Ποια ζώδια ταιριάζουν ερωτικά με τον Λέοντα

Οι Λέοντες είναι ένα από τα πιο περίπλοκα, αλλά και δελεαστικά όντα για σχέση. Επιθυμώντας οι προβολείς να είναι πάντα στραμμένοι πάνω τους, ξέρουν πώς να κάνουν το ταίρι τους να νιώσει καλά – ιδίως στο κρεβάτι.

Εντυπωσιακοί και γοητευτικοί, σαγηνεύουν με την αυτοπεποίθησή τους και την αγάπη τους για κάθε τι καλόγουστο και επιβλητικό. Μιας και βρισκόμαστε στην καρδιά της εποχής του Λέοντα, ας δούμε με ποια ζώδια ταιριάζει καλύτερα σeξουαλικά και δημιουργεί μαζί τους μια σχέση καρμική.

Κριός

Δεν είναι καθόλου παράδοξο δυο ζώδια της φωτιάς να δημιουργήσουν μια καρμική σχέση. Αυθόρμητοι και γεμάτοι ενέργεια οι Κριοί γίνονται το ιδανικό ταίρι για τους παθιασμένους Λέοντες. Παράλληλα, επειδή οι Κριοί ανήκουν στα λιγότερο επικριτικά ζώδια, επιτρέπουν στον Λέοντα να νιώσει άνετα, ειδικά όταν αρχίζει να αμφιβάλλει για τον εαυτό του.

Δίδυμοι

Ο πάντα περίεργος και με αγάπη για γνώση Δίδυμος θέλει να δοκιμάζει διαρκώς νέα πράγματα και γίνεται το ιδανικό, σeξουαλικό ταίρι για τον Λέοντα, ο οποίος αγαπά τη δημιουργικότητα και τη φαντασία στο κρεβάτι. Το σεξ μεταξύ τους θα έχει πάντα ενδιαφέρον, αφού ο Δίδυμος δεν θα λέει «όχι» στις φαντασιώσεις του Λέοντα και εκείνος με τη σειρά του δεν θα αφήσει τον Δίδυμο να βαρεθεί.

Υδροχόος

Λέοντας και Υδροχόος μπορεί να μοιάζουν εκ διαμέτρου αντίθετοι, μα έχουν πολλά κοινά στο σεξουαλικό κομμάτι. Βρίσκονται ο ένας απέναντι στον άλλο, αστρολογικά και αυτό σημαίνει πως μοιάζουν σε μεγάλο βαθμό. Και οι δύο δεν φοβούνται να κινηθούν εκτός πλαισίων και να ζήσουν μοναδικές, σeξουαλικές εμπειρίες.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη