Θεσσαλονίκη : «Δεν το έκανα εγώ, είμαι μορφωμένος, έγκριτος», λέει ο 40χρονος που έλιωσε το γατάκι


Θεσσαλονίκη : «Δεν το έκανα εγώ, είμαι μορφωμένος, έγκριτος», λέει ο 40χρονος που έλιωσε το γατάκι
Στην ταυτοποίηση του άφαντου μέχρι τώρα εγκληματία, ο οποίος ποδοπάτησε μέχρι θανάτου γατάκι στη Θεσσαλονίκη φαίνεται ότι προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Πρόκειται για Eλληνα, κάτοικο του κέντρου της πόλης, σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω άνδρας εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, ενώ αρνείται όλες τις κατηγορίες για τον θάνατο του νεογέννητου γατιού.
Για τον 39χρονο ιδιωτικό υπάλληλο υπήρξε μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα ότι τον είδε να σκοτώνει το γατάκι, ωστόσο ο ίδιος δεν το παραδέχεται.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το ΑΤ Λευκού Πύργου για θανάτωση ζώου συντροφιάς και τού επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.

Οι κινήσεις του καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας καταστήματος και το βίντεο περιήλθε στην κατοχή φιλοζωικής οργάνωσης, μέλη της οποίας προέβησαν σε καταγγελία. 
Το περιστατικό φέρεται να διαδραματίστηκε τα ξημερώματα της 20ής Αυγούστου, επί της οδού Ερμού. Όπως φάνηκε στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, ο δράστης αφού κοιτάζει γύρω του για να βεβαιωθεί ότι δεν τον παρακολουθεί κανείς, πλησιάζει το γατάκι και στη συνέχεια το συνθλίβει με το πόδι του. Ακολούθως φαίνεται να αποχωρεί από το σημείο σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη