12χρονη πυροβόλησε τον πατέρα της και μετά αυτοκτόνησε, στο Νότιο Τέξας των ΗΠΑ


12χρονο κορίτσι στο Τέξας των ΗΠΑ που πυροβόλησε τον πατέρα της, προτού αυτοκτονήσει και η ίδια, φαίνεται πως σχεδίαζε – μαζί με μια μια άλλη ανήλικη – να σκοτώσουν τις οικογένειες και τα κατοικίδιά τους στις 20 Σεπτεμβρίου.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το 12χρονο κορίτσι ξαπλωμένο στο δρόμο με ένα τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι και ένα πιστόλι από κάτω. Στη συνέχεια, βρήκαν τον 38χρονο πατέρα της κοπέλας μέσα στο σπίτι της οικογένειας στο Τέξας, με τραύμα από πυροβολισμό στην κοιλιά.

Τόσο το κορίτσι όσο και ο πατέρας της μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της περιοχής αργά το ίδιο βράδυ. Ο πατέρας βγήκε πρόσφατα από το νοσοκομείο και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως. Η κόρη του όμως, πέθανε δύο μέρες μετά. Ως τρόπος θανάτου ορίστηκε η αυτοκτονία από πυροβολισμό στο κεφάλι.

Το νεαρό κορίτσι που καταγόταν από το Γουέδερφορντ του Τέξας, είχε σχεδιάσει το σχέδιο δολοφονίας με ένα άλλο 12χρονο κορίτσι που ζούσε στο Λούφκιν, περίπου 230 μίλια νοτιοανατολικά. Δεν είναι σαφές πώς τα κορίτσια γνωρίζονταν μεταξύ τους και τι τους έκανε να επινοήσουν το σχέδιο.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Πάρκερ δήλωσε: «Η ανήλικη ύποπτη σχεδίαζε για αρκετές εβδομάδες να δολοφονήσει την οικογένειά της και τα κατοικίδια ζώα της και είχε έρθει σε επαφή με μια άλλη ανήλικη από το Λούφκιν του Τέξας, σχετικά με το σχέδιο δολοφονίας.

«Η άλλη ανήλικη γυναίκα είχε επίσης σχεδιάσει να δολοφονήσει τον πατέρα της, αλλά δεν ακολούθησε το σχέδιο».

Το δεύτερο κορίτσι, το οποίο οι ερευνητές πιστεύουν ότι συμμετείχε στον σχεδιασμό του πυροβολισμού, τέθηκε υπό κράτηση την περασμένη εβδομάδα και κατηγορήθηκε για συνωμοσία για να διαπράξει φόνο, ανέφερε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Πάρκερ σε ανάρτηση στο Facebook.

Η κοπέλα που ουσιαστικά προσπάθησε να πραγματοποιήσει το σχέδιο έπρεπε να οδηγήσει και να παραλάβει το δεύτερο κορίτσι, στο πλαίσιο του σχεδίου δολοφονίας. Τα δύο κορίτσια σχεδίαζαν να διαφύγουν μαζί στην Georgia, αφού θα υλοποιούσαν το σχέδιο τους.

Ωστόσο, λόγω της ηλικίας των ανηλίκων και του ευαίσθητου θέματος της υπόθεσης, οι πληροφορίες που θα δημοσιοποιηθούν σχετικά με αυτήν την υπόθεση θα είναι περιορισμένες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη