Ποια ηταν η 31χρονη, που δολοφονήθηκε μαζι με το μωρό της από τον 56χρονο συντροφος της


Σοκ προκαλεί η διπλή άγρια δολοφονία στην Καβάλα, όπου ο 56χρονος κτηνοτρόφος δολοφόνησε εν ψυχρώ με καραμπίνα τη σύντροφό του, 31 ετών, και το 10 μηνών μωρό τους. Ακολούθως αυτοκτόνησε.

Η 31χρονη είχε μεγαλώσει στη Γερμανία. Ο πατέρας της ήταν Γερμανός και η μητέρα της Ελληνίδα. Είχε έρθει πριν από μερικά χρόνια στο χωριό Λεκάνη, τόπο καταγωγής της μητέρας της και τόπο κατοικίας των παππούδων της, για να κάνει τη διπλωματική της εργασία, ένα λεύκωμα για το χωριό. Ερωτεύτηκε τον τόπο, ενώ λίγο αργότερα γνώρισε τον 56χρονο κτηνοτρόφο με τον οποίο πριν από 10 μήνες απέκτησαν έναν γιο.


Το ζευγάρι, αν και δεν παντρεύτηκε ποτέ, χώρισε τον περασμένο Ιούλιο. Η 31χρονη φιλοξενούνταν στους παππούδες της και είχε ενοικιάσει νέο σπίτι στο χωριό, για να κάνει μια νέα αρχή. Θα έφευγε από το χωριό τις επόμενες ημέρες μαζί με το παιδί για να μεταβεί στη Γερμανία για κάποια διαδικαστικά θέματα. Ο δράστης τη ζήλευε παθολογικά και φοβόταν ότι η 31χρονη ήθελε να φύγει για πάντα από το χωριό. Πρόσφατα, η νεαρή είχε κερδίσει την επιμέλεια του παιδιού. Σήμερα το πρωί την παρέσυρε στο μαντρί με το παιδί τους και δολοφόνησε και τους δύο.

Η 31χρονη ήταν γραφίστρια, με πάθος για τη φωτογραφία. Είχε μάλιστα δικό της ιστότοπο, το προσωπικό της portfolio με τα έργα της, καθώς ασχολούνταν με τον ντιζάιν συσκευασιών εταιρειών και τη φωτογραφία και είχε μάλιστα εκδώσει κάποια λευκώματα.


Όπως έγραφε η ίδια :
"Είμαι η Α.Κ, 50% Γερμανίδα (από την ανατολική Φριζία), 50% Ελληνίδα.
Έχω πάθος για το σχεδιασμό και το διαδίκτυο από το 2003. Για να είμαι πιο ακριβής, δημιούργησα τον πρώτο μου ιστότοπο με το Photoshop και έναν επεξεργαστή κειμένου όταν ήμουν 12 ετών. 
Αφού αποφοίτησα από το λύκειο, έκανα πρακτική άσκηση σε ένα εργαστήριο ασπρόμαυρης φωτογραφίας στη Νέα Υόρκη.

Πίσω στην καρδιά της Ανατολικής Φρισίας, μαθήτευσα σε μια διαφημιστική εταιρεία ως υπάλληλος επικοινωνίας μάρκετινγκ. Για να αναπτύξω περαιτέρω τις γραφιστικές μου δεξιότητες, πήρα πτυχίο στην επωνυμία και τον γραφιστικό σχεδιασμό στο HAWK Hildesheim.

Εκανα την πτυχιακή μου εργασία σε ένα μικρό ελληνικό ορεινό χωριό. Είχα πάει να ψάξω τις ρίζες μου για ένα εικονογραφημένο βιβλίο και τελικά ερωτεύτηκα αυτό το χωριό (και τον κτηνοτρόφο). Έτσι, μετά τις σπουδές μου μάζεψα κάποια χρήματα και μετακόμισα στο χωριό Λεκάνη. Από εδώ και πέρα εργάζομαι ανεξάρτητα ως brand designer και φωτογράφος.

Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι η αγάπη για τη ζωή, για τις στιγμές και τις προκλήσεις, ώστε να μαθαίνω πάντα.

Βρίσκομαι εδώ στη Λεκάνη (ορεινό χωριό κοντά στην Καβάλα), όπου ζει και ο παππούς μου. Ερωτεύτηκα τον κτηνοτρόφο και βρίσκομαι εδώ σχεδόν 3 χρόνια τώρα."

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη