24χρονος σκότωσε 17χρονο, για μια 15χρονη

Συνελήφθη την Πέμπτη 18/8 στη βόρεια Ελλάδα αλλοδαπός, αφγανικής υπηκοότητας, ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία ομοεθνή του, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός, σε προχωρημένη σήψη, σε υπαίθριο χώρο πίσω από την δομή μεταναστών του Ελαιώνα, στο Βοτανικό, στις 12 Αυγούστου.

Ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε κοντά στα σύνορα, ενώ προσπαθούσε να διαφύγει από την χώρα και θα μεταφερθεί στην Ασφάλεια Αττικής και στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών που ασχολείται με την υπόθεση.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 ο 24χρονος από το Αφγανιστάν, τον οποίο κατηγορούν για τη δολοφονία ενός 17χρονου ομοεθνούς του είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών.

Αφορμή για το έγκλημα με βάση το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ήταν μία 15χρονη με την οποία πρώτα είχε σχέση το θύμα και μετά ο δράστης.
Υπενθυμίζεται πως ένας άνδρας, ο οποίος περπατούσε στην οδό Ορφέως στον Βοτανικό, εντόπισε το μεσημέρι της Παρασκευής στην άκρη του δρόμου έναν νεκρό.
Ενημέρωσε τις αρχές, αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και απέκλεισαν την περιοχή.
Ο ιατροδικαστής, ο οποίος πραγματοποίησε την αυτοψία του χώρου, σε πρώτο χρόνο είπε στα στελέχη της ασφάλειας ότι το θύμα έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.
Η σορός ήταν σε προχωρημένη σήψη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη