Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 2 Αυγούστου


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 2 Αυγούστου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σήμερα, φρόντισε να αφήσεις ελεύθερα τα συναισθήματα σου να εκδηλωθούν και θα δεις πως θα λειτουργήσει υπέρ σου αυτή η συμπεριφορά, ιδίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με σπίτι, οικογένεια και συγγενικές σχέσεις!


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα βεβαιωθείς για την ειλικρίνεια των αισθημάτων του προσώπου που σε ενδιαφέρει και θα έρθεις πιο κοντά μαζί του! Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεξε τις διαθέσεις σου, που έχουν την τάση σήμερα να αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον χώρο της εργασίας, μην είσαι τόσο εύθικτος, γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις! Στον τομέα των οικονομικών, έρχονται ξαφνικά έσοδα στην οικογένεια!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Ταύρε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, έχεις την ισχυρή ανάγκη, αλλά και την ικανότητα, να έχεις στενές επικοινωνιακές επαφές με τους άλλους και καταφέρνεις με τα πλούσια εκφραστικά σου μέσα, να μάθεις ευχάριστα νέα, να έχεις χαρούμενες επικοινωνίες και συναντήσεις και βεβαίως, να πετύχεις αρκετούς από τους προσωπικούς σου στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα πάρεις ένα χαρμόσυνο μήνυμα, από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, με το άλλο σου μισό, βελτιώνετε την επικοινωνία σας, στο έπακρο και βρίσκετε λύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, όλα θα πάνε καλά! Οικονομικά, είσαι κάπως αυθόρμητος και επιπόλαιος, γεγονός που θα το μετανιώσεις αργά ή γρήγορα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σήμερα, θα κινηθείς ορθά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, γεγονός που θα σε βοηθήσει, για να βεβαιωθείς τις ειλικρινείς προθέσεις των άλλων απέναντι σου! Καλό θα ήταν, να μην βιάζεσαι την σημερινή ημέρα, αφού θα χρειαστεί κάποιο διάστημα να περάσει, προκειμένου να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις σήμερα, να καταλάβεις που ακριβώς βρίσκεσαι, ποιοι είναι οι στόχοι και οι επιθυμίες του άλλου σου μισού για την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν το ενδιαφέρον σου σήμερα να επικεντρωθεί σε μία νέα γνωριμία, με ένα άτομο μεγαλύτερο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε επάγγελμα, αλλά και στην οικονομική σου διαχείριση, θα κάνεις σωστές κινήσεις και θα έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, έχεις την ευκαιρία και την δυνατότητα να κινηθείς όπως πρέπει, με ευθύτητα και ειλικρίνεια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Εκδηλώνεις αυτό που επιθυμείς και διαπιστώνεις πως στόχοι και επιθυμίες, εκπληρώνονται πολύ πιο εύκολα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς με ευκολία να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αφού η ανταπόκριση του είναι σαφώς πιθανή! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε νεύρα και ανυπομονησία και επιστράτευσε πάθος και σεξουαλικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, μόνο επιτυχίες θα έχεις! Ο αυθορμητισμός σε παρασύρει αλόγιστα έξοδα την σημερινή ημέρα!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, θα εκφράζεσαι και θα ενεργείς συνεσταλμένα ή ακόμη και φοβισμένα, αν η διαίσθηση σου στο προστάζει! Μαθαίνεις τι συμβαίνει μυστικά στο περιβάλλον σου και σήμερα μία αποκάλυψη θα σου δείξει το δρόμο της αλήθειας και θα καταλάβεις που ακριβώς βρίσκεσαι, όσον αφορά όλες τις διαπροσωπικές σου συναναστροφές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μία καινούργια γνωριμία έρχεται με το ιδανικό άτομο για σένα, αλλά είναι κρίμα να χάσεις μια ευκαιρία λόγω φόβου! Αν είσαι δεσμευμένος, φτάνεις στα άκρα το ταίρι σου με την συμπεριφορά σου, αλλά όλα θα πάνε καλά τελικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, θα υπάρξουν στιγμές, κατά τις οποίες θα ξαφνιάσεις τους συνεργάτες σου με την δημιουργικότητα σου! Μην ξοδεύεις αλόγιστα χρήματα, γιατί θα έχεις συνέπειες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Παρθένε, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα επάνω σου Μην διστάσεις να σε παρασύρει, να σε ενθουσιάσει και να σε συναρπάσει, με οτιδήποτε νέο σου φέρει η όψη αυτή! Μην ξεχνάς, πως ακόμα κι αν ξεπεράσεις όρια, οι φίλοι θα είναι πάντα στο πλευρό σου, ιδίως σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να γνωρίσεις το άλλο σου μισό, μέσα από φιλικούς κύκλους! Αν είσαι δεσμευμένος, δεν υποκύπτεις στις απαιτήσεις του άλλου σου μισού, γεγονός που συχνά θα σας φέρει σε καυγάδες και ρήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες σου πάνε από το καλό στο καλύτερο, στον επαγγελματικό τομέα! Μην ξοδεύεις άσκοπα για τρίτους!

ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Φίλε Ζυγέ, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σήμερα, θα καταφέρεις με ευκολία να προσελκύσεις την καλή γνώμη των γύρω σου και φυσικά τον σεβασμό τους! Πιθανόν για αυτόν τον λόγο τώρα, προτιμήσεις να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που σου είναι κατά κάποιο τρόπο χρήσιμοι και φτιάχνουν την κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, επιτέλους έχεις εσύ το πάνω χέρι στην σχέση ή τον γάμο σου με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, μην είσαι τόσο ντροπαλός, απέναντι σε φλερτ και νέες γνωριμίες! Άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ικανοποίηση μέσα στον χώρο της καριέρας, είναι δεδομένη! Οικονομικά, θα αντιμετωπίσεις διέξοδοι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σήμερα, θα απολαύσεις τον θαυμασμό, την αξιοπιστία και την γενναιοδωρία των προσώπων που θα συναναστραφείς! Θα νιώσεις μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, μέσα από επαφές, ειδήσεις, συζητήσεις, συναντήσεις επίτευξη υψηλών στόχων και επικοινωνίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για πολλές καυτές ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, δεν χάνεις τον καιρό σου με περιστροφές ή δήθεν στρατηγικές πια και αυτό θα σου βγει σε καλό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, αγγίζεις την επιτυχία! Οικονομικά, είσαι αρκετά πολυέξοδος, απλά επειδή θες να νιώσεις σήμερα ελεύθερος!


ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σήμερα, θα καταφέρεις με την πειθώ και την διορατικότητα σου, να μεταδόσεις τις σκέψεις σου στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι και έρχεσαι σε επαφή! Η οξυδέρκεια σου, σε συνδυασμό με την σοφία και την διαίσθηση σου, θα φέρουν λύσεις σε πολλά από τα προβλήματα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να είσαι προσεκτικός σήμερα, αφού πολλές φορές θα φερθείς καταπιεστικά προς το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, είναι εξαιρετικά εύκολο την σημερινή ημέρα, να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, σε κάποια σημεία θα εντοπίσεις ατέλειες και καλό θα ήταν να μην παραλείψεις την αποκατάσταση τους! Απολαμβάνεις επιπλέον απόλυτη οικονομική εύνοια, σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σήμερα, είσαι αποφασισμένος να ηρεμήσεις και κυρίως να εξομαλύνεις και να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Έρχεσαι κοντά με ανθρώπους που μέχρι πρότινος, ήσασταν απομακρυσμένοι, για διάφορους λόγους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να ερωτευτείς και να προχωρήσεις σε μια σταθερή σχέση. Έτσι, έρχεται μία νέα συναρπαστική γνωριμία, πολλά υποσχόμενη! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις την συναναστροφή με το ταίρι σου και την ομαλή επικοινωνία σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, θα έχεις σήμερα χαρά και ικανοποίηση! Οικονομικά, παρασύρεσαι σε ανόητα έξοδα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σήμερα, θα μπορέσεις να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να εκπληρώσεις υψηλούς στόχους, με πρακτικότητα, μεθοδικότητα και ορθολογισμό! Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, είσαι εξυπηρετικός, μετριόφρων και σεμνός, γεγονός που εκτιμάται από τους άλλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως νιώσεις πως θα σου είναι αρκετά δύσκολο να εκδηλώσεις τα συναισθήματα σου και αυτό ίσως φέρει απομάκρυνση από το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, έρωτας προκύπτει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο εργασιακό περιβάλλον, ωστόσο οι συνθήκες, αλλά και οι άλλοι, δεν θα σε αφήσουν! Οικονομικά, δεν χρειάζεται να αναλύεις τόσο πολύ κάθε φορά τα έξοδα που πρέπει να κάνεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Μία άκρως απολαυστική ημέρα, είναι η σημερινή για σένα, φίλε Ιχθύ! Με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σήμερα, οι γύρω σου, εκδηλώνουν άμεσα και γρήγορα τον θαυμασμό τους και το ενδιαφέρον τους για σένα και κυρίως, για την ανανεωμένη φλογερή, αξιαγάπητη και δοτική σου προσωπικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα φρόντισε να γίνεις πιο τρυφερός και γενναιόδωρος συναισθηματικά στα ζητήματα έρωτα, σε όποια προσωπική κατά. Κάνε ό, τι σου προτάσσει η καρδιά, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα γίνεις πέραν του δέοντος, δραματικός και επιτηδευμένα εγωκεντρικός! Ακόμα και η υπεροχή σου πρέπει να έχει κάποιους φραγμούς, ώστε να μπορέσει το αντικείμενο του πόθου σου, όχι μόνο να σε θαυμάσει, αλλά να σε εκτιμήσει κιόλας, ουσιαστικά και βαθιά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα τα ταλέντα και ο επαγγελματισμός σου, θα εκδηλωθούν στον εργασιακό τομέα και η επιβράβευση είναι δεδομένη! Οικονομικά, πες ναι στην τόλμη, αλλά όχι στο επιπόλαιο ρίσκο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη