Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 4 Αυγούστου


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 4 ΑυγούστουΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Κριέ, είναι η ημέρα που θα βελτιώσεις και θα διορθώσεις κάθε σου διαπροσωπική σχέση και συναναστροφή! Επιτέλους, θα αισθανθείς και πάλι ήρεμος, ικανοποιημένος και ασφαλής, με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν! Σίγουρα είσαι αποδεκτός, περιζήτητος και δημοφιλής στους γύρω σου!


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μια συναρπαστική και γοητευτική νέα γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για μια συντροφική ημέρα, με γαλήνη, ρομαντισμό και τρυφερότητα, αφού η σχέση σου με το άλλο σου μισό, ενδυναμώνεται και βελτιώνεται στο έπακρο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, οι καλές συναδελφικές σου σχέσεις σε βοηθούν στους σκοπούς σου! Οικονομικά, ξοδεύεις χωρίς μέτρο και τελικά μετανιώνεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Ταύρε, πιθανόν να κουραστείς λίγο παραπάνω, αφού θα έχεις αρκετά τρεξίματα, για πρακτικά θέματα, υποχρεώσεις και εκκρεμότητες! Μην έχεις ωστόσο, τόσες πολλές απαιτήσεις από τον εαυτό σου, ξεπερνώντας τα όρια, διότι πρέπει να βρεις και χρόνο για ξεκούραση και ηρεμία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αποδεικνύεις την αγάπη σου προς το ταίρι σου, με πράξεις και ιδιαίτερη φροντίδα! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ και ερωτικό ενδιαφέρον, που προέρχεται από ένα πρόσωπο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασία, είσαι αποτελεσματικός και αυτό αναγνωρίζεται! Επιπλέον, αρκετές οικονομικές εκκρεμότητές, την σημερινή ημέρα τακτοποιούνται!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Σήμερα φίλε Δίδυμε, μπορείς να το γλεντήσεις όσο περισσότερο μπορείς, αφού η ημέρα ενδείκνυται για καλοπέραση και ψυχαγωγία! Επιτυχώς κοινωνικοποιείσαι και έτσι, όλοι σε αγαπούν και σε θέλουν στο άμεσο περιβάλλον τους! Ετοιμάσου λοιπόν, για εξόδους και διασκέδαση, όπως και για ευχάριστες δημιουργικές δραστηριότητες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου, θα σου κάνει όλα τα χατίρια και θα σου δείχνει με κάθε τρόπο την αγάπη, το πάθος και τον έρωτα του για σένα! Αν είσαι ελεύθερος, τραβάς εύκολα σήμερα την ερωτική προσοχή των άλλων και είσαι απόλυτα ερωτεύσιμος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, ξεχωρίζεις από τους υπόλοιπους και πετυχαίνεις με ευκολία φιλοδοξίες! Οικονομικά, είσαι απόλυτα ευνοημένος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, σήμερα θα έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα, το σπίτι και η οικογένεια! Ενδεχομένως να μην έχεις όρεξη για κοινωνικές ψυχαγωγικές συναναστροφές, αφού προτιμάς την θαλπωρή του σπιτιού, προσφέροντας περιποίηση και φροντίδα στην οικογένειά σου! Συγγενικές προβληματικές σχέσεις, διορθώνονται και εξομαλύνονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα, θα υπάρξει μια μεγάλη ευκαιρία, για επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, το άλλο σου μισό, μάλλον δυσκολεύεται μαζί σου, αφού είναι λίγο παραπάνω γκρινιάρης και παραπονιάρης μαζί του σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, λειτουργείς αποτελεσματικά και σταδιακά πετυχαίνεις σκοπούς! Οικονομικά, έρχονται έξοδα απρόσμενα, για οικογένεια και σπίτι!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή ημέρα, αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία, ώστε να εμπλουτίσεις την κοινωνική σου ζωή, να επικοινωνήσεις, να συζητήσεις και να κάνεις απαραίτητες δημόσιες σχέσεις, για να πετύχεις τους σκοπούς και τους στόχους σου! Επιπλέον, μπορείς να αναμένεις πολλές χαρμόσυνες αλλαγές στη ζωή σου και σίγουρα δεν θα βαρεθείς στιγμή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες, φλερτ και καινούργια άτομα στη ζωή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να κάνεις με το άλλο σου μισό, αυτήν την συζήτηση που θες εδώ και καιρό και θα έτσι θα βρείτε μαζί, τις λύσεις που επιθυμείτε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, ξοδεύεις επιπόλαια, απλά για να περνάς καλά και αυτό θα γυρίσει εναντίον σου, στο άμεσο μέλλον! Στον τομέα της καριέρας, είναι ιδανική ημέρα για συναντήσεις, συνεντεύξεις και συμφωνίες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Παρθένε, θα σε βοηθήσουν η ισχυρή σου υπομονή και η ενισχυμένη σου πειθώ, ώστε να βελτιώσεις και να εξομαλύνεις τις σημαντικές για εσένα διαπροσωπικές σου επαφές και συναναστροφές! Επιπλέον, αισθάνεσαι και πάλι ασφαλής και σίγουρος με τον εαυτό σου, μέσα από υλική αλλά και συναισθηματική πληρότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις αισθησιακές στιγμές με το έτερον σου ήμισυ! Περιόρισε μόνο, την κτητικότητα σου και μην τον καταπιέζεις ή τον ζηλεύεις χωρίς λόγο, δημιουργώντας από το πουθενά καυγάδες! Αν είσαι ελεύθερος, αφιερώνεσαι σε μία γνωριμία ή σε ένα συγκεκριμένο άτομο, που σου δίνει σιγουριά και ασφάλεια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, καταφέρνεις τον στόχο σου, ακόμα και αργά! Οικονομικά, έρχονται ευκαιρίες για έξτρα εισόδημα και σίγουρα, θα έχεις επιτυχία σε κάθε σου στόχο που αφορά τα χρήματα!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη είναι στο Ζώδιο σου και σίγουρα θα περάσεις υπέροχα, αλλά και εποικοδομητικά! Προβάλλεις τον λαμπερό και βελτιωμένο εαυτό σου, τα σχέδια σου, τις ιδέες σου και γνωρίζεις καλά, πως να πετύχεις όλους σου τους στόχους και σκοπούς! Το μόνο που πρέπει να αποφύγεις, είναι έπαρση και απαιτητικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε άμεσα την τάση σου για εγωισμό, υπερβολή και απαιτήσεις και θα δεις, πως θα απολαύσεις πάθος και αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν να ενθουσιαστείς με μία νέα γνωριμία τώρα, αλλά τελικά να διαπιστώσεις ότι δεν είναι αυτό που περίμενες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, είσαι αρκετά παρορμητικός, γεγονός που ίσως φέρει παρεξηγήσεις σε συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, κάνεις υπερβολές στα έξοδα και αυτό, θα φέρει απώλειες στο μέλλον!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, επικεντρώνεσαι στην ψυχολογία σου και στην άμεση βελτίωση της! Με τον τρόπο αυτό, καταφέρνεις και ξεπερνάς αβεβαιότητα, φοβίες, ανασφάλειες και άγχος! Επιπλέον, είναι η κατάλληλη ημέρα για να δράσεις και κινηθείς παρασκηνιακά, προκειμένου να πετύχεις στόχους και να πάρεις αποφάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να αντιμετωπίσεις τον έρωτα με αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, σήμερα! Μία νέα γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα, θα αποδεχθεί πως δεν είναι αυτό που νόμιζες και πως ξόδεψες ανούσια ελπίδες και προσδοκίες! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε κρυφές και παράνομες ερωτικές δραστηριότητες, γιατί θα εκτεθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, είσαι αρκετά αφηρημένος και πέφτεις σε λάθη! Οικονομικά, θα έχεις θετικές εξελίξεις και μάλιστα χωρίς να τις περιμένεις καν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, η φιλία μπαίνει σε προτεραιότητα, την σημερινή ημέρα! Βασίζεσαι στις επαφές με τους φίλους σου και εκείνοι σε βοηθούν σε ό,τι κι αν χρειαστείς! Επιπλέον, παίρνεις δυναμικά την απόφαση να κάνεις αλλαγές αναγκαίες στην ζωή σου, να κοιτάξεις μπροστά και να βοηθήσεις με ποικίλους τρόπους τους γύρω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η τάση σου για ανεξαρτησία, δεν σου αφήνει χρόνο και διάθεση να παρασυρθείς σε συναισθηματισμούς, με αποτέλεσμα ίσως, να δυσαρεστηθεί το έτερον σου ήμισυ, αφού θα σε θεωρήσει απόμακρο! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από φιλικές και κοινωνικές συναναστροφές, απολαμβάνεις πολλές κατακτήσεις, γνωριμίες και φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, όπως και στα οικονομικά σου, έρχεται μία ξαφνική είδηση που θα σου ανατρέψει τα δεδομένα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, ώρα να προβληθείς με τον καλύτερο τρόπο κοινωνικά, κερδίζοντας με ευκολία την εκτίμηση, τον θαυμασμό και τον σεβασμό των άλλων! Οι γύρω σου, σου δείχνουν πραγματικά πως σε θαυμάζουν και εσύ προσπαθείς, κυρίως μέσα από συναναστροφές να κερδίσεις καλή κοινωνική εικόνα και φήμη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορεί πρακτικά να δείχνεις την αγάπη σου στο άλλο σου μισό, όμως θα πρέπει να αποφύγεις τάσης ψυχρότητας. Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι πλέον μόνο με μια σοβαρή και σαφώς πιο αξιόλογη κατάκτηση σου μέσα από την δουλειά και επικεντρώνεσαι εκεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, πετυχαίνεις σήμερα με ευκολία, ό,τι στόχους και φιλοδοξίες έχεις! Οικονομικά, πες ναι σε νέες συμφωνίες και συμβόλαια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, σήμερα ασχολείσαι με χόμπι και με πολλά ψυχαγωγικά ενδιαφέροντα! Η ανάγκη σου για επικοινωνία και κοινωνικές συναναστροφές, είναι έντονη τώρα και σίγουρα βγαίνεις κερδισμένος, μέσα από πολλές επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις! Όλοι θαυμάζουν το οξυδερκές μυαλό σου, το χιούμορ σου και το ρητορικό σου ταλέντο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις χωρίς σταματημό σήμερα και έτσι έρχονται νέες συναρπαστικές γνωριμίες και συναντήσεις, που θα σε ανανεώσουν και θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα! Αν είσαι δεσμευμένος, τείνεις να διοχετεύεις την ενέργεια σου, σε ατομικές ασχολίες, παρά στο ταίρι σου, γεγονός που τον δυσαρεστεί και τον απογοητεύει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στον τομέα της καριέρας, αφού η νευρικότητά σου, μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις! Επίσης, θα υπάρξουν αρκετά ξαφνικά έξοδα και κυρίως από δικά σου ρίσκα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα είσαι η διαισθητική και διορατική σου ικανότητα, σε βοηθούν, ώστε να καταφέρει μέσα από συμπεριφορές και γλώσσα του σώματα, να καταλάβεις τι ακριβώς γίνεται στο περιβάλλον σου και τι κρύβεται μέσα στην ψυχή του συνομιλητή σου, όπως και τις προθέσεις του! Προσπάθησε να μην ανοίγεσαι εύκολα και να μην εμπιστεύεσαι τους άλλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, βγάλε όλο το πάθος σου σε ιδιωτικές καυτές στιγμές με το έτερον σου ήμισυ και όχι σε καυγάδες! Αν είσαι ελεύθερος, γοητεύεις και σαγηνεύεις με περίσσια ευκολία το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, οι εξελίξεις θα είναι σίγουρα θετικές, αφού μια είδηση θα σε ανακουφίσει από το άγχος! Στον επαγγελματικό τομέα, είσαι γεμάτος εσωτερική ενέργεια και ιδιαίτερα διορατικός, γεγονός που σε βοηθά να πετύχεις στόχους!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη