Φρικιαστική ανατροπή : Ο 24χρονος αδελφός σκότωσε τα 8χρονα δίδυμα και την 18χρονη αδελφή του


Σοκάρει η αποκάλυψη ότι ο δολοφόνος των τριών παιδιών στο Δουβλίνο είναι ο μεγαλύτερος αδελφός τους 

"Κανένα σχόλιο". Αυτό ήταν το μόνο που είχε να πει ενώπιον του δικαστηρίου όπου προσήχθη, ο 24χρονος Άντι Κας, δολοφόνος των δύο μικρότερων αδελφών του, των 8χρονων δίδυμων Κρίστι και Τσέλσι, και της 18χρονης Λίζα, μέσα στο σπίτι τους στο προάστιο Τάλα του Δουβλίνου.
Ο συνήγορός του, ζήτησε για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον νεαρό ενώ υπέβαλλε ειδικό αίτημα να μπει σε κελί μόνος του.

Όσο το δικαστήριο του απήγγειλε κατηγορίες για τη δολοφονία των τριών αδελφών του, ο 24χρονος που σόκαρε την Ιρλανδία με το άγριο έγκλημά του, παρέμεινε σιωπηλός.
Τα δίδυμα παιδιά, αγόρι και κορίτσι 8 ετών, ήταν ετεροθαλή αδέλφια του ιδίου και της 18χρονης Λίζα, την οποία επίσης δολοφόνησε.

Αγρυπνία έξω από το σπίτι της τραγικής οικογένειας
Στη μνήμη των δολοφονημένων παιδιών, δεκάδες φίλοι, συμμαθητές, γείτονες αλλά κάτοικοι του Δουβλίνου συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι της τραγικής οικογένειας για να λάβουν μέρος στον θρήνο αφήνοντας λίγα λουλούδια, ένα κερί, ένα σημείωμα.
Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται το πέμπτο παιδί της οικογένειας. Ο 14χρονος αδελφός θύτη και θυμάτων, τραυματίστηκε χωρίς όμως τα τραύματά του να απειλούν τη ζωή του.
Η μητέρα των παιδιών, βγήκε από το νοσοκομείο την Κυριακή αλλά παραμένει σε κατάσταση σοκ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη