«Έκανα χρήση ναρκωτικών ουσιών και κόντεψα να σκοτωθώ σε τροχαίο»

«Έκανα χρήση ναρκωτικών ουσιών και κόντεψα να σκοτωθώ σε τροχαίο»
Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μελέτης Ηλίας, μέσα από την οποία μίλησε για την περίοδο που έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου μεταξύ άλλων, περιέγραψε και το πώς κατάφερε να σταματήσει τη χρήση.

«Έχω κάνει διάφορες βλακείες ως νέος που δεν είναι άξια λόγου γιατί δίνεις μετά και λάθος παράδειγμα» είπε αρχικά ο Μελέτης Ηλίας και πρόσθεσε: «Είναι λίγο επικίνδυνα. Έχω κάνει διάφορα… Έχει τύχει, ας πούμε, μια περίοδο που έκανα χρήση ναρκωτικών. Το οποίο, στην άγνοια κινδύνου που είχα τότε και στην τρέλα των 20 – 25, δεν του έδινες σημασία αλλά μπορείς να φέρεις σε μεγάλο κίνδυνο και τον εαυτό σου αλλά και κάποιους ανθρώπους γύρω σου».

«Αυτό είναι κάτι το οποίο νομίζεις ότι το κάνεις σαν χαβαλέ, σαν κάτι το οποίο το ελέγχεις, σαν κάτι το οποίο μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία αλλά μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να γυρίσει μπούμερανγκ και να καταστραφείς εντελώς» συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στο ατύχημα που τον έκανε να σταματήσει τα ναρκωτικά. Σχετικά με αυτό, ο ηθοποιός είπε:

«Ήμουν τυχερός και με αφορμή ένα περιστατικό, που παραλίγο να σκοτωθώ σε τροχαίο ατύχημα, είπα τέλος. Μαχαίρι. Τέλος. Ήταν μια περίοδος στην οποία πέρασα μέσα από μια άγνοια κινδύνου, ένα πεντάμηνο, εξάμηνο, μπορεί και χρόνο αλλά μετά είπα μαχαίρι».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη