάτι να χαϊδεύει την κοιλιά της. Πάνω στο στιγμιότυπο είχε γράψει: «Baby loading».

Σε νέα της ανάρτηση, η Τζούλια Αλεξανδράτου «ξέσπασε» εναντίον όλων όσων έχουν κάτι αρνητικό να της πουν, χωρίς να σέβονται την εγκυμοσύνη της και το μωρό που περιμένει. «Θα πάθετε τίποτα απ' τη χολέρα που βγάζετε. Να πάτε σε κάνα γιατρό να καθαρίσετε την ψυχή σας. Ζώα. Σκουπίδια», έγραψε σε insta story.


Τέλος, αποκάλυψε ότι η εγκυμοσύνη μάλλον δεν είναι εύκολη υπόθεση για εκείνη. Ειδικότερα, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με την ίδια να φοράει το μαγιό της και πάνω έγραψε: «Η εγκυμοσύνη δεν αντέχεται», ζητώντας παράλληλα από τους ακολούθούς της να της δώσουν συμβουλές.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη