«Θα έτρωγα ανθρώπινο κρέας, μα η υπόλοιπη παρέα δεν ήθελε να δοκιμάσει»


«Ναι, θα έτρωγα ανθρώπινο κρέας»
Ο Ζαΐρ Μπολσονάρο, υποψήφιος Πρόεδρος για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στην Βραζιλία έχει αποθεώσει στο παρελθόν τους κατ’ επάγγελμα βασανιστές και έχει ζητήσει ακόμα και την δολοφονία αντιπάλων του.
Ακόμα και αυτά όμως μοιάζουν πταίσματα μπροστά σε όσα έχει πει ο Ζαΐρ Μπολσονάρο σε ένα βίντεο που έχει τραβηχτεί το 2016 και προφανώς «ξέθαψε» ενόψει των εκλογών από τον αντίπαλό του στις εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου στην Βραζιλία, Λούλα ντα Σίλβα.

Η ανατριχιαστική περιγραφή
Περιγράφοντας την κατάσταση που αντίκρισε στο ταξίδι του στην Αϊτή, ο Μπολσονάρο μίλησε υποτιμητικά για τις γυναίκες λέγοντας ότι δίνουν σε όλους το κορμί τους και έφτασε στους Γιανομάμι μια φυλή στον Αμαζόνιο λέγοντας:

«Μια φορά βρέθηκα στο Σουρουκούρου και πέθανε ένας ιθαγενής και τον μαγείρεψαν. Τους μαγειρεύουν. Είναι στην κουλτούρα τους».
Ο δημοσιογράφος σοκάρεται και του λέει: «Τα πτώματα;»
«Ναι, τα πτώματα», απαντά ο Μπολσονάρο.
«Όχι για να τα φάνε όμως ε;», λέει ο απελπισμένος δημοσιογράφος.
«Ναι, για να τα φάνε. 
Τα μαγειρεύουν για δυο με τρεις ημέρες και συνοδεύουν το ανθρώπινο κρέας με μπανάνες. Ήθελα να δω να μαγειρεύουν έναν ιθαγενή, αλλά ένας τύπος μου είπε ότι αν πας, πρέπει και να φας. θα φάω, είπα αλλά κανείς άλλος από την συνοδεία μου δεν ήθελε να πάμε και έτσι δεν πήγα. 
Πάντως, θα έτρωγα έναν ιθαγενή, κανένα πρόβλημα, είναι η κουλτούρα τους», είπε και τα σχόλια περιττεύουν.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη