80χρονη παντρεύτηκε 35χρονο


Φοβερό είναι αυτό, που συνέβη σε μια 80χρονη γιαγιά, η οποία παντρεύτηκε έναν άνδρα 45 χρόνια νεότερό της, την πρώτη νύχτα που έφτασαν στο κρεβάτι, με τον γαμπρό να τρελαίνεται.

Ο 35χρονος Μοχάμεντ Αχμέντ Ιμπριχάμ από την Γκίζα της Αιγύπτου γνωρίστηκε στο Facebook με την 80χρονη Άιρις Τζόουνς από το Σόμερσετ της Βρετανίας.

«Είχα πολύ άγχος αλλά τη στιγμή που έριξα τα μάτια μου επάνω της, ήξερα ότι ήταν πραγματική αγάπη. Είμαι πραγματικά ένας πολύ τυχερός άντρας που βρήκα μια τέτοια γυναίκα» λέει ο 35χρονος για την πρώτη φορά που είδε την 80χρονη στο αεροδρόμιο του Καΐρου.

Πλέον, η Άιρις και ο Μοχάμεντ είναι παντρεμένοι, καθώς η συνταξιούχος έγινε μουσουλμάνα, ενώ συγκινητική είναι η ιστορία μιας νύφης, που πριν από το γάμο της ένιωσε την ανάγκη να εξομολογηθεί τα πάντα στη γιαγιά της.

«Δεν με νοιάζει πού μένουμε ή πόσο πλούσια ή φτωχή είναι, θέλω απλά να είμαι μαζί της» λέει ο 35χρονος που μέχρι σήμερα ζούσε σε ένα τριάρι μαζί με τους γονείς του, τις δυο μικρότερες αδερφές του και τον μικρό αδερφό του.

Η σχέση του ζευγαριού έλαβε αρκετή δημοσιότητα νωρίτερα φέτος, όταν η Άιρις είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή όπου είχε μιλήσει για τον έρωτά της δημοσίως.

«Η πρώτη μας νύχτα ήταν αρκετά άγρια. Κανείς δεν με είχε πλησιάσει για 35 χρόνια. Νόμιζα ότι ήμουν ξανά παρθένα! Χρησιμοποιήσαμε ένα ολόκληρο βάζο μαρμελάδα. Το μόνο που την επόμενη μέρα δεν μπορούσα να περπατήσω. Ένιωθα λες και είχα καβαλήσει άλογο! Τέλος πάντων, το ξεπεράσαμε» είχε εξομολογηθεί τότε η 80χρονη.

«Μπορεί να μοιάζει λίγο παράξενο να έχεις παντρευτεί μια γυναίκα που είναι 20 χρόνια νεότερη από τη μάνα σου, αλλά έτσι είναι ο έρωτας. Σε τυφλώνει!» λέει ο Μοχάμεντ.

«Όταν είσαι άντρας και ερωτεύεσαι με μια γυναίκα, δεν έχει σημασία πόσο χρόνων είναι ή τι εμφάνιση έχει» λέει στην «Daily Mail» ο 35χρονος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη