Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 12/8


Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 12/8


ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, η Πανσέληνος σήμερα στο Ζώδιο του Υδροχόου, επικεντρώνει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου, στις φιλικές και κοινωνικές σου συναναστροφές! Δίνεις προτεραιότητα σήμερα στις φιλίες σου, αλλά επιπλέον είσαι μάλλον πολύ απαιτητικός, γεγονός που θα φέρει παρεξηγήσεις και εντάσεις με κάποιο φίλο σου!


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις να συγκρατηθείς τώρα και να μην παρασυρθείς σε έρωτες που δεν υπόσχονται σταθερό και σίγουρο μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα πρέπει να αποφύγεις παρεξηγήσεις και επαναστατικές συμπεριφορές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα υπάρξουν κάποιες διαφωνίες και εντάσεις με συναδέλφους και συνεργάτες! Οικονομικά, θα προκύψουν κάποιες αναπάντεχες δυσκολίες!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, θα καταφέρεις να πετύχεις την αποδοχή των γύρων σου με ευκολία, γεγονός που το έχεις ισχυρή ανάγκη σήμερα! Η Πανσέληνος ωστόσο στον Υδροχόο, θα ξυπνήσει τον φθόνο σε κάποιους κρυφούς ανταγωνιστές! Η εικόνα σου βελτιώνεται και το απολαμβάνεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την ευκαιρία τώρα να δείξεις την υπευθυνότητα και την εντιμότητα σου, στο άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, αναμένεται σήμερα μία γνωριμία που υπόσχεται ουσία, μέλλον και σταθερότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οργανώνεσαι οικονομικά και έχεις κέρδος! Στην καριέρα, έχεις επιτυχία και εκπληρώνεις στόχους!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε με την σημερινή Πανσέληνο στον Υδροχόο, πρέπει να αποφύγεις την τάση σου για υπερβολή και επιπολαιότητα, σε κάθε σου επαφή, μετακίνηση και συνάντηση! Κάποιες εξελίξεις μέσα από επικοινωνίες ή μετακινήσεις, θα μειώσουν την αισιοδοξία σου και θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η ανάγκη σου για την συνεχή ερωτική προσοχή του άλλου σου μισού, σε παρασύρει σε ξεσπάσματα και παράλογες απαιτήσεις, που θα φέρουν ένταση στη σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια πράγματα που νόμιζες ότι ίσχυαν, για το άτομο που σε ενδιαφέρει, τώρα διαψεύδονται και προσγειώνεσαι απότομα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σταμάτησε άμεσα τις ανούσιες σπατάλες και τα περιττά έξοδα, γιατί θα έχεις μεγάλες απώλειες! Επαγγελματικά, ίσως υπάρξουν κάποιες επικοινωνιακές μικρές παρεξηγήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, με την Πανσέληνο στον Υδροχόο, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σήμερα, στην διατήρηση και την φροντίδα της ευνοϊκής καθημερινότητας σου, αλλά και της ψυχικής σου ηρεμίας! Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις, μετά από κάποιες αποκαλύψεις κρυφών καταστάσεων, τις οποίες μέχρι τώρα δεν γνώριζες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς καυγάδες, λόγω της τάσης σου για ζήλια, χειραγώγηση και καταπίεση! Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να έρθουν κάποιες απογοητεύσεις, από το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, πιθανόν να έρθουν κάποιες παρεξηγήσεις και εντάσεις με συνεργάτες ή συναδέλφους! Οικονομικά, τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά, αφού έχεις αφήσει πολλές εκκρεμότητες!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα με την Πανσέληνο στο Ζώδιο του Υδροχόου, είναι σίγουρα μια κρίσιμη ημέρα για σημαντικούς τομείς της ζωής σου και φυσικά, για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Μέσα από επαφές, συναναστροφές και συναντήσεις, κάποιοι ίσως σε απογοητεύσουν και σε φέρουν στα όρια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες καταστάσεις μεταξύ σας ανατρέπονται τώρα και η σχέση φτάνει σε κρίσιμο σημείο! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι λόγω ενθουσιασμού νέες γνωριμίες και φλερτ, γιατί πιθανόν αργότερα να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, οι συναδελφικές σχέσεις και οι συνεργασίες σου, πλήττονται από παρεξηγήσεις και διαφωνίες! Οικονομικά, πιθανόν να πιεστείς σήμερα, διότι πρέπει να πάρεις άμεσα αποφάσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή Πανσέληνος στο Ζώδιο του Υδροχόου, σε αναγκάζει να ωριμάσεις άμεσα και οπωσδήποτε, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που τώρα αυξάνονται συνεχώς! Πιθανόν να αισθανθείς πολλές στιγμές εξαντλημένος, αλλά τουλάχιστον θα κλείσεις εκκρεμότητες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις ερωτικές στο επαγγελματικό περιβάλλον, που προσωρινά τουλάχιστον, θα πρέπει να παραμείνουν κρυφές από το συναδελφικό περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν κάποιες κόντρες με το ταίρι σου σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετά τα προβλήματα που θα έρθουν τώρα στον τομέα της καριέρας σήμερα, αφού είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε λάθη, γκάφες και απροσεξίες! Οικονομικά, θα υπάρχουν απώλειες, λόγω αρκετών υποχρεώσεων!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή ημέρα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο Ζώδιο του Υδροχόου, χρειάζεται αρκετή προσοχή σε θέματα επαφών και μετακινήσεων! Επιπλέον, η διεκδίκηση και υλοποίηση των προσωπικών σου στόχων, γίνεται δύσκολη υπόθεση, αφού θα έχει αρκετές καθυστερήσεις και αναβολές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να περιορίσεις τάση για επαναστατικότητα, ξεσπάσματα και καυγάδες, ώστε να μην καταστρέψεις την καλή κατά τ’ άλλα ατμόσφαιρα! Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις τώρα να μειώσεις τις ερωτικές σου προσδοκίες και να χαμηλώσεις τα στάνταρ σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, φρόντισε σήμερα να αποφευχθούν επιπόλαια λάθη και νευρικότητα! Θα υπάρξουν κάποια έξτρα έξοδα τώρα, αλλά ευτυχώς έχεις τύχη και θα ανταπεξέλθεις σε αυτά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή Πανσέληνος στον Υδροχόο, σε επηρεάζει άμεσα και οφείλεις να προσέξεις ιδιαίτερα, θέματα που αφορούν οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις, οι οποίες κινδυνεύουν τώρα να κλονιστούν από εντάσεις ή ακόμα και ρήξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αρκετές θα είναι οι τριβές και η γκρίνια στην σχέση σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το φέρεις στα άκρα και να προκαλέσεις ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος παρασύρεσαι σήμερα σε παρελθοντικούς έρωτες, αλλά θα πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, θα υπάρξουν αρκετά έξοδα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων! Στον τομέα της καριέρας, θα χρειαστεί να αποφύγεις λάθη, που θα πλήξουν την σταθερότητα της εργασίας σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή Πανσέληνος στον Υδροχόο, θα πλήξει κοινωνικές σχέσεις και επαφές, αλλά και μετακινήσεις! Θα πρέπει να αναμένεις ορισμένα προβλήματα και αναποδιές σε επικοινωνίες, ειδήσεις και μετακινήσεις, ενώ κάποιες αποκαλύψεις κουτσομπολιών ή συζητήσεων, θα σε απογοητεύσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε νέα ξεκινήματα στον έρωτα τώρα, μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια και μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά με νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος καλύτερα να σκεφτείς πολύ πριν μιλήσεις στο άλλο σου μισό σήμερα, αφού το ολόγιομο φεγγάρι, θα φέρει κόντρες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά θα προκύψουν έξοδα για ένα μέσο μεταφοράς! Στον τομέα της καριέρας, θα πρέπει να αποφύγεις κουτσομπολιά και μυστικά σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, με την σημερινή Πανσέληνος στον Υδροχόο, επανέρχονται κάποιες ανασφάλειες όσον αφορά τα κεκτημένα σου, τις αξίες σου και τα δεδομένα σου και πιθανόν αυτό να σε ωθήσει σε καταπιεστική και υπερβολικά απαιτητική συμπεριφορά, απέναντι στους άλλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια γεγονότα σήμερα, θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη που έχεις στο ταίρι σου και θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και καταστάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις απογοήτευση, με τις μέχρι τώρα εξελίξεις που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, πρέπει οπωσδήποτε, να δραστηριοποιηθείς, διότι μάλλον τα έχεις «φορτώσει στον κόκορα»! Οικονομικά, η ημέρα θα φέρει αρκετές δυσκολίες για το πορτοφόλι σου και θα αγχωθείς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, με την σημερινή Πανσέληνο στο Ζώδιο σου, θα συνειδητοποιήσεις μέσα από γεγονότα και συγκυρίες, ότι πρέπει άμεσα να αναθεωρήσεις όλα σου τα δεδομένα, ξεκινώντας νέες τακτικές διεκδίκησης στόχων και να αποδεχθείς τις πιθανές επικείμενες αλλαγές και εξελίξεις, σε κάθε τομέα της ζωής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πολλές από τις προσδοκίες σου για το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα ναυαγήσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανόν να κλονιστεί η σχέση σου με το άλλο σου μισό σήμερα, με καυγάδες και ρήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα, έρχονται κάποιες αναπόφευκτες εξελίξεις και αλλαγές, που θα σε αγχώσουν και θα σε φτάσουν στα άκρα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή Πανσέληνος στον Υδροχόο, θα σου φέρει αρκετή συναισθηματική και ψυχική αναστάτωση και θα σου προκαλέσει αρκετά άγχη, ψυχολογική πίεση, ακόμα και φοβίες! Αν δεν είχες φροντίσει μέχρι τώρα, την διαφύλαξη των μυστικών σου, τώρα ίσως κινδυνέψεις από αποκαλύψεις, που ενδεχομένως να πλήξουν την διεκδίκηση κάποιων προσωπικών σου στόχων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν σήμερα, να αποφύγεις οπωσδήποτε παρασκηνιακές σχέσεις ή κρυφές ερωτικές επικοινωνίες, γιατί θα αποκαλυφθείς! Αν είναι ελεύθερος και ενδιαφέρεσαι για έναν έρωτα του παρελθόντος, καλύτερα να αποφύγεις κίνηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποια επαγγελματικά και οικονομικά παρελθοντικά λάθη σου, θα δείξουν τώρα τις αρνητικές τους συνέπειες και θα απογοητευτείς!ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη