Θεσσαλονίκη : Έφυγε από την ζωή ο Σόλων Υψηλάντης



Θρήνος στον Άρη καθώς ο Σόλων Υψηλάντης άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή σε ηλικία 93 ετών. Ήταν μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του συλλόγου, με μεγάλες διακρίσεις ως αθλητής στίβου στους δρόμους μεγάλων αποστάσεων.

Ο Σόλωνας Υψηλάντης γεννήθηκε στην Καλαμαριά και ξεκίνησε την καριέρα του στον Μακεδονικό το 1945, όμως έναν χρόνο αργότερα πήγε στον Άρη με τα χρώματα του οποίου αγωνιζόταν μέχρι και το τέλος της καριέρας του, το 1970.

Όταν σταμάτησε την ενεργό δράση άρχισε να εργάζεται στην ομάδα ως φροντιστής και θυρωρός στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μένοντας μέχρι και σήμερα δίπλα στον πολυαγαπημένο του Άρη.

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για το χαμό του Σόλωνα Υψηλάντη. Ενός ανθρώπου που αποτέλεσε επί σειρά δεκαετιών εκπρόσωπο της ζωντανής ιστορίας του Άρη, καθώς ήταν πρώην αθλητής του στίβου και άοκνος «εργάτης» του συλλόγου. Ο Σόλωνας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 94 χρόνων, έχοντας μέχρι και τις τελευταίες του στιγμές στο μυαλό του το σύλλογο που αγάπησε και υπηρέτησε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η οικογένεια του Άρη έγινε από σήμερα φτωχότερη. Ένας πιστός ‘’στρατιώτης’’, που υπηρέτησε τον Σύλλογο μας για περισσότερα από 70 χρόνια, ένας ακούραστος εργάτης, ο οποίος μέχρι και τα τελευταία χρόνια της ζωής του συνέχισε να προσφέρει με ανιδιοτέλεια στον Αρη, ο Σόλων Υψηλάντης, βρίσκεται στη ‘’γειτονιά των Αγγέλων’’.

Η ΠΑΕ Αρης εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλειά του και εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Καλό ταξίδι Σόλων... ».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη