Στα χέρια της Αστυνομίας ο άνδρας που έσφαξε την σύζυγο του


Συγκλονίζουν τα νεότερα στοιχεία για τη δολοφονία της 40χρονης Αλβανίδας στο Τσιλιβί της Ζακύνθου, που χθες το βράδυ ξυλοκόπησε και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου ο 51χρονος σύζυγος της.

Σύμφωνα με τους γείτονες το ζευγάρι τσακωνόταν τους τελευταίους δυο μήνες σχεδόν καθημερινά, με τον 51χρονο Βλαντιμίρ να την βρίζει και να την χτυπά άσχημα. Από τον γάμο τους είχαν αποκτήσει τρία παιδιά δυο αγόρια 20,14 ετών και ένα κορίτσι 9 ετών.
Το απίστευτο δε, είναι ότι στις 18 Ιουνίου, ο «σφαγέας της Ζακύνθου» είχε συλληφθεί και πάλι για ενδοοικογενειακή βία μετά από το ξύλο που έριξε στο σύζυγο του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αφέθη ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει την 40χρονη και τη συζυγική εστία στα 100 μέτρα. Όμως η γυναίκα τον λυπήθηκε, τον δέχθηκε και πάλι στο σπίτι και τελικά την απόφαση αυτή την πλήρωσε με τη ζωή της. Χθες νωρίς το απόγευμα, ξεκίνησε και πάλι το μαρτύριο για τη δύστυχη 40χρονη μητέρα τριών παιδιών, δυο εκ των οποίων ανήλικα.

Ο κτηνώδης σύζυγος, γύρω στις 20:00 ξεκίνησε να την χτυπά ανελέητα εκτονώνοντας πάνω της την αρρωστημένη του μανία. Η γυναίκα σε άθλια κατάσταση και αφού αυτός είχε εξαφανισθεί, κατάφερε να μαζέψει τα κομμάτια της και για δεύτερη φορά να περάσει το κατώφλι της Αστυνομίας και να υποβάλλει μήνυση εναντίον του βασανιστή της.

Οι αρχές τον αναζητούσαν και στις 22:30 που το θύμα επιστρέφει στο ισόγειο της διπλοκατοικίας στην περιοχή Τσιλιβι, τον βρίσκει μπροστά της. Σύμφωνα με μια αυτόπτη μάρτυρα μια γειτόνισσα, ο Αλβανός την αρπάζει από τα μαλλιά και τη σέρνει στο μπαλκόνι φωνάζοντας της «Θα σε σκοτώσω».

Τη χτυπά άγρια και όταν η γυναίκα παλεύει να σώσει τη ζωή της, ο 49χρονος σηκώνει το κουζινομάχαιρο, αρχίζει να το καρφώνει με μανία στο λαιμό και το θωρακα και της «παίρνει» τη ζωή. Μετά την πράξη του εξαφανίζεται και λίγο πριν τις 10 σήμερα το πρωί συλλαμβάνεται.

Ο 51χρονος φέρεται να κακοποιούσε συστηματικά το θύμα, με αποτέλεσμα πριν από μερικούς μήνες η 41χρονη να τον καταγγείλει στην αστυνομία για ξυλοδαρμό.
Ωστόσο, η άτυχη γυναίκα πείστηκε πως ο εν διαστάσει συζύγός της ξεπέρασε την παθολογική ζήλια που έτρεφε γι' αυτήν και έτσι η 41χρονη τον δέχθηκε πίσω στο σπίτι.
Ολα αυτά μέχρι χθες, όταν ο εφιάλτης για την αδικοχαμένη μητέρα επέστρεψε. 
Ελάχιστες ώρες μετά, βρέθηκε νεκρή από το μαχαίρι που κρατούσε ο 51χρονος, με το οποίο της κατάφερε δύο καίρια πλήγματα στον λαιμό και στο στήθος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη