Χρηματικό μπόνους σε εργαζόμενους μεγάλου σούπερ μάρκετ


Μπόνους 150 ευρώ για 3 μήνες, δηλαδή 50 ευρώ τον μήνα, μέσω της κάρτας πιστοτητας ΑΒ plus, θα δώσει η εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος, σε όλους τους εργαζόμενούς της, ανακοίνωσε ο νέος brand president της εταιρείας Νίκος Λαβίδας.

Η κίνηση, όπως γράφει το capital.gr, ερμηνεύεται από πηγές της αγοράς ως κίνηση από πλευράς του νέου brand president Νίκου Λαβίδα της ΑΒ Βασιλόπουλος αλλά και της εταιρείας για να περιορίσουν τον αντίκτυπο που έχουν προκαλέσει οι τελευταίες αποχωρήσεις εργαζομένων της αλυσίδας στο πλαίσιο των ευρύτερων ανακατατάξεων που έχουν υλοποιηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.



Η ανακοίνωσε έγινε με εσωτερική ανακοίνωση – υπηρεσιακό σημείωμα και αφορά την παροχή οικονομικής ενίσχυσης ύψους 150 ευρώ για το διάστημα Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου, πρακτικά δηλαδή η ενίσχυση έχει ύψος 50 ευρώ για κάθε μήνα. Θα γίνει μέσω του προγράμματος πιστότητας ΑΒ plus, δηλαδή δεν θα δοθούν μετρητά.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Ιδιαίτερα χαρακτηριστική μάλιστα είναι η ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο κύριος Λαβίδας, όπου κάνει λόγο μεταξύ άλλων στις δύσκολες στιγμές που πέρασαν οι εργαζόμενοι το τελευταίο χρονικό διάστημα, γιατί όπως λέει "αποχωριστήκαμε αγαπημένους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαστήκαμε και συμπορευτήκαμε στα εύκολα και στα δύσκολα, με εκτίμηση και φροντίδα".

Θυμίζουμε ότι ο κύριος Λαβίδας ανέλαβε καθήκοντα στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ στα τέλη Αυγούστου, όταν ένα μεγάλο μέρος των διοικητικών ανακατατάξεων είχε ήδη λάβει χώρα, προερχόμενος από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Upfield. Την ανάληψη των καθηκόντων του ακολούθησε ένα νέο κύμα ανακοινώσεων αποχώρησης στελεχών, κατά κύριο λόγο από τα κεντρικά κτίρια της αλυσίδας αλλά και από περιφερειακές διευθύνσεις της εταιρείας, κάτι που έλαβε χώρα εντός του Σεπτεμβρίου με σημαντικές ανακατατάξεις που φέρεται να εφαρμόστηκαν σε όλο το φάσμα της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη