Συνελήφθη η "Πιπίλα", 27χρονη που συμμετείχε σε βιασμούς γυναικών και ληστείες

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ένας άνδρας αλλά και μία 27χρονη που συμμετείχε στη συμμορία των βιαστών με τα καλάσνικοφ και το παρατσούκλι της ήταν «πιπίλα». Οι δύο αυτές συλλήψεις φέρονται να σχετίζονται με τη δράση των συμμοριών στην Πολυτεχνειούπολη.

Τι βρέθηκε στο σπίτι της 27χρονης

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της 27χρονης, σύμφωνα με το Mega βρέθηκαν αποκόμματα από δημοσιεύματα της εποχής, τα οποία αναφέρονταν στους βιασμούς των ληστών, και η αστυνομία θεωρεί πως τα κρατούσε για ενθύμιο.

Ακόμη, εντοπίστηκε ένα υποπολυβόλο, ενώ στο όνομά της ήταν το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της συμμορίας για να κάνουν εφόδους. Η εκτίμηση της αστυνομίας είναι πως η 27χρονη είναι ενεργό ρόλο στη συμμορία.

Το ψευδώνυμο «Πιπίλα»

Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν ενταγμένη στον ευρύτερο κύκλο των ληστών με τα καλάσνικοφ την περίοδο 2010 – 2011, οι οποίοι έμπαιναν μέσα σε σπίτια των νοτίων προαστίων και πέρα από τις κλοπές, παρενοχλούσαν τις γυναίκες.

Η Αστυνομία εκτιμά πως σε μία τουλάχιστον από τις επιθέσεις των βιαστών με τα καλάσνικοφ που έμπαιναν μέσα σε σπίτια των Νοτίων Προαστίων και παρενοχλούσαν γυναίκες μεταξύ 2010 -2011 η νεαρή βρισκόταν εντός της οικίας, όπου μία από τις γυναίκες έπεσε θύμα κακοποίησης.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της 27χρονης βρέθηκαν αποκόμματα από δημοσιεύματα της εποχής, τα οποία αναφέρονταν στους βιασμούς των ληστών, και η αστυνομία θεωρεί πως τα κρατούσε για ενθύμιο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη