«Συνολικά έχω πάει με 15 άνδρες, δεν είναι πολλοί»


Για ορισμένες δηλώσεις της, που παρερμηνεύτηκαν στο παρελθόν μίλησε, μεταξύ άλλων, η Αναστασία Γιούσεφ σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η χορεύτρια πήρε θέση απέναντι σε δημοσιεύματα που έγραφαν ότι έχει κάνει ομαδικό σε παιδική χαρά με 15 άντρες. Μιλώντας στην Espresso, η Αναστασία Γιούσεφ είπε: «Είχα δώσει μία τηλεοπτική συνέντευξη και μετά στην αναπαραγωγή στα σάιτ διαστρεβλώθηκαν τα λόγια μου, γράφοντας ότι συνευρέθηκα ερωτικά με 15 άνδρες ταυτόχρονα σε παιδική χαρά! 
Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ποτέ, είχα απαντήσει στην τηλεοπτική συνέντευξη ότι το πιο περίεργο μέρος όπου έκανα έρωτα, ήταν σε παιδική χαρά, αλλά με έναν άνδρα και όχι με 15 ταυτόχρονα. Συνολικά έχω πάει με τόσους άνδρες στη ζωή μου».

Στην ερώτηση για το εάν όντως ισχύει αυτό, η ίδια απάντησε: «Ναι, συνολικά έχω πάει με 15 άνδρες, που θεωρώ ότι δεν είναι πολλοί για τη δουλειά που κάνω και αυτό που είμαι. Είμαι γυναίκα των σχέσεων και πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν. Είμαι σταθερή στις σχέσεις μου και το έχω τιμή μου και καμάρι μου γι’ αυτό που είμαι! Όλοι μου οι σύντροφοι ήταν μετρημένοι και σωστοί, και δεν έχω κάνει ποτέ σχέση για τα χρήματα ή για να επωφεληθώ από κάτι στη ζωή μου».

Τέλος, η Αναστασία Γιούσεφ αποκάλυψε ότι είναι έτοιμη να παντρευτεί και να κάνει παιδί με τον επί πέντε χρόνια σύντροφό της, αποκαλύπτοντας μάλιστα, ότι μόλις μείνει έγκυος θα σταματήσει οριστικά τον χορό.

«Είμαι καλά και έχω σχέση εδώ και πέντε χρόνια με τον σύντροφό μου που είναι επιχειρηματίας. Έχουμε σαν προοπτική να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδί, ό,τι έρθει πρώτο από τα δύο! Θα ήθελα πολύ να κάνω ένα παιδί, αισθάνομαι έτοιμη για αυτό και, όταν με το καλό μείνω έγκυος, θα σταματήσω οριστικά τον χορό και θα επικεντρωθώ σε άλλα πράγματα επαγγελματικά στη ζωή μου. Όσο και αν αγαπώ τον χορό, όταν μείνω έγκυος, θα σταματήσω να χορεύω» δήλωσε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη