"Είμαι και εγώ αμφιφυλόφιλη"

"Είμαι και εγώ αμφιφυλόφιλη"
H Emily Ratajkowski φαίνεται να έκανε coming out ως αμφιφυλόφιλη στο TikTok μέσω ενός… καναπέ. Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί στο γνωστό app ένα βίντεο, στο οποίο μια κοπέλα υποστηρίζει πως όλοι οι αμφιφυλόφιλοι έχουν τον ίδιο «πράσινο, βελούδινο καναπέ» στο σπίτι τους.

Για να δοκιμάσει τη θεωρία της, η κοπέλα ρωτά όσους «αυτοπροσδιορίζονται ως αμφιφυλόφιλοι» αν έχουν κι αυτοί τον ίδιο καναπέ.

Με τη σειρά της, το γνωστό μοντέλο, απάντησε στο συγκεκριμένο βίντεο, δείχνοντας κι αυτή έναν παρόμοιο πράσινο, βελούδινο καναπέ από το δικό της καθιστικό.
Κάτω από την ανάρτηση της Emily Ratajkowski, έγιναν επίσης αναφορές στο πλήθος των celebrities που πρόσφατα υπαινίχθηκαν ότι ανήκουν στην κοινότητα LGBTQA, όπως η Shay Mitchell, ενόψει της εθνικής ημέρας Coming Out στις 11 Οκτωβρίου.

Λιγότερο από ένα μήνα μετά την υποβολή αίτησης διαζυγίου από τον εν διαστάσει σύζυγό της Sebastian Bear-McClard, φήμες θέλουν το 31χρονο supermodel να βγαίνει με τον Brad Pitt.

Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής την είδηση. 
Οι φίλοι της Ratajkowski έχουν δηλώσει ότι «δεν είναι σίγουροι αν είναι κάτι σοβαρό» και «δε φαίνεται να βγαίνουν επισήμως».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη