Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 16 Οκτωβρίου


Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 16 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η σημερινή ημέρα φίλε Κριέ, είναι σίγουρα μία εποικοδομητική και σημαντική βοήθεια, ώστε να κατανοήσεις και να αντιλαμβάνεσαι ευκολότερα τις προθέσεις των προσώπων που σε περιβάλλουν! Οι αποκαλύψεις που έρχονται, θα σε εξυπηρετήσουν τους σκοπούς σου και έτσι, θα πάρεις τις σωστές αποφάσεις και θα βρεις σπουδαίες λύσεις!


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα σου ξυπνήσουν σήμερα, αναμνήσεις σχετικά με ένα άτομο του παρελθόντος! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα, είναι ιδανική για να συζητήσεις για συγκατοίκηση με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, πετυχαίνεις στόχους, μέσα από τις αρκετά βελτιωμένες συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, έρχονται κάποια μικρά έξοδα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, η εκπλήρωση των ονείρων και των επιθυμιών σου, όπως και η διεκπεραίωση των υποχρεώσεων και των εκκρεμοτήτων που έχεις, είναι ευκολότερη υπόθεση πλέον! Ο ξεκάθαρος, σαφής και ευθύς τρόπος που επικοινωνείς με τον κοινωνικό σου περίγυρο, θα σε βοηθήσει να έχεις πολλές ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις τον κοινωνικό σου κύκλο, αλλά και την σχέση σου με αδέρφια και γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες και φλερτ, ακόμα κι αν δεν καταλήξει κάπου όλο αυτό! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε σήμερα, με περισσότερη υπευθυνότητα και συναίσθημα από μέρους σου, να κάνεις μία σημαντική συζήτηση με το άλλο σου μισό, ώστε να λύσετε προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μία προβληματική συναδελφική σχέση, διορθώνεται και βελτιώνεται! Σε αγχώνουν κάποια μικρά έξοδα σήμερα, που αφορούν μετακινήσεις ή κάποιο όχημα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Σήμερα φίλε Δίδυμε, έρχονται απρόσμενες λύσεις, για τα προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό! Ωστόσο, οφείλεις συνεχώς να θυμάσαι πως δεν πρέπει να είσαι βιαστικός και δεν πρέπει να πιέζεις καταστάσεις και πρόσωπα! Έτσι, θα καταφέρεις ανακτήσεις εύκολα, την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, είσαι παραδόξως πιο ντροπαλός απ’ ότι συνήθως στο φλερτ και στις ερωτικές επαφές! Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι από κτητικότητα, απαιτητικότητα και ζήλια, καταστρέφοντας την κατά τ’ άλλα ερωτική ατμόσφαιρα με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πες ναι σε νέα ξεκινήματα στον τομέα της καριέρας, αν θες να πετύχεις! Οικονομικά, θα υπάρξει επιτυχία, σε κάθε σου κίνηση και υλοποίηση σχεδίου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο φίλε Καρκίνε και σίγουρα πολλοί από τους στόχους και τα όνειρα σου, θα εκπληρωθούν! Επιπλέον, νιώθεις επιτέλους απόλυτα ικανοποιημένος και ανακτάς αυτοπεποίθηση! Η επιτυχία είναι στα χέρια σου, αρκεί να περιορίσεις οπωσδήποτε την τάση σου για έπαρση και απαιτητικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές πάθους, ερωτισμού και συναισθηματισμού, με το άλλο σου μισό, αρκεί να αποφύγεις εντάσεις και ξεσπάσματα χωρίς λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει και θες να κατακτήσεις και θα καταφέρεις να το πετύχεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην προκαλείς εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, χωρίς λόγο! Οικονομικά, μην παίρνεις κάποιες αυθόρμητες αποφάσεις και μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις, που ενδεχομένως να μετανιώσεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα, η σημερινή ημέρα, είναι ιδανική για ενδοσκόπηση, λήψη σημαντικών αποφάσεων για το μέλλον και ουσιαστικής αξιολόγησης ορισμένων προσώπων, σχέσεων γεγονότων και συγκυριών! Εκμεταλλεύσου οπωσδήποτε την ενισχυμένη σου διαίσθηση και το ένστικτο σου και δεν θα χάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα υποκύπτεις σε κολακείες, κομπλιμέντα και μεγάλα λόγια, γεγονός που θα σε κάνει και πάλι, να πιστέψεις σε λάθος άτομα! Αν είσαι δεσμευμένος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρασυρθείς σε κάτι παράλληλο, παράνομο και παρασκηνιακό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι αρκετά επιρρεπής σε παραλήψεις ή λάθη στην καριέρα και πρέπει να συγκεντρωθείς ακόμα πιο πολύ! Στις οικονομικές σου υποχρεώσεις, βρίσκεται από το πουθενά, μία αποτελεσματική λύση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, οι κοντινοί σου φίλοι θα σε βοηθήσουν και θα γίνουν οι απόλυτοι σύμμαχοι σου, στην εκπλήρωση ενός μεγαλεπήβολου στόχου σου! Ωστόσο, αρκετά θα είναι τα απρόβλεπτα, μέσα στην διάρκεια της ημέρας, γι’ αυτό εσύ πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, ώστε να αντιμετωπίσεις ορθά τυχόν ανατροπές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος απαιτείς από το ταίρι σου, την ανεξαρτησία και την ελευθερία σου και αν δεν κρατήσεις χαμηλούς τόνους, θα υπάρξουν ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις διάθεση για μπόλικο φλερτ και αυτό το φλερτ ίσως εκδηλωθεί μέσα από μία φιλική συναναστροφή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι σωστές συνεργασίες, θα σε οδηγήσουν στην ικανοποίηση μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον και στην επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά, πες όχι σε γρήγορες αποφάσεις και αυθόρμητες κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα κερδίζεις με περίσσια ευκολία, τον θαυμασμό και τον σεβασμό των άλλων! Ξέρεις πλέον ακριβώς τι θες και την σημερινή μπορείς να το κατακτήσεις, αρπάζοντας σπουδαίες ευκαιρίες! Αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις, όπως και τις διαπροσωπικές σου σχέση, έτσι όπως πρέπει, με αποτέλεσμα να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σήμερα σε γκρίνια και παράλογες απαιτήσεις, που ενδεχομένως να φέρουν διαμάχες και ψυχρότητα στην σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να σε πλησιάζει ένα πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικοί στόχοι και όνειρα, σήμερα επιτυγχάνονται και βελτιώνεται έτσι η πρόοδος σου! Οικονομικά, ο σωστός προγραμματισμός, θα σώσει καταστάσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, μπορείς να περιμένεις μία απόλυτα τυχερή ημέρα, γεμάτη χαρμόσυνες επικοινωνίες, μηνύματα, ειδήσεις, γνωριμίες, τύχη, ευχάριστες μετακινήσεις, επαφές και εποικοδομητικές συναντήσεις! Ετοιμάσου για νέες συναρπαστικές εμπειρίες, κοινωνικότητα, κέφι, ανεμελιά, και ευκαιρία για να οργανώσεις ένα ταξίδι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η καλύτερη ημέρα για συζήτηση με το ταίρι σου, για μία ψυχαγωγική έξοδο ή για την απόφαση-οργάνωση ενός ταξιδιού ή μίας εκδρομής! Αν είσαι ελεύθερος, φλέρταρε όσο πιο πολύ μπορείς και θα αισθανθείς πιο περιζήτητος και επιθυμητός από ποτέ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μέσα από επαγγελματικές επαφές και συναδελφικές σχέσεις, ένας μεγάλος στόχος, πραγματοποιείται! Κάποιες οικονομικές δυσκολίες που ίσως σήμερα έρθουν, οφείλονται κυρίως σε δικές σου υπερβολές!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, θα καταφέρεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. να αποκτήσεις εσύ τον απόλυτο έλεγχο, κυρίως λόγω της πειθούς σου και της ενισχυμένης διορατικότητας σου! Εκπληρώνεις με ευκολία τους στόχους σου και τις επιθυμίες σου, μέσα από αποκαλύψεις και ωφέλιμες επικοινωνίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος απολαμβάνεις κατακτήσεις, αφού η δύναμη της ερωτικής σου γοητείας, μπορεί να σε ωθήσει να σαγηνεύσεις τον οποιοδήποτε! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα βελτιωμένη σεξουαλική ζωή με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, έχεις σίγουρα εύνοια και τύχη, καταφέρνοντας να βρεις λύσεις ακόμα και για παλαιά προβλήματα! Επαγγελματικά, βρίσκεις έμμεσους τρόπους για να σε τεστάρεις συνεργάτες και συναδέλφους, ώστε να δρομολογήσεις σωστά τα σχέδια σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, επιτέλους, όλα κυλούν όμορφα και γαλήνια, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πάρεις τις ορθές αποφάσεις και να περάσεις ευχάριστες στιγμές, με άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν! Οι δύσκολες καταστάσεις, τελειώνουν και οι λύσεις έρχονται πιο εύκολα πλέον, με την βοήθεια του κοινωνικού σου περίγυρου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται σήμερα μία νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη, με ένα πρόσωπο που σε πραγματικά θα σε κάνει να νιώθεις σιγουριά και ηρεμία! Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου εκτιμά τις φροντίδες και τις προσπάθειες σου, γεγονός που βοηθά στην ομαλή πορεία της σχέσης σου μαζί του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συναδελφικές σου σχέσεις, βελτιώνονται και χαρακτηρίζονται από αρμονία και σωστή επικοινωνία! Νέες συνεργασίες θα έχουν σίγουρα επιτυχία! Οικονομικά θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες ή αναποδιές, κυρίως γιατί αμέλησες κάποια πράγματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα οι επικοινωνίες σου στέφονται από επιτυχία, γεγονός που σου προσφέρει σπουδαία οφέλη και επιπλέον οι γύρω σου σε ευγνωμονούν με ποικίλους τρόπους, για την βοήθεια και την εξυπηρέτηση που τους προσφέρεις ανιδιοτελώς! Διεκπεραιώνεις αρκετές από τις υποχρεώσεις σου και πετυχαίνεις πολλούς από τους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως η σημερινή ημέρα, δεν είναι τόσο παθιασμένη ή συναισθηματική, όσο θα ήθελες! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει φλερτ με ένα άτομο σήμερα, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, η απόδοσή σου βελτιώνεται και αυτό αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται! Οικονομικά, θα έρθουν τώρα μόνιμες λύσεις, σε πολλά από τα προβλήματα σου!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Ιχθύ, τα γεγονότα, οι καταστάσεις και οι συγκυρίες που θα βιώσεις, θα σου φέρουν χαρά, ευχαρίστηση, καλοπέραση και ικανοποίηση! Οι άλλοι, θα σε βοηθήσουν, ώστε να έχεις επιτυχία σε αρκετούς από τους στόχους σου και επίσης, απολαμβάνεις το ό,τι τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού επάνω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις παθιασμένες στιγμές, δυνατό συναίσθημα, ρομαντισμό και ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές και γενικά ο τομέας του έρωτα, θα είναι σίγουρα ευνοημένος απόλυτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οποιαδήποτε επαγγελματική σου κίνηση σήμερα, στέφεται από απόλυτη επιτυχία! Οικονομικά θα έχεις επίσης εύνοια και τύχη σήμερα, αρκεί να μην ρισκάρεις!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη