Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Καλό Μήνα! Σήμερα φίλε Κριέ, με το Εξάγωνο Άρη-Δία, ευνοούνται συνομιλίες, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις, όπως και συναναστροφές με αδέλφια, συγγενείς και γείτονες! Θα έχεις ποικίλες ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές γνωριμίες! Επιπλέον, κάθε μετακίνηση σου σήμερα, στέφεται με επιτυχία και την απολαμβάνεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η συζήτηση και τα τρυφερά λόγια, θα σε φέρουν πιο κοντά με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις την χαρά του φλερτ και κάπως έτσι, έρχεται η ευκαιρία για μία σχέση καινούργια, που θα σε συναρπάσει και πιθανόν να οδηγηθεί σε μία όμορφη σχέση!


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές για σένα, λόγω των αξιοθαύμαστων εκφραστικών σου μέσων! Οικονομικά, η ημέρα είναι ιδανική για συμφωνίες και υπογραφές!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Καλό Μήνα! Σήμερα φίλε Ταύρε, με το Εξάγωνο Άρη-Δία, θα ξεχωρίσεις για την ενισχυμένη σου αυτοπεποίθηση και την προσγειωμένη γοητεία σου! Σπουδαία για σένα ζητήματα και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται, ακριβώς όπως έως τώρα επιθυμούσες και είχες ανάγκη! Όλα βελτιώνονται, έστω και με αργούς ρυθμούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, δεν παρασύρεσαι πια κι ούτε ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα και γρήγορα με μία νέα γνωριμία, αφού πρώτα πρέπει να σου αποδείξει με πράξεις ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την τάση σου για ζήλια και κτητικότητα και διοχέτευσε την ενέργεια σου, στο σεξ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα έχεις αυτοπεποίθηση και αυτό είναι το χαρακτηριστικό, που θα σε βοηθήσει να πετύχεις! Εύνοια στα οικονομικά σου θα έχεις, σε κάθε κίνηση ή δράση σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Καλό Μήνα! Σήμερα φίλε Δίδυμε, με το Εξάγωνο Άρη-Δία, η τύχη είναι μαζί σου. σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Οφείλεις να εκμεταλλευτείς όλες τις ευκαιρίες που θα έρθουν στην καθημερινότητα σου και να κάνεις επιθυμίες και στόχους πραγματικότητα! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές κάθε είδους, διορθώνονται και λύσεις έρχονται ξαφνικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις τον έρωτα, αφού οι συνέπειες θα είναι θετικές για εσένα! Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου σήμερα, θα σου φέρει ένα πολύ καλό νέο ή θα σου κάνει μία συναρπαστική πρόταση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα μόνο επιτυχία και εύνοια θα έχεις σήμερα! Μην φοβάσαι τίποτα και προώθησε τους στόχους σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Καλό Μήνα! Σήμερα φίλε Καρκίνε, με το Εξάγωνο Άρη-Δία, κάνε μια θετική ενδοσκόπηση και σκέψου βαθιά τι πραγματικά χρειάζεσαι για να είσαι ευτυχισμένος και θα αισθανθείς σίγουρα δυνατός, ανανεωμένος ψυχολογικά και ικανός να το πετύχεις πια! Κινήσου παρασκηνιακά και δεν θα χάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις την μαγεία ενός κρυφού έρωτα που σου αναστατώνει ευχάριστα την ζωή! Όμως, χρειάζεται προσοχή, γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις. Αν είσαι ελεύθερος, ένας κρυφός θαυμαστής, αποκαλύπτεται και σου χαρίζει χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, δεν θα πιστεύεις ούτε ο ίδιος την τύχη σου! Επαγγελματικά, είσαι μάλλον υπερβολικά αφηρημένος και απρόσεκτος!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Καλό Μήνα! Αγαπητέ Λέοντα, με το Εξάγωνο Άρη-Δία, οι φίλοι σε βοηθούν, ποικιλοτρόπως, έμπρακτα και αποτελεσματικά και σου αποφέρουν σπουδαία οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τα μεγάλα σου όνειρα και τους στόχους σου! Πιθανές νέες φιλίες, που έρχονται για να μείνουν μακροπρόθεσμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις και βελτιώνεις στο μέγιστο και με ποικίλους τρόπους την ερωτική σου σχέση! Αν είσαι ελεύθερος, καταφέρνεις και κατακτάς το αντικείμενο του πόθου σου, το οποίο μαγεύεται από το συναρπαστικό σου ολοκαίνουργιο ταπεραμέντο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, τα πας περίφημα με συναδέλφους ή συνεργάτες σου και αυτό ευνοεί την πρόοδο σου! Οικονομικά έχεις τύχη, απλά πρέπει να πάρεις εσύ πρωτοβουλίες, για να πετύχεις αυτό που θες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Καλό Μήνα! Φίλε Παρθένε, θετικές και ωφέλιμες εξελίξεις θα έρθουν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου με το σημερινό Εξάγωνο Άρη-Δία! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται αρκετά, αφού την σημερινή θα νιώσεις πως οι γύρω σου σε σέβονται όντως και σε θαυμάζουν για αυτό που πραγματικά είσαι, αναγνωρίζοντας το ποιόν σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου, σου δείχνει με κάθε τρόπο το ουσιαστικό ενδιαφέρον του και αυτό ανανεώνει και ενδυναμώνει την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται τώρα, να κάνεις μία πολύ αξιόλογη και ενδιαφέρουσα γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας , τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα από ποτέ, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου! Οικονομικά παίρνεις ωφέλιμες αποφάσεις και κάνεις έξυπνες αποτελεσματικές κινήσεις!


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Καλό Μήνα! Αγαπητέ Ζυγέ, το Εξάγωνο Άρη-Δία, σου προσφέρει μπόλικη τύχη, σε ότι κι αν κάνεις την σημερινή! Οι συγκυρίες μέσα από συνομιλίες, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σου δώσουν άπειρες ευκαιρίες να πετύχεις υψηλούς στόχους, να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου, να γεμίσεις αισιοδοξία, να ταξιδέψεις, να περάσεις πολύ όμορφα και να διασκεδάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ευνοείσαι ιδιαίτερα για νέες γνωριμίες, φλερτ και νέα ξεκινήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις πλήρως την σχέση σου, με κοινές εξόδους, εκδρομές ή ένα ταξιδάκι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, κάνεις νέα ξεκινήματα και πετυχαίνεις υψηλούς στόχους! Οικονομικά θα υπάρξουν έξοδα, κυρίως για θέματα που αφορούν σπουδές ή μετακινήσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Καλό Μήνα! Η τύχη είναι απόλυτα στο πλευρό σου φίλε Σκορπιέ, όσον αφορά σημαντικές επιθυμίες και σχέδια που έχεις σαν σκοπό να υλοποιήσεις καιρό τώρα! Το Εξάγωνο Άρη-Δία, θα σου προσφέρει απλόχερα εσωτερική δύναμη, σε ό,τι κι αν θελήσεις να κάνεις την σημερινή! Εκμεταλλεύσου την ισχυρή σου διορατικότητα και πειθώ!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος θα μπορέσεις να ανανεώσεις και να μεταμορφώσεις την ερωτική σου ζωή και να σαγηνεύσεις το άτομο που ποθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την αυξημένη σεξουαλική σου διάθεση, ώστε να βιώσεις καυτές παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς τώρα με απαράμιλλη ευκολία να διευθετήσεις οφειλές αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες! Στην δουλειά έρχονται αποκαλύψεις και αυτό θα σε ωφελήσει πολύ όσον αφορά την πρόοδο σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Καλό Μήνα! Αγαπητέ Τοξότη, το Εξάγωνο Άρη-Δία, θα σε ωθήσει την σημερινή ημέρα σε σοβαρές, ουσιαστικές και εποικοδομητικές αποφάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, που θα βελτιώσουν πολύ αυτόν τον τομέα! Επίσης, αν πρόσφατα είχες μία παρεξήγηση με ορισμένα πρόσωπα, σήμερα θα μπορέσει να λυθεί, αρκεί να δράσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα βιώσεις την απόλυτη ανανέωση στην σχέση σου σήμερα, η οποία βελτιώνεται στο έπακρο! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις νέες σημαντικές γνωριμίες, που πολύ πιθανόν αργότερα να οδηγήσουν σε μία σταθερή και όμορφη σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, οι συνεργασίες σου είναι αυτές που θα βοηθήσουν την πρόοδο σου! Μία οικονομική λύση έρχεται και σε βγάζει από το αδιέξοδο και την αναποφασιστικότητα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Καλό Μήνα! Αγαπητέ Αιγόκερε, το Εξάγωνο Άρη-Δία, θα σου προσφέρει επιτυχία και εύνοια στην καθημερινότητα σου και θα γλυκάνει με ποικίλους τρόπους την καθημερινότητα σου! Θα μπορέσεις τώρα, να κάνεις θετικές κινήσεις και όλες οι υποχρεώσεις σου θα διεκπεραιωθούν, επιτέλους εύκολα! Επιπλέον, ομορφαίνεις και γεμίζεις κομπλιμέντα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, δείξε με πράξεις την αγάπη σου και αυτό θα κάνει το άλλο σου μισό, να μην αμφιβάλλει πια για το αν πραγματικά τον αγαπάς και τον επιθυμείς! Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι μόνο με αξιόλογες και σοβαρές ερωτικές προτάσεις πλέον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, ήρθε η ώρα να καταφέρεις πάρα πολλά και αν το θελήσεις πραγματικά, θα καταπλήξεις τους με τις αποδόσεις σου! Οικονομικά, τα προβλήματα επιτέλους λαμβάνουν τέλος, αφού έρχονται λύσεις από το πουθενά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Καλό Μήνα! Σήμερα φίλε Υδροχόε, το Εξάγωνο Άρη-Δία, θα σου προσφέρει καλοπέρασγ, διασκεδάσεις, απολαύσεις, συναρπαστικές εμπειρίες, δημιουργικότητα και ακαταμάχητη λάμψη! Έχεις τα βλέμματα του περίγυρου σου επάνω σου, ανανεώνεσαι κοινωνικά και βελτιώνεις την φήμη και την δημοτικότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις σημαντικά την σχέση σου και περνάτε υπέροχα με ποικίλους τρόπους μαζί με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι ακαταμάχητος και χορταίνεις φλερτ! Ένας νέος μεγάλος έρωτας είναι προ των πυλών και τον επιλέγεις ανάμεσα σε άπειρες κατακτήσεις και θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Εύνοια σε τυχερά παιχνίδια θα έχεις, αρκεί να αποφύγεις υπερβολές και ρίσκο! Στον τομέα της καριέρας, απολαμβάνεις επαίνους και επιτυχίες!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Καλό Μήνα! Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ, με το Εξάγωνο Άρη-Δία, υλοποιείς με επιτυχία επιθυμίες, σχέδια και στόχους, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια! Προσπάθησε την σημερινή ευνοϊκή ημέρα, να εξομαλύνεις συγγενικές προβληματικές σχέσεις! Η τύχη σε βοηθά να λύσεις προβλήματα που έχεις εδώ και καιρό και σε αγχώνουν ή σου δημιουργούν ανασφάλεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η κατάλληλη ημέρα σήμερα, για μία απόφαση συμβίωσης, αλλά και επίλυσης παλαιών διαφορών! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις τρυφερά μηνύματα και φλερτ, αλλά και μία ευκαιρία να έρθεις ξανά με έναν έρωτα από το παρελθόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, είσαι αποτελεσματικός, ακούραστος και απόλυτα ικανός, γεγονός που αναγνωρίζεται! Ενδεχομένως να νιώσεις λίγο άγχος, λόγω οικογενειακών οικονομικών υποχρεώσεων, αλλά θα ξεπεραστούν σύντομα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη