Αυτοκτονία επιχειρηματία – Τι έγραφε το σημείωμα που άφησε στην οικογένειά του

Ανατριχιαστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, με τον αυτόχειρα να αφήνει πίσω του την σύζυγό του και τρία ανήλικα παιδιά. 
Ήταν αγαπητός στο νησί των Σποράδων, με τους κατοίκους να μιλούν για εκείνον με τα καλύτερα λόγια, ενώ ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έφυγε από τη ζωή με αυτό τον τρόπο.

Ο 55χρονος επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός από έναν Άγγλο τουρίστα στον περιβάλλοντα χώρο της βίλας, στην οποία είχε ολοκληρώσει τις εργασίες πριν από δυο ημέρες και θα είχε επαγγελματική χρήση καθώς σκόπευε να την νοικιάζει σε Έλληνες και ξένους τουρίστες, στην Σκιάθο.
Λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του ο 55χρονος άφησε ένα ιδιόχειρο σημείωμα στην οικογένεια του. Ο στενός του φίλος, μας λέει ότι σε αυτό έγραφε ότι «πιεζόταν οικονομικά από χρέη και ζητάει συγγνώμη από τα παιδιά του και την σύζυγό του που τους έφερε σε αυτό το σημείο και δεν μπόρεσε να τους στηρίξει».

Πάντως ο αυτόχειρας φαίνεται να μην είχε μιλήσει σε κάποιον για τα οικονομικά χρέη που τον έπνιγαν. Είχε εξαντλήσει κάθε διέξοδο στις πόρτες των τραπεζών, που άρχισαν να βγάζουν στο «σφυρί» την περιουσία του και απευθύνθηκε σε τοκογλύφο. 
Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι στο σημείωμα που άφησε ο 55χρονος επιχειρηματίας κατονομάζει τον τοκογλύφο που του «έπινε το αίμα», καθιστώντας τον υπεύθυνο για την αυτοκτονία του μαζί με τις τράπεζες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη