Πώς θα κυλήσει ο Αύγουστος, για κάθε ζώδιο


Πώς θα κυλήσει ο Αύγουστος για κάθε ζώδιο

Οι ανάδρομοι (Δίας, Κρόνος, Ουρανός, Ποσειδώνας, Πλούτωνας) προειδοποιούν: όχι μεγάλες αποφάσεις και αλλαγές σε θάλασσες και ακτές! Ασε τον ήλιο να κάψει τα πάντα. Κι αν νιώθεις μια μελαγχολία τις πρώτες μέρες (Αφροδίτη στον Καρκίνο έως τις 11/8), θα περάσει. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 27/8 σου θυμίζει να πίνεις νερό και να ασκείσαι.
Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Η Πανσέληνος στις 12/8 ψιθυρίζει για ένα κάποιο τέλος σε μια σημαντική σχέση ή συνεργασία. Στο καλό να πάει! Απόλαυσε το καλοκαίρι σου και από Σεπτέμβρη θα χαράξεις νέα μονοπάτια. Αλλωστε με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από 12/8 και τη Νέα Σελήνη να φέρνει νέες οικονομικές ευκαιρίες στις 27/8, όσοι δεν μείνουν στη ζωή σου, εκείνοι θα χάσουν.Παρθένος

(23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Οι αλλαγές στη ρουτίνα σού αρέσουν λιγότερο και απ’ τους λεκέδες στο παρκέ, αλλά αυτό τον Αύγουστο καλό θα είναι να κάνεις κάτι διαφορετικό. Μια ευκαιρία για ταξίδι στο εξωτερικό έως τις 20/8 μπορεί να φέρει ακόμα και επαγγελματικές αλλαγές αργότερα. Και η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 27/8 σου θυμίζει πως ποτέ δεν είναι αργά για μια νέα αρχή.
Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Οι προσδοκίες ενός Ζυγού και η πραγματικότητα γενικά βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του multiverse. Για παράδειγμα, αυτό το καλοκαίρι μπορεί να μην είναι όσο ρομαντικό θα ήθελες και μια σημαντική σχέση ή συνεργασία ενδέχεται να παγώνει για λίγο, αλλά θα κάνεις νέες γνωριμίες, νέα σχέδια, θα σου έρθουν νέες ιδέες και κυρίως θα κάνεις ειρήνη με το παρελθόν σου.
Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Είναι ΟΚ να έχεις απαιτήσεις. Είναι ΟΚ να ξεδιπλώνεις τη σκορπίσια γοητεία σου στην ξαπλώστρα και να μαζεύεις όχι μόνο θαυμαστές αλλά και πιθανούς μελλοντικούς συνεργάτες (ή, γιατί όχι, και τα δύο). Είναι ΟΚ να μη σε δει το σπίτι σου όλο τον Αύγουστο. Γενικά, μην αυτολογοκρίνεσαι και μη μαζεύεσαι, είναι ΟΚ να είσαι unapologetically yourself αυτόν το μήνα.
Τοξότης

(22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Μια νέα αρχή στα επαγγελματικά σε περιμένει να την αδράξεις στις 27/8. Και τώρα που βγάλαμε τα πρακτικά από τη μέση, μπορείς να συνεχίσεις όπως ήσουν, δηλαδή να συμπεριφέρεσαι στο σώμα σου σαν να είσαι ακόμα 14 ετών, να βουτάς και να ελπίζεις για το καλύτερο. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος ενδέχεται να βουτήξει μαζί σου.
Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Η Πανσέληνος στις 12/8 φέρνει έξοδα και στερήσεις, κι αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελες αυτό το καλοκαίρι, αλλά με τον Πλούτωνα τόσο καιρό στο ζώδιό σου (και ανάδρομο) ξέρεις πολύ καλά πλέον πως «we don’t always get what we want, but sometimes we get what we need». Κι αυτό(ς) που χρειάζεσαι ίσως εμφανιστεί μπροστά σου, με σάρκα και οστά.
Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Σε ρίχνει η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 12/8; Ναι, λιγάκι. Αλλά με την Αφροδίτη και τον Αρη σε ευνοϊκές θέσεις για φλερτ και καυτά βράδια, μπορείς να αγνοήσεις τα υπαρξιακά σου προβλήματα με τον αγαπημένο σου τρόπο: με πολύ αλκοόλ, σεξ και συζητήσεις για τη ζωή, το Σύμπαν και τα πάντα – όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.
Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Μην προσπαθείς να αποκρυπτογραφήσεις τον Αύγουστο, δεν θα τα καταφέρεις. Δέξου το μπαράζ αναμνήσεων ως έρχεται, αποδέξου πως κάποιοι φίλοι απομακρύνονται και πως κάτι νέο και συναρπαστικό έρχεται στις 27/8 και κάνε αυτό που ξέρεις να κάνεις καλύτερα απ’ όλα τα άλλα ζώδια: κολύμπα, κολύμπα, κολύμπα.
Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Με τον Δία ανάδρομο στο ζώδιό σου, αυτός ο Αύγουστος δεν είναι για έξτρα ρίσκα. Απόλαυσε αυτά που ήδη έχεις κερδίσει κι άσε την Πανσέληνο στις 12/8 στον Υδροχόο να σου δείξει ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι και ποιοι είναι απλώς κοντά σου επειδή είναι βολικό. Από 12/8 η Αφροδίτη στον Λέοντα δίνει ευκαιρίες για τα καυτά καλοκαιρινά ρομάντζα που αξίζεις.
Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Μια συνεργασία σου σε αφήνει χρόνους στις 12/8 και με τον Αρη στο ζώδιό σου έως τις 20/8 τα νεύρα σου ενδέχεται να είναι τσατάλια, αλλά προσπάθησε να μην παραφερθείς. Ο,τι φεύγει τώρα για καλό είναι. Και με τη Νέα Σελήνη στις 27/8, αυτό που έρχεται είναι ρομαντικό, και μαγεμένο, και όμορφο.
Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Μπορεί να μη σκέφτεσαι καθαρά και να μη βρίσκεις κουράγιο ή λύση σε προβλήματα έως τις 21/8, αλλά δεν πειράζει. Αυτό τον Αύγουστο έχεις τους ανθρώπους που πραγματικά μετράνε κοντά σου, κι αυτό αρκεί. Με τη σωστή παρέα, ακόμα και η ταράτσα της πολυκατοικίας γίνεται hot rooftop bar σε νησί.
Καρκίνος

(21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Οικογενειακά χρέη σε αγχώνουν το πρώτο μισό του μήνα, αλλά το πέρασμα της Αφροδίτης από τον 1ο στο 2ο οίκο σου (12/8) σου φέρνει το έξτρα εισόδημα που χρειάζεσαι για να τα φέρεις όλα βόλτα. Μην ξεσπάς τα νεύρα σου σε φίλους και μην αναπολείς περσινά καλοκαίρια. Ο Αύγουστος σε καλεί να βρεις την ομορφιά σε κάθε κύμα, κυριολεκτικό και μεταφορικό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη